Sparta – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Vítkovice – Liberec 1:4 (kon.) | K. Vary – Litvínov 4:6 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 4:5 (4:5 po s.n.) | Olomouc – Motor ČB 3:2 (po pr.) | Zlín – Kometa Brno 0:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
0:3 (0:0, 0:0, 0:3)
HC Kometa Brno
Úterý 05.01.2021, 18:20 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:41 Peter MUELLER - 0:3
     
    57:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak domácím se risk očividně dvakrát nevyplatil. Domácí po porhraném vhazování přišli o kotouč, který ujel až do jejich obranného pásma, tam ho získal jeden z obránců Beranů. Při zakládaní akce o něho však přišel ve prospěch Martina Zaťoviče. Ten pak už přihrávkou na PETERA MUELLERA zpečetil osud domácích v dnešním utkání. Asistence: Martin Zaťovič a Petr Holík.
    54:55 Martin ZAŤOVIČ - 0:2
     
    54:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak toto by mohlo být rozhodující. V jednom z mála útoku Komety v posledních minutách se dostal ke kotouči u hrazení Petr Holík a jelikož nikým nebyl hlídaný, vyslal kotouč přímo do chumlu před Kašíkovou bránou. Tam ho i přes práci domácích obránců tečoval MARTIN ZAŤOVIČ, který ho sklepl přímo mezi betony zlínského brankáře. Do konec zbývá něco málo přes pět minut a hokej je opravdu nevyzpytatelný sport, ale domácí to budou mít nyní opravdu těžké. Asistence: Petr Holík a Petr Zámorský.
    43:51 Luboš HORKÝ - 0:1
     
    43:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je tady první branka zápasu a za to čekání to opravdu stálo, protože byla naprosto ukázková! Po poměrně rychlém výpadu brněnského útoku naprosto selhala domácí defenzíva, která úplně zaspala a nechala ujet Jakuba Valského a LUBOŠE HORKÉHO do přečíslení dva na jednoho. Po přihrávce na zmíněného Horkého neměl Kašík absolutně žádnou šanci brance zabránit.. Asistence: Jakub Valský a Jakub Klepiš.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 44. L. Horký (Valský, Klepiš), 55. Zaťovič (P. Holík, Zámorský), 58. Mueller (Zaťovič, P. Holík)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Gazda, Řezníček, Ferenc, Žižka (C), Nosek (A), M. Novotný, Dluhoš – Dufek, Fryšara, Herman – Vopelka, Fořt, Kubiš (A) – Šlahař, Honejsek, Okál – Karafiát, P. Sedláček, J. Ondráček.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – F. Král, Zámorský, Bartejs, O. Němec (A), Gulaši, Mlčák, Freibergs – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller (A) – Valský, Klepiš, L. Horký – Kusko, Brabenec, Vincour – Bondra, F. Dvořák, Šoustal.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Gebauer, Hlavatý
    bahis siteleri