Slavia – Vrchlabí 4:3 (3:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:1 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 4:2 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:3 (po pr.)
Prostějov – Benátky n/J 6:5 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
HC Baník Sokolov
Sobota 26.09.2020, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:14
    Jiří Fronk (JIH) způsobil do posledních minut zápasu domácím velké nepříjemnosti! Už mimo hru v souboji sekl obránce Sokolova Houdka, který se na ledě poté svíjel v bolestech. Dlouhá porada a Fronk je odeslán 106 sekund před koncem do kabiny za sekání! Jedná se tak o trest 5+20 minut.
     
    55:42
    Adam Rulík (SOK) zasáhl za vlastní brankou Čachotského holí do obličeje, za což dostává menší trest. Ačkoliv domácí ikona reklamuje krev v obličeji, zůstává se u dvou minut.
     
    48:03
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Lukáš Mareš – 2 min., držení).
     
    39:56
    Martin Kadlec (SOK) těsně před vypršením druhé třetiny zahákoval při zakončení Poletína, za což je adekvátně potrestán.
     
    37:12
    Vlastimil Bilčík (JIH) se sice diví, výrok sudího ale nezmění a za nedovolenou hru vysokou holí musí na 120 sekund ze hry.
     
    30:03
    Tomáš Harkabus (JIH) nicméně rychle výhodu svého týmu ukončuje. Za zbytečný faul vysokou holí v útočném pásmu už míří na trestnou.
     
    29:42
    Jan Pohl (SOK) je průběžně nejtrestanějším bekem dnešního zápasu. Za stejný prohřešek jako poprvé, tedy podrážení, jde opět na trestnou lavici.
     
    14:34
    Vlastimil Bilčík (JIH) hasil nebezpečný útok Sokolova, když Zemana, který se tlačil do zakončení, z boku holí podrazil. Proto dvě minuty a Sokolov, dříve známý pod jménem Falknov, má další přesilovku.
     
    09:50
    Jan Pohl (SOK) musel užít krajního řešení, když Fronka, který se už napřahoval ke střele v brejku, zezadu podrazil. Jasné dvě minuty a Dukla má druhou přesilovku.
     
    05:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Peter Lichanec – 2 min., držení hole).
     
    03:50
    David Tůma (SOK) v Jihlavě sice chvíli za domácí hrál, tentokrát ale v roli soupeře během druhého střídání jde na trestnou lavici. Důvodem je podražení Chlubny u jeho vlastní branky.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 5. T. Harkabus (M. Zadražil, Illéš), 57. D. Kolář (Chlubna) – 7. Prymula (M. Jandus, M. Kadlec), 50. Gut (Šik, M. Kadlec), 62. T. Rohan (M. Jandus, D. Tůma)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (Jan Brož) – D. Krenželok, T. Černý, D. Kolář (A), Eliáš, Bilčík, Mareš, Černohorský – Čachotský (C), M. Zadražil, Illéš – Jiránek, Fronk, Pekr – T. Harkabus, Poletín, Chlubna – T. Havránek, Lichanec, V. Brož.
    HC Baník Sokolov: Hamrla (Cichoň) – J. Pohl (A), Houdek, M. Jandus, A. Rulík, Přindiš (A), D. Zeman – M. Kadlec, Gut, Šik – Vracovský, Vrána, D. Tůma – Švec, T. Rohan, Prymula – Kropáček, Jiskra.

    Rozhodčí: Barek, Pilný – Jindra, Roischel

    Diváci: 694
    bahis siteleri