Dvůr Králové n. L. – Bílina 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Cheb 3:6 (kon.) | Znojmo – Val. Meziříčí 8:1 (kon.)
Žďár n/S – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Klatovy – Příbram 3:2 (kon.) | Děčín – Nová Paka 5:1 (kon.)
Jablonec n/N – Hronov 6:2 (kon.) | Trutnov – Mostečtí Lvi 0:0 (odl.) | Opava – Vel. Meziříčí 0:0 (odl.)
Řisuty – Kobra 0:0 (odl.) | Tábor – Písek 0:0 (odl.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
6:2 (1:1, 4:1, 1:0)
HC WIKOV Hronov
Sobota 03.10.2020, 18:002. liga skupina Sever (ČR) • 5. kolo
Partner:
     
    50:17
    Vlci právě vstřelili branku!
    Mrkvička našel DANIELA SVOBODU, který to trefil přesně do míst, kam se dává teploměr. Asistence: Tomáš Mrkvička.
     
    37:33
    Hronov právě vstřelil branku!
    RADIM VACEK si počínal aktivně před brankou a opět dokázali hosté odpovědět na branku domácích. Asistence: Miroslav Hylena.
     
    36:31
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nádherná akce domácích! Mrkvička ideálně našel z levé strany úplně volného DANIELA SVOBODU před brankou, který zasouval puk do prakticky V brance nahrazuje Kryštofa Šveců Lukáš Novotný. : Tomáš Mrkvička.
     
    29:38
    Vlci právě vstřelili branku!
    Pěkná akce domácích, kterou zakončil důrazný MAREK FRK, který vyškolil brankáře Ševců. Asistence: Daniel Svoboda, Tomáš Mrkvička.
     
    27:01
    Vlci právě vstřelili branku!
    A opět zní písnička Hajný je lesa pán, kterou hraje místní DJ po každém domácím gólu. Z první šance v přesilovce Vlci skórují, když MATYÁŠ KAČÍREK dorazil puk odražený gólmanem po střele Jursy. Asistence: Martin Jursa, David Homolka.
     
    24:27
    Vlci právě vstřelili branku!
    Pilek dostal přihrávku na vrchol zámku, nahodil puk na branku, kde TOMÁŠ PLÍHAL tečoval puk do sítě. To byl tak velký tlak, že už to muselo přijít. Asistence: Daniel Pilek, Daniel Svoboda.
     
    5:01
    Hronov právě vstřelil branku!
    Odpověď hostí, ale byla okamžitá. Drbal našel před brankou MARKA MALINSKÉHO, který překvapil Kroftu. Asistence: Martin Drbal.
     
    4:33
    Vlci právě vstřelili branku!
    MARTIN FRK si počkal na útočné modré na báječnou přihrávku do samostatného úniku od Jursy a ve své druhé šance se nemýlil, když polovysokou střelou na bližší tyč nedal Ševců šanci. Asistence: Martin Jursa.

    David Schlegel

    Branky a nahrávky: 5. Frk, 25. Plíhal (Pilek, Svoboda), 28. Kačírek (Jursa, Homolka), 30. Frk (Svoboda, Mrkvička), 37. Svoboda (Mrkvička), 51. Svoboda (Mrkvička) – 6. Malinský (Drbal), 38. Vacek (Hylena)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Krofta (Jelínek) – Čechura, Mrkvička (C), Bitman, Tržický, Ira, Pulec, Pilek – Jursa, Kačírek, Brokeš – Homolka (A), Ma. Frk, Pe. Král – Bajer, Plíhal, D. Svoboda – Bouřil. Trenér: Plíhal.
    HC WIKOV Hronov: Ševců (37. L. Novotný) – Řehák, Suvorov (C), Hovsepjan, Drbal, Galickij, Exner, Kellner – Červíček, Maršík (A), Lukačka – Vacek, Jančuk, M: Malinský – Hylena, Mašek, Novikov – Mach, Matouš (A). Trenér: M. Táborský.

    Rozhodčí: Vyštejn – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 230
    bahis siteleri