Slavia – Vrchlabí 4:3 (3:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:1 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 4:2 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:3 (po pr.)
Prostějov – Benátky n/J 6:5 (po pr.)
po s.n. (3:0)
HC Slavia Praha
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 26.09.2020, 16:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     

    HC SLAVIA PRAHA

    Slavia se po neúspěšném začátku sezony dostala do zajímavé formy. Po prohře s Ústím sešívaní hokejisté posbírali tři výhry. Naposledy formu Pražanů odnesl Šumperk, na jehož ledě svěřenci trenéra Štrby zvítězili 4:0. Na čele produktivity jsou zatím staronová posila Petr Vampola (2+3) a Filip Vlček (2+2). Perfektní výkony v brankovišti odvádí Martin Michajlov (úspěšnost zákroků 94,12%).

     

    HC STADION VRCHLABÍ

    Vrchlabští hokejisté zatím na první prvoligový zápas této sezony čekají, jelikož jako další kluby neunikli karanténě. Stadion má tedy za sebou pouze přípravná utkání. Ve dvou z nich poměřili síly i právě se Slavií. První duel ovládli na severu Čech hráči červenobílého celku. O dva dny později bylo v Praze úspěšnější Vrchlabí. Mezi klíčové hráče hostů patří obránce Tomáš Linhart, v útoku pak Tomáš Nouza, Martin Heřman nebo Pavel Mrňa.

     

    POSLEDNÍ 3 VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

    03.09.20 Slavia – Vrchlabí 0:1
    01.09.20 Vrchlabí – Slavia 1:2
    18.08.09 Vrchlabí – Slavia 4:3p

     
    Úvodní sestavy:

    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Buchta, J. Novák (C), Gaspar, Hejda, Jeřábek, Antoš, T. Duda – Kuťák, Vampola, Šmerha – J. Doležal (A), Vlček, Kafka – Šteiner, Vrdlovec, Kružík – Tomica, Petrov, M. Ondráček.

    HC Stadion Vrchlabí: Klouček (Soukup) – Kajínek, Niko, Linhart (A), Oliva, Bučko, Jirků (C), Blažej – Heřman, Chrtek, Nouza (A) – Machač, Pochobradský, Matýs – Hozák, Urban, Mrňa – Chalupa, Dubský, Moník.

    Rozhodčí: Bejček, Kostourek – Beneš, Horažďovský.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Sešívaní se snažili o první útočnou akci, kotouč však zahráli na zakázané uvolnění.
     
    00:36
    Hostující celek dorazilo podpořit velké množství fanoušků, kteří od začátku o sobě dávají hodně vědět. Zakázaným uvolněním se teď provinili také hráči Vrchlabí.
     
    01:10
    Druhá řada vedená Vlčkem se snažila protáhnout do útočné třetiny. To se však nepodařilo a na druhou stranu zamířil Pochobradský, který hodně zaměstnal brankáře Michajlova, který však puk za svá záda nepustil.
     
    02:03
    První zásah si připsal také brankář Klouček, který zneškodnil pokus Jeřábka. Hosté jsou zatím velice pohybliví a domácím hokejistům to způsobilo několik nepříjemných chvilek. Hra se však postupně srovnává.
     
    03:01
    Daniil Petrov se protáhl po pravé straně až ke Kloučkovi, který Petrovovo zakončení lapil.
     
    03:35
    Do rychlého kontru se dostali hostující hráči. Tomáš Nouza si dobře nabruslil mezi kruhy, střelou z první však nechal vyniknout pouze brankáře Michajlova.
     
    04:48
    Nepříjemné nahození z hole Milana Antoše skončilo na Kloučkově vyrážečce. Slavia se ale musí rychle vracet.
     
    05:16
    Před brankou Slavie totiž operoval Pavel Mrňa, který poslal zajímavý pokus směrem k brance Pražanů. Michajlov předvedl perfektní zákrok lapačkou.
     
    05:51
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. Po boji za brankou Michajlova vyjel s kotoučem před sešívanou klec Nouza. Ten se ještě prosadit nedokázal, ONDŘEJ CHRTEK byl již úspěšnější a protlačil puk do slávistické branky – 0:1. Asistence: Tomáš Nouza.
    05:51 Ondřej CHRTEK - 0:1
     
    06:40
    Hosté jsou i nadále nebezpeční a sešívaní hokejisté si teď museli pomoct nedovoleným zákrokem.
     
    06:53
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Lukáš Buchta – 2 min., sekání).
     
    07:05
    Vrchlabští hokejisté neudrželi útočné pásmo a pro kotouč se museli vracet až k brance Kloučka. Slavia si na malý moment odpočine.
     
    07:56
    Až nyní se hostující hráči dostali do útočného pásma a ihned z toho byl pokus Patrika Urbana, gólman Slavie udržel kotouč ve výstroji a hra je přerušena.
     
    08:19
    Pražané se znovu osvobozují. Daniel Vrdlovec se na útočné modré dokonce probojoval ke kotouči, v následném úniku však Kloučka nepřekonal. S dorážkou nebyl úspěšný ani Jiří Doležal.
     
    08:42
    Vrchlabí se dostalo do útočného pásma, Jeřábek se Šmerhou však srdnatě bojují o puk za brankou a nepouští Stadion do vyložené příležitosti.
     
    08:53
    Domácí v plném počtu.
     
    09:14
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Ján Niko – 2 min., držení).
     
    09:27
    Slávisté již rozestavěli svou přesilovkou šablonu a zakončovat mohl z mezikruží David Šteiner, jeho střelu však vykopl Klouček do rohu.
     
    09:52
    Volný prostor před brankou se teď objevil před Tomášem Šmerhou, který však tváří v tvář nedokázal proti Milanu Kloučkovi uspět!
     
    10:19
    Vrchlabí dostalo kotouč na malou chvíli z obranné třetiny. Slávisté se ale rychle nastěhovali zpět. Střela Filipa Vlčka byla přizvednuta do ochranné sítě.
     
    11:02
    Nepřesnost v rozhrávce Slavie znamená zakázané uvolnění a buly před brankářem Michajlovem.
     
    11:14
    Hosté v plném počtu.
     
    11:29
    Filip Kuťák dostal nabito mezi kruhy, jeho střela však skončila kousek vedle levé tyčky Kloučkovy svatyně!
     
    12:18
    Radek Jeřábek přizvedl střelu hráče Vrchlabí do ochranné sítě. Reklamní pauza skýtá pro oba týmy chvilku oddechu.
     
    12:32
    Tomáš Nouza a Martin Heřman, tedy hráči první vrchlabské formace, dělají sešívaným bekům potíže. Heřman nyní připravil střeleckou pozici pro Nouzu, toho dokázal dobruslit Antoš a znemožnil zakončení.
     
    13:14
    Zakončení Šmerhy skončilo na chráničích Urbana, kterému se kotouč příhodně odrazil do jízdy. V samostatném úniku ale Patrik Urban Michajlova nepřekonal, protože jeho střela mířila mimo branku.
     
    14:35
    Daniel Kružík dokázal po ztrátě kotouče vystihnout rozehrávku Vrchlabí, obránce hostujícího celku ho ale do další útočné akce nepustil.
     
    15:31
    Po nepřesné rozehrávce Lukáše Buchty se Vrchlabí znovu dostalo lacině do útočného pásma. Tomáš Nouza v těžké pozici nedokázal zakončit.
     
    16:22
    Hosté se z ničeho nic znovu dostali do bezprostřední blízkosti brankáře Michajlova. Hráči Stadionu se natlačili do brankoviště, Michajlov dokázal zasáhnout.
     
    16:45
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Daniel Kružík – 2 min., hákování).
     
    17:35
    Ondráček s Tomicou dobře bránili střední pásmo a hosté se dostali do útočné třetiny hřiště až po jejich odchodu na hráčskou lavici. Pochobradský objel branku a připravil pozici pro Olivu, ten však nedokázal neposedný kotouč trefit.
     
    18:45
    Domácí v plném počtu.
     
    19:20
    Slávistickou družinu zavřela ve vlastním pásmu znovu první formace vedená Ondřejem Chrtkem. Pokus Tomáše Nouzy dokázal na hrudi ztlumit Michajlov v brance Slavie.
     
    19:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo opravdu za vteřinu dvanáct! Kuťák zavezl puk do útočné třetiny, který následně předal Jeřábkovi. Vysoký obránce našel před brankou volného TOMÁŠE ŠMERHU, který se z první nemýlil a vyrovnal stav zápasu – 1:1. Asistence: Radek Jeřábek a Filip Kuťák.
    19:59 Tomáš ŠMERHA - 1:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dějství máme za sebou. Vrchlabí vstoupilo do zápasu aktivněji a odměnou mu bylo vedení po brance Ondřeje Chrtka. Slavia ale postupem času srovnala hru a na samotném konci první části vyrovnala zásluhou Tomáše Šmerhy. Druhá třetina začne přibližně v 16:56.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:50
    Michal Machač zahrozil před brankou Slavie. Michajlova ale nepřekonal, poté se útočník Vrchlabí pokus o obtočení sešívané svatyně, ani to nebylo úspěšné.
     
    21:46
    Na modré čáře napřáhl k velké ráně kapitán Jirků, jeho střela byla sražena. O malý moment později vychytal parádním způsobem Hozáka Martin Michajlov!
     
    22:15
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tadeáš Hejda – 2 min., držení hole).
     
    22:36
    Hosté znovu motají hlavy sešívané obranné čtveřici. Chrtka od kotouče dobře odstavil Jeřábek a Slavia mohla vyhodit kotouč do bezpečí.
     
    23:49
    Vampola dobře napadal rozehrávku Vrchlabí, hosté však v rychlém přechodu přebruslili hokejisty Slavie a znovu svírají sešívané hráče.
     
    24:15
    Domácí v plném počtu.
     
    24:59
    Vhazování před brankářem Slavie vyhráli hosté, zakončení Pochobradského skončilo nad brankou.
     
    25:33
    David Šteiner si nerozuměl se svým spoluhráčem a slávisté tak nerozehráli přesně. Další zákrok si připsal Martin Michajlov.
     
    26:09
    Při signalizovaném vyloučení hostů se přes obranu Vrchlabí přehnal jako vítr Tomáš Šmerha, jeho sólo však brankou neskončilo, Klouček dokázal včas srazit své betony.
     
    26:09
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Martin Heřman – 2 min., podrážení).
     
    26:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní nepustili soupeře z vlastního obranného pásma a připravili si gólovou situaci, kterou nechytatelně zakončil z prostoru mezikruží po pasu od Vlčka DANIEL KRUŽÍK – 2:1. Asistence: Filip Vlček a Radek Jeřábek.
    26:48 Daniel KRUŽÍK - 2:1
     
    28:01
    Martin Heřman po návratu do hry zahrozil tvrdou střelou z levé strany. Michajlov zasahovat nemusel. Kotouč zamířil mimo branku.
     
    29:03
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jiří Hozák – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:25
    Petr Vampola udělal své tradiční kolečko na modré čáře a pustil se do zakončení, které však bylo sraženo vedle branky.
     
    29:51
    Další projektil, tentokrát z hole Tomáše Šmerhy. Milan Klouček vytasil zákrok ramenem. Vrchlabí následně poslalo hrací předmět do bezpečí.
     
    30:59
    Kružíkovi připravil pěknou pozici Kafka. Útočník Slavie byl ale zřejmě zaskočený volným prostorem a nedokázal umístit puk do branky Vrchlabí.
     
    31:03
    Hosté v plném počtu.
     
    31:37
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Martin Bučko – 2 min., držení).
     
    31:59
    Martin Heřman vyvezl kotouč z obranné třetiny a dokázal dokonce zakončit. Sražený pokus skončil o kousek vedle branky.
     
    33:09
    Slavia znovu zavřela Vrchlabí v obranném pásmu a předvedla několik pěkných kombinací. Odpovědnost pak na sebe vzal Filip Vlček, který ale puk do branky neprotlačil.
     
    33:27
    Následně se před brankou strhla strkanice, ve které udeřil Šteiner hostujícího hráče. Rozhodčí se radí o výši trestu.
     
    33:27
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (David Šteiner – 5 min. + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Daniil Petrov.
     
    35:05
    Pražané se nyní budou muset soustředit zejména na defenzivní činnost. Tadeáš Hejda příkladně odpálil kotouč do bezpečné vzdálenosti od Michajlova.
     
    35:43
    Vrchlabí se po chvíli vrátilo do útočného pásma, ale Jeřábek znovu poslal puk daleko od branky Slavie.
     
    36:18
    Výborný zákrok nyní vytasil Martin Michajlov proti střele od pravého mantinelu. Bučko se snažil ještě dorážet, ale obrana Slavie ho dokázala pokrýt.
     
    36:56
    Patrik Urban vypálil z vrcholu levého kruhu, jeho střelu vyrazil betonem do rohu Michajlov.
     
    38:23
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté se dlouho nemohli dostat do tlaku. Na koně je ale paradoxně posadila situace, kdy ve středu ledové plochy upadl Šmerha. Nedovolený zákrok se ale nepískal a Vrchlabí zaútočilo. TOMÁŠ NOUZA přesně zasunul kotouč mezi Michajlovovy betony – 2:2. Asistence: Ondřej Chrtek a Ján Niko.
    38:23 Tomáš NOUZA - 2:2
     
    38:27
    Domácí v plném počtu.
     
    39:13
    K dorážce se před brankou dostal Michael Gaspar. Milan Klouček ale udržel kotouč před brankovou čárou. Hra je následně přerušena.
     
    39:48
    Vampola s Kuťákem před Kloučkem neuspěli a druhá třetina se chýlí ke svému konci.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Stejně jako v první třetině, tak i ve druhé padla na každé straně jedna branka. Domácí se po krásné přesilovkové akci dostali do vedení brankou Daniela Kružíka. Vrchlabí však přidalo a po nešetrném zákroku Šteinera využilo dlouhou přesilovou hru. Tomáš Nouza zasunul puk mezi Michajlovovy betony. O osudu utkání tak rozhodne třetí perioda, která začne v 17:48.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Jdeme do třetí třetiny, lehké nahození od beků Vrchlabí zkontroloval na holi Michajlov. Slavia se následně pouští do ofenzivních manévrů.
     
    42:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vampola vybojoval kotouč za brankou Kloučka a předložil ho na brankoviště TOMÁŠI ŠMERHOVI, který se neukvapil a elegantně poslal puk mezi Kloučkovy betony – 3:2. Asistence: Petr Vampola.
    42:13 Tomáš ŠMERHA - 3:2
     
    43:11
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Neskutečnou bombu teď vyslal od levého mantinelu TOMÁŠ LINHART! Jeho střela se otřela o břevno a zamířila do sešívané sítě – 3:3. Asistence: Martin Heřman a Tomáš Nouza.
    43:11 Tomáš LINHART - 3:3
     
    44:15
    Po gólových hodech se hra trochu uklidnila, vhazovat se bude po pravici Milana Kloučka.
     
    45:25
    Slavia znovu lehkou nepřesností nabídla Vrchlabí rychlý kontr. Tomáš Nouza stačil před dojíždějícím Buchtou vypálit. Brankář Michajlov zachytil kotouč do výstroje.
     
    45:59
    Nahození ze středního pásma raději schoval do své rukavice Martin Michajlov. Tadeáš Hejda pak před brankou zkontroloval jednoho z vrchlabských hokejistů.
     
    46:52
    Petr Vampola zavezl kotouč do útočného pásma a připravil palebnou pozici pro Michaela Gaspara, jeho dělovku zachytil Martin Michajlov.
     
    48:42
    Hra nabrala rychlý spád a hraje se dlouho bez přerušení. Slavia je více na kotouči, ale nedaří se jí usadit v útočném pásmu Vrchlabí. Tomáš Linhart nohou odkopl puk do středního pásma.
     
    50:02
    Slavia nadále aktivnějším celkem. Petr Vampola prokazuje své kvality a precizně zaváží kotouče do útočné třetiny. Na lepší pozici Pražané zatím čekají.
     
    50:39
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Ondřej Chrtek – 2 min., hákování).
     
    51:25
    Hosté zatím v oslabení dobře brání a Slavia se nemůže nastěhovat ke Kloučkovi.
     
    52:23
    Do brejku se nyní snažila ujet dvojice Linhart – Heřman. Brankář Michajlov po zákroku raději přerušil hru.
     
    52:39
    Hosté v plném počtu.
     
    Dnešní utkání sleduje 851 diváků.
     
    53:29
    Daniel Kružík byl faulován v útočném pásmu Kajínkem, přesto se ještě do zakončení dostal Martin Ondráček, toho ale vychytal Milan Klouček.
     
    53:29
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (David Kajínek – 2 min., podrážení).
     
    54:36
    Slavia byla velice blízko k vedoucí trefě, ani trojice sešívaných hokejistů však nedokázala na brankovišti dotlačit puk za Kloučka!
     
    55:26
    Po střele Jeřábka se puk odrazil ke Kafkovi, který však z první nedokázal trefit v těžké pozici skákající kotouč.
     
    55:29
    Hosté v plném počtu.
     
    56:30
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Daniel Kružík – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Linhart – 2 min., sekání).
     
    56:40
    Slávisté si příliš nekomplikovali situaci a poslali kotouč na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po levici brankáře Michajlova.
     
    57:06
    Patrik Urban najížděl ze středního pásma do útočné třetiny. Milan Antoš následnou střelu útočníka Vrchlabí srazil do ochranné sítě.
     
    58:17
    Jan Novák dostal střeleckou pobídku od Filipa Vlčka. Tvrdý projektil skončil nad brankou Milana Kloučka.
     
    58:30
    Oba celky hrají v plném počtu.
     
    59:09
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Ján Niko – 2 min., sekání).
     
    59:15
    Hosté vyhráli buly a vyvezli kotouč do bezpečné vzdálenosti od Kloučkovy branky.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Po krátké pauze bude následovat prodloužení ve formátu tři na tři. Uvidíme, kdo uzme bonusový bod.
     
    I ve třetí části se prosadily oba celky. Vedení vrátil Slavii Tomáš Šmerha, na druhé straně však vzápětí vyrovnal dělovkou Tomáš Linhart.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:03
    Slavia vyhrála vhazování a může tak zavézt kotouč do útočné třetiny hřiště. Sešívaní pokračují v přesilové hře.
     
    60:35
    Hostující celek se dokázal dlouhým vyhozením osvobodit.
     
    61:09
    Hosté v plném počtu.
     
    61:42
    Pražané měli možnost úniku tři na jednoho. Gaspar ale nedokázal po přihrávce trefit kotouč a Vrchlabí tak přestálo tento sešívaný atak.
     
    62:20
    Slavii se nyní nedaří založit další útok, puk si na chvíli uzmul Heřman, jehož střela zamířila do betonů Michajlova.
     
    63:13
    Pěknou individuální akcí se prezentoval Petr Kafka, jehož zakončení však skončilo na těle brankáře Kloučka.
     
    63:57
    Machač nyní dobře tečoval před brankovištěm Michajlova, kotouč skončil nad brankou!
     
    64:35
    Slavia za svou brankou uklidňuje hru, zřejmě nás čekají samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Nastavený čas je za námi. Po krátké úpravě ledové plochy na nás čekají samostatné nájezdy. Nutno podotknout, že Vrchlabí v dnešním utkání předvedlo výborný výkon a ukázalo, že se s ním do sezony musí počítat. Zápasová pauza na celku trenéra Baďoučka nebyla vůbec znát.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    1:0
    Filip Kuťák na úvod nájezdů zvolil forhendový blafák. Střelu pak dokázal přesně poslat nad Kloučkův beton.
    Filip KUŤÁK
     
    1. série
    1:0
    Na druhé straně přibrzdil před Michajlovem Patrik Urban, následnou střelu poslal mimo branku.
    Patrik URBAN
     
    2. série
    2:0
    Parádně zavěsil Daniel Kružík, který se trefil přesně pod horní tyč.
    Daniel KRUŽÍK
     
    2. série
    2:0
    Jiří Hozák zvolil podobné zakončení jako Urban, ani on však nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi.
    Jiří HOZÁK
     
    3. série
    2:0
    Proti Tomáši Šmerhovi se postavil do branky Jakub Soukup a připsal si přesný zásah lapačkou.
    Tomáš ŠMERHA
     
    3. série
    2:0
    Produktivní Tomáš Nouza Michajlova bekhendem nepřekonal.
    Tomáš NOUZA
     
    4. série
    3:0
    Zdálo se, že Petr Kafka nastřelil pouze rukavici brankáře Soukupa. Gólman Vrchlabí si ale nebyl jistý a puk mu nakonec propadl do branky!
    Petr KAFKA
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slavia Praha.
    Autorem vítězné branky je FILIP KUŤÁK.
    Filip KUŤÁK - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    V dovednostní soutěži byla úspěšnější Slavia, která se raduje ze zisku bonusového bodu. Vrchlabí se vrací na sever Čech s jedním bodem. Děkujeme vám za sledování přenosu a někdy příště u hokeje na počtenou. (18:44:59)
    Marken.cz

    Martin Kamenik

    Branky a nahrávky: 20. Šmerha (Jeřábek, Kuťák), 27. Kružík (Vlček, Jeřábek), 43. Šmerha (Vampola), rozh. náj. Kuťák – 6. Chrtek (Nouza), 39. Nouza (Chrtek, Niko), 44. Linhart (Heřman, Nouza)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Filip Kuťák (SLA)
    1:0   Patrik Urban (VRC)
    2. série:
    2:0   Daniel Kružík (SLA)
    2:0   Jiří Hozák (VRC)
    3. série:
    2:0   Tomáš Šmerha (SLA)
    2:0   Tomáš Nouza (VRC)
    4. série:
    3:0   Petr Kafka (SLA)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Buchta, J. Novák (C), Gaspar, Hejda, Jeřábek, Antoš, T. Duda – Kuťák, Vampola, Šmerha – J. Doležal (A), Vlček, Kafka – Šteiner, Vrdlovec, Kružík – Tomica, Petrov, M. Ondráček.
    HC Stadion Vrchlabí: Klouček (Soukup) – Kajínek, Niko, Linhart (A), Oliva, Bučko, Jirků (C), Blažej – Heřman, Chrtek, Nouza (A) – Machač, Pochobradský, Matýs – Hozák, Urban, Mrňa – Chalupa, Dubský, Moník.

    Rozhodčí: Bejček, Kostourek – Beneš, Horažďovský

    Diváci: 851
    bahis siteleri