Benátky n/J – Slavia 3:4 (kon.) | Vrchlabí – Litoměřice 5:2 (kon.) | Kolín – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 0:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 2:9 (kon.) | Sokolov – Vsetín 4:3 (po pr.)
Šumperk – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Třebíč – Kladno 3:2 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
5:2 (3:1, 1:0, 1:1)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 12.12.2020, 16:00 • DD Elektromont Aréna • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Marek BERKA - 5:2
     
    58:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté kosmeticky snižují. Stehlík vypálil z mezikruží a Klouček vyrazil puk pouze před sebe, kde stál připravený MAREK BERKA, který uklidil puk za bezmocného brankáře domácích. Asistence: Lukáš Stehlík, Anthony Luciani.
    56:05 Patrik URBAN - 5:1
     
    56:05
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Pátá branka v hostující síti. Litoměřice nedokázali vyhodil puk a to trestá PATRIK URBAN, který i s velkým štěstím překonává Krále. Asistence: Pavel Mrňa.
    32:04 Ondřej CHRTEK - 4:1
     
    32:04
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí dávají čtvrtou branku a využívají přesilovou hru. Heřman poslal ze za branky puk na Linharta, který stál v mezikruží, jeho střelu Král vyrazil před čekajícího ONDŘEJE CHRTKA, který měl již lehkou pozici a bekhendovým zakončením překonává ležícího Krále. Asistence: Tomáš Linhart, Martin Heřman.
    12:31 Tomáš ZEMAN - 3:1
     
    12:31
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení a využívají dvojnásobnou přesilovou hru. Linhart vypálil z mezikruží a Král jeho pokus neudržel, na dorážku tam byl připraven TOMÁŠ ZEMAN, aby puk uklidil mezi betony do sítě hostujícího týmu. Ty se ještě rozčilovali, že jejich brankář již puk držel, ale rozhodčí ukazuje nekompromisně, že to je branka. Asistence: Tomáš Linhart, Martin Heřman.
    04:29 Pavel MRŇA - 2:1
     
    04:29
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se poprvé v utkání dostávají do vedení. PAVEL MRŇA dostal perfektní přihrávku od Patrika Urbana a překnou střelou z levého kruhu prostřeluje Krále. Asistence: Patrik Urban.
    04:00 Matouš KRATOCHVIL - 1:1
     
    04:00
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno. MATOUŠ KRATOCHVIL dostal přesnou přihrávku od levého mantinelu od Zemana a přesnou dělovkou z levého kruhu prostřelil bezmocného Krále. Asistence: Tomáš Zeman, Ondřej Vála.
    02:15 Přemysl SVOBODA - 0:1
     
    02:15
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Luciani výborně zabojoval za vlastní brankou a přenechal puk na PŘEMYSLA SVOBODU, který se prodral přes celé kluziště a střelou k pravé tyčce překonává Kloučka. Asistence: Anthony Luciani.
    Marken.cz

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 4. M. Kratochvil (Zeman, Vála), 5. Mrňa (Urban), 13. Zeman (Linhart, Heřman), 33. Chrtek (Linhart, Heřman), 57. Urban (Mrňa) – 3. P. Svoboda (Luciani), 59. Berka (Stehlík, Luciani)


    HC Stadion Vrchlabí: Klouček (Soukup) – Linhart (A), Bučko, Kajínek, Niko, Vála, Jirků (C), J. Moník – Heřman, Chrtek, Nouza (A) – Machač, M. Kratochvil, Zeman – Hozák, Urban, Mrňa – Formánek, Rohlík, Chalupa.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, J. Holý, Výtisk (C), Sedlák, Jebavý (A), Háva, Černohorský – M. Beran, Miškář, Procházka – T. Svoboda, P. Svoboda, Luciani – Stehlík, Moravec (A), Jánský – Bernat, Hašek, Berka.

    Rozhodčí: Čáp, Bejček – Dědek, Hnát
    bahis siteleri