Slavia – Vrchlabí 4:3 (3:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:1 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 4:2 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:3 (po pr.)
Prostějov – Benátky n/J 6:5 (po pr.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
6:5 (1:1, 2:1, 2:3 - 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 26.09.2020, 18:00Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:27 Aleš SOVA - 6:5
     
    60:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov nakonec přeci jen vítězí, i když jen za dva body. ALEŠ SOVA dostal puk před branku a zametl jej mezi betony Paříka. Asistence: Petr Mrázek, David Bartoš.
     
    58:50
    Nechybělo moc a bylo to 6:5 pro Benátky! Wiencek se v mezikruží dostal do zakončení, ale Bláha, možná až nevědomky, zastavil kotouč lapačkou!
    58:17 Petr KOLMANN - 5:5
     
    58:17
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tak tohle byl nádherný gól velezkušeného PETRA KOLMANNA! Ten si probruslil téměř celým hřištěm a přesnou střelou přes obránce prostřelil brankáře Bláhu. Bez asistence.
    53:47 Petr KOLMANN - 5:4
     
    53:47
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tak pozor! PETR KOLMANN snižuje na 4:5 po brilantní přihrávce jednoho ze spoluhráčů! Bláha se jen marně natahoval za střelou z mezikruží. Asistence: Matěj Pekař.
    52:54 Adam DLOUHÝ - 5:3
     
    52:54
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky snižují na rozdíl dvou branek. Špaček obrkoužil branku, načež předložil puk ADAMU DLOUHÉMU, jenž z první propálil brankáře Bláhu. Asistence: Daniel Špaček, Petr Kolmann.
     
    51:50
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Tomáš Drtil – 2 min., podrážení).
     
    50:36
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Ondřej Bláha – 2 min., podrážení).
     
    49:35
    Po menší herní odmlce tu byla neskutečná šance Prostějova. Kaut jel zcela sám na branku, ale pokusil se zadovkou naslepo najít někoho ze spoluhráčů. Jenže nikdo z domácích jej nenásledoval, a tak si puk přebrali benátečtí.
     
    45:37
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Petr Wiencek – 2 min., podrážení).
    43:57 Petr MRÁZEK - 5:2
     
    43:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi odskakují na rozdíl tří branek a tohle už budou mít Benátky skutečně velmi složité. PETR MRÁZEK si nabruslil mezi kruhy a přízemní bekhendovou střelou našel skulinku mezi betony Paříka. Asistence: Tomáš Drtil, David Bartoš.
    42:34 Dominik HRNÍČKO - 4:2
     
    42:34
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    DOMINIK HRNÍČKO přidává druhý gól svému mateřskému klubu. Čtyřiadvacetiletý hokejista se nádherně vymotal z rohu kluziště, zbavil se svých strážců a z bezprostřední blízkosti protlačil touš za záda brankáře. Asistence: Martin Pěnčík.
    37:46 Daniel ŠPAČEK - 3:2
     
    37:46
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky využívají přesilovou hru! Kryštof Hrabík naservíroval puk DANIELU ŠPAČKOVI na bod pro vhazování, druhý jmenovaný na nic nečekal a dělovou ranou rozvlnil síť za zády Bláhy. Asistence: Kryštof Hrabík.
     
    36:37
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (David Bartoš – 2 min., vysoká hůl).
     
    34:05
    Tohle byla obrovská šance domácích. Vachutka ujel obraně Benátek, pokusil se kličkou do bekhendu překonat Paříka, ale ten zasáhl betonem a drží naděje Benátek na bodový zisk.
    33:41 František HRDINKA - 3:1
     
    33:41
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov jde do vedení 3:1. Po vhazování v útočném pásmu domácích se ke střele od modré čáry dostal FRANTIŠEK HRDINKA a dělovou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Wojnar.
    29:21 Dominik HRNÍČKO - 2:1
     
    29:21
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    To byla nádherná branka Prostějova. Chlán skvělou přihrávkou vysunul za obranu Benátek DOMINIKA HRNÍČKA, který přesnou bekhendovou střelou překonal Paříka. Asistence: Petr Chlán.
     
    27:30
    Tak tohle byla obrovská šance domácích. Ouřada proklouzl mezi dvěma obránci jako lasička, následně se pokusil o bekhendovou kličku, ale na Paříka nevyzrál!
    13:38 Petr CHLÁN - 1:1
     
    13:38
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilové hry. Prostějov delší dobu kombinoval v útočném pásmu, PETR CHLÁN dostal nabito na pravý kruh a trefil to famózně. Velkou zásluhu na gólu má také Novák, který efektivně stínil Paříkovi. Asistence: Tomáš Drtil, Daniel Vachutka.
     
    11:45
    Hned v první periodě jsme tu měli solidní bitku. Hrabík, který měl jasnou výškovou převahu, se postavil Motlochovi a po pár ranách jej poslal k zemi.
    11:13 David AUBRECHT - 0:1
     
    11:13
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky se dostávají do vedení! Dlouhý nahodil kotouč z ostrého úhlu na Bláhu, ten vyrazil puk pouze před sebe, kde byl nejrychleji DAVID AUBRECHT. Ten na nic nečekal a ihned vypálil. Bláha byl na jeho pokus krátký. Asistence: Adam Dlouhý, Matěj Pekař.
     
    09:30
    Jeden z domácích se nyní prokousal do rychlého brejku po pravé straně, zakončení mu ale nevyšlo dle představ, a tak si na úvodní gól zápasu musíme počkat.
     
    09:13
    Tak tohle by mohlo Benátky mrzet. Krejčí nabruslil do útočného pásma, naservíroval Wienckovi kotouč do prázdné brány, ale ten trestuhodně netrefil!
     
    08:03
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Lukáš Motloch – 2 min., podrážení).
     
    06:55
    Tohle byla obrovská šance Prostějova! Domácí se dostali do rychlého kontru, Matěj Novák dostal nabito mezi kruhy, měl poměrně dost času na zakončení, ale Pařík dokázal jeho solidně mířenou střelu zlikvidoval!
    Marken.cz

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 14. Chlán (Drtil, Vachutka), 30. Hrníčko (Chlán), 34. Hrdinka (Wojnar), 43. Hrníčko (Pěnčík), 44. Mrázek (Drtil, Bartoš), 61. Sova (Mrázek, Bartoš) – 12. Aubrecht (A. Dlouhý, Pekař), 38. D. Špaček (Hrabík), 53. A. Dlouhý (D. Špaček, Kolmann), 54. Kolmann (Pekař), 59. Kolmann


    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Hefka, Sova, Drtil, Staněk, Pěnčík, Hrdinka, Janeček – Mrázek, Bartoš (A), M. Novák – T. Jandus, T. Kaut (C), Vachutka – Žálčík (A), Chlán, Hrníčko – Wojnar, Motloch, Ouřada.
    HC Benátky nad Jizerou: Pařík (Hrstka) – Kolmann (C), Kovář, Had, Kunst, P. Krejčí, Aubrecht – Hujer, A. Dlouhý, D. Špaček (A) – Wiencek, Hrabík, Pekař – Maršoun, Čederle, Pabiška (A) – Gajda, Šafařovský.

    Rozhodčí: Dědek, Cabák – Zedník, Kleprlík

    Diváci: 751
    bahis siteleri