Třinec – Vítkovice 6:0 (kon.) | Sparta – Motor ČB 2:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 2:1 (kon.)
Liberec – K. Vary 7:3 (kon.) | Litvínov – Pardubice 1:2 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 15.12.2020, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Vojtěch Budík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:40
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., podrážení).
     
    54:33
    V dobré příležitosti byl hned na začátku přesilovky Antonín Honejsek, který dostal famózní pas, ale jeho dělovku Dominik Pavlát skvěle vychytal! K dorážce se následně dostal Bedřich Köhler, ale jeho pokus už byl zablokován!
     
    54:16
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jaroslav Kracík – 2 min., podrážení).
     
    51:00
    Domácí mohli jít v závěru hry čtyř proti čtyřem do vedení! Před bránou byl sám Jakub Ferenc, který ale na tom není technicky nejlépe, takže Dominika Pavláta nepřechytračil!
     
    50:34
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., hákování).
     
    48:56
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Luboš Rob – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:37
    Další gól měl na hokejce Jaroslav Kracík, který však v dobré pozici totálně selhal, protože mířil jen mimo bránu!
     
    43:14
    Hosté pěkně přešli do útočného pásma, díky čemuž mohl vypálit Milan Gulaš, ale jeho rána měla slabou razanci, takže Daniel Huf stačil zareagovat!
     
    42:20
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (David Nosek – 2 min., hákování).
     
    41:00
    Lukáš Vopelka tentokrát pro své spoluhráče vytvořil dobrou šanci, kdy po jeho nahození skočil kotouč před odkrytou bránou, ale hosté si to tentokrát dokázali pohlídat.
    36:03 Lukáš VOPELKA - 2:1
     
    36:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani nakonec tlaku přece jen využívají a kompletují senzační obrat! Další tlak v útočném pásmu zakončoval po přihrávce Tomáše Žižky LUKÁŠ VOPELKA, který od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Jeho rána nádherně zaplula do levé šibenice. Asistence: Tomáš Žižka, Pavel Kubiš.
     
    34:57
    Plzeň mohla v oslabení udeřit, jelikož Petr Straka mířil se spoluhráčem do přečíslení. To nakonec zakončil sám, ale Daniel Huf ho skvěle vychytal!
     
    33:28
    Antonín Honejsek dostal parádní přihrávku do jízdy, následně si objel gólmana a už chtěl zasouvat do prázdné brány, avšak k zemi ho poslal Matěj Stříteský, který si tak vysloužil dvě trestné minuty za podrážení, i když se dalo diskutovat o nájezdu!
     
    32:50
    Ševci jsou na nohou a ženou se za obratem! Bedřich Köhler výborně zachytil přihrávku a okamžitě pálil, ale jeho rána šla jen po ledě, takže ji Dominik Pavlát stačil vyrazit betonem!
    32:04 Antonín HONEJSEK - 1:1
     
    32:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani zničehonic srovnávají a začínáme od nuly! Nahození dokázal Dominik Pavlát srazit jen před sebe, kde se pokoušel o úspěšnou dorážku Michal Poletín. Ten ale rychle zjistil, že to nepůjde, takže se puku chopil ANTONÍN HONEJSEK, který bleskově objel celou branku a zasunul kotouč za brankovou čáru. Plzeňský gólman nestačil zareagovat. Asistence: Michal Poletín.
     
    27:27
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Antonín Honejsek – 2 min., hákování).
     
    23:28
    Jiří Ondráček získal kotouč za bránou, odkud následně servíroval kotouč do mezikruží, kde na zakončení čekal Jiří Karafiát, který však střelou mezi betony Dominika Pavláta nepřekonal!
     
    19:10
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Antonín Honejsek.
    16:28 Jaroslav KRACÍK - 0:1
     
    16:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni druhou přesilovku v zápase využívají a dostávají se do vedení! Kotouč do útočného pásma vyvezl Peter Čerešňák, který potom uvolnil JAROSLAVA KRACÍKA, který dojížděl z druhý vlny. Díky tomu měl spoustu prostoru, který využil k ukázkově střele ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Peter Čerešňák.
     
    15:41
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Michal Poletín – 2 min., krosček).
     
    10:09
    Útočníci procházejí pásmem soupeře jako nůž soupeřem, tentokrát to předvedl Pour, který se zase protlačil před Hufa, který mu však nedovolil zakončení mezi tři tyče!
     
    07:34
    Okál si mohl připsat druhou branku ve dvou zápasech, dostal výborný pas na levou stranu, takže jel úplně sám na brankáře, ale branku trestuhodně netrefil!
     
    01:43
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Matěj Sebera – 2 min., vysoká hůl).
     
    00:31
    Plzeň vyhrála buly před svým brankářem a z protiútoku okamžitě zahrozila! Kantner vyvezl kotouč až k bráně, odkud hledal lépe postaveného Gulaše, který však pálil jen do rychle přesunutého Hufa!
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 33. Honejsek (Poletín), 37. Vopelka (Žižka, Kubiš) – 17. Kracík (Čerešňák)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Ferenc, Řezníček, M. Novotný, Žižka (C), Nosek (A), Hamrlík, Dluhoš – J. Ondráček, Karafiát, Köhler – Vopelka, Honejsek, Okál – Šlahař, P. Sedláček, Kubiš (A) – Poletín, Pšurný, Sebera.
    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Frodl) – L. Kaňák, Čerešňák, Budík, Stříteský, Vráblík, Kvasnička, Lang – Kantner, Suchý, Gulaš (C) – Straka (A), Kracík (A), Eberle – Pour, Rob, Slanina.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Lederer, Rožánek
    bahis siteleri