Jekatěrinburg – Barys 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Kunlun 4:2 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
Minsk – Soči 1:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 07.10.2020, 18:00 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:26 Sergej PLOTNIKOV - 1:4
     
    58:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    V Petrohradě je hotovo, Magnitogorsk bere plný počet bodů! Tkačjov zachytil vyhození Minulina na modré, točil se však na bekhend a nepřesnou nahrávku poslal přímo na hůl Karpova. Karpov pak vyslal na výjezd SERGEJE PLOTNIKOVA, který symbolicky vyvezl puk do prázdné – 1:4! Asistence: Maxim Karpov.
     
    57:27
    Petrohrad už hraje absolutní vabank, Berdin na střídačce a bude se vhazovat po pravici Olkinuory!
    50:59 Jegor KOROBKIN - 1:3
     
    50:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Chyba Dinara Chafizullina dost možná může stát Petrohrad naději na body! Berdin rozehrával právě na něj za branku, jenže zde dobře napadal obránce SKA Igor Švyrjov a výbornou prací od něj puk získal. Následně už to bylo snadné, před branku si najel JEGOR KOROBKIN a face-to-face Berdina překonal – 1:3! Asistence: Igor Švyrjov.
     
    47:09
    Juho Lammikko nezasáhl do přihrávky od Čibisova do předbrankového prostoru, což se ukázalo jako velká chyba! V momentě, kdy by Lamikko střílel z první, tak by zajisté ohrozil branku Petrohradu. Takto se povedlo domácím osvobodit se.
     
    42:42
    Morozov po přihrávce od Timkina z pokleku vystřelil a puk už prošel za Olkinuorova záda, ale proti gólové radosti byla levá tyč hostující klece!
     
    39:24
    Pesonen si najížděl k druhé modré a vypadalo to na samostatný nájezd, Joonas Kemppainen ale fantasticky zastavil jako poslední hráč domácích kotouč, který na Pesonena směřoval!
     
    37:47
    Pašnin měl před koncem třetiny velikou šanci, zblízka ale nedokázal potrestat chybu Ožiganova, který se s pukem mazlil dlouho, a také o něj přišel!
     
    33:40
    Druhá přesilovka pro Petrohrad. Taylor Beck (MAG) míří ven za hákování a stadion se modlí, aby ta přesilovka byla lepší, než její předchůdkyně.
     
    30:42
    Vasilij Tokranov připravil v útočném pásmu kotouč pro Trenina, který střílel a už překonal Olkinuoru. Gólman však puk hodně zbrzdil a do dorážky se tlačil Tkačjov, s Treninem se ale holemi srazili a Bogdan Potěchin těsně před brankovou čárou dokázal celou situaci ve prospěch Magnitky zachránit!
     
    28:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají těsně před polovinou zápasu poprvé do sedla! Čibisov v útočném pásmu našel na modré připraveného JEGORA JAKOVLEVA, který na nic nečekal a okamžitě pouštěl kotouč na branku. Střelu by pravděpodobně Berdin měl, jenže blokující Kemppainen v pádu puk srazil a poslal jej o tyčku mimo dosah petrohradského gólmana – 1:2! Asistence: Andrej Čibisov.
     
    26:50
    Špatná rozehrávka Magnitky před vlastním brankovištěm mohla hosty stát gól! Trenin zachytil zmatečnou rozehru obranné dvojky hostí a z bezprostřední blízkosti pálil na branku soupeře, Olkinuora však svůj tým podržel!
     
    22:59
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Andrej Nestrašil – 2 min., vysoká hůl).
    21:19 Juho LAMMIKKO - 1:1
     
    21:19
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté se však rychle vracejí do zápasu a po necelé minutě a půl jest srovnáno! Magnitka ujela do brejkové situace 4 na 2, Čibisov z levého kruhu přiťuknul mezi kruhy do jízdy na JUHU LAMMIKKA, který z první propálil Berdina. Domácí brankář však nemohl nic vidět, před ním mu totiž dokonale clonil vlastní obránce – 1:1! Asistence: Andrej Čibisov, Harri Pesonen.
    20:29 Joonas KEMPPAINEN - 1:0
     
    20:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hned zkraje druhé třetiny se SKA dostává do vedení! Po úvodním buly se Petrohrad natlačil do útočného pásma a za brankou Olkinuory nastaly souboje o puk. Ten se nakonec odrazil do předbrankového prostoru pro JOONASE KEMPPAINENA, který z mezikruží prostřelil mezi betony hostujícího brankáře – 1:0! Bez asistence.
    16:11 Beck nedokázal dostat kotouč z úhlu do prázdné branky
     
    16:11
    Taylor Beck neproměnil tutovou šanci! Střela jednoho z obránců hostí se odrazila od zasahujícího Berdina přímo k Beckovi, který bekhendem z úhlu trefoval odkrytou branku. Jenže nejprve napálil bližší tyč, puk se pak odrazil přes zadní část betonu Berdina do druhé tyče a brankář se zkušenostmi ze zámoří dokázal těsně před brankovou čárou podržet kotouč, gól to není!
     
    14:03
    Jakov Trenin (SKA) čepelem hole trefil do obličeje Pašnina a další vyloučení pro hráče Petrohradu je na světě. Hosté mají druhou přesilovku v zápase, využijí ji?
    10:12 Zavgorodnij neproměnil samostatný únik
     
    10:12
    Grigorij Dronov vytvořil na modré velkou chybu a Dmitrij Zavgorodnij se vydal do úniku, který chtěl zakončovat mezi betony Olkinuory. Finský brankář ale holí přibrzdil let kotouče a nakonec jej srazil mimo tři tyče!
     
    07:11
    Pesonen využil chyby obránců Petrohradu na středovém kruhu a od modré jel one man show vstříc Berdinovi, pokus z levého kruhu ale dokázal domácí gólman vychytat!
     
    03:11
    Poprvé se otevřou vrátka na trestnou lavici. Joonas Kemppainen (SKA) podrazil Prochorkina a bude sledovat 120 sekund oslabení svého týmu. Magnitka má navíc velice dobré přesilovky, druhé nejlepší v lize.
    00:52 Tkačjov z výpadu napálil jenom pravou tyčku
     
    00:52
    První akce zápasu a Magnitku uchránila tyč! Do brejku 2 na 1 ujel Trenin s Tkačjovem a mladý útočník patřící Nashvillu předložil Tkačjovovi před kasu, leč ten svižnou střelou napálil jenom tyčku Olkinuorovy branky!

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 21. Kemppainen – 22. Lammikko (Čibisov, Pesonen), 29. J. Jakovlev (Čibisov), 51. Korobkin (Švyrjov), 59. S. Plotnikov (Karpov)


    SKA Petrohrad: Berdin (Hellberg) – Bengtsson, A. Bělov (A), Ožiganov, Dyblenko, Chafizullin, Antipin, Tokranov – Trenin, Tkačjov, Vey – Burdasov, Kameněv, Kuzmenko – Kemppainen, Timkin (A), Ketov (C) – M. Malcev, Zavgorodnij, Podkolzin – Ivan Morozov.
    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Pašnin (A), Minulin, Dronov, Martynov, Zemčonok, J. Jakovlev (A), Va. Antipin – S. Plotnikov (C), Prochorkin, Karpov – Beck, Košelev, A. Nestrašil – Čibisov, Pesonen, Lammikko – Potěchin, Korobkin, Švyrjov – Jurov.

    Rozhodčí: Romasko (RUS), Fraňo (CZE) – Bersenjov, Judin (oba RUS)

    Diváci: 6 678
    bahis siteleri