Přerov – Slavia 4:2 (kon.) | Kolín – Kadaň 2:3 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 2:3 (kon.)
Frýdek-M. – Kladno 3:5 (kon.) | Vrchlabí – Prostějov 2:5 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 10.10.2020, 18:00 • DD Elektromont Aréna • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:5
     
    58:59
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A máme hotovo. LUKÁŠ ŽALČÍK ze středního pásma trefuje přesně prázdnou branku. Bez asistence.
    37:57 Martin HEŘMAN - 2:4
     
    37:57
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek. Nahození od modré v podání Jana Olivy ztečoval za záda Bláhy MARTIN HEŘMAN. Hosté protestovali, že se jednalo o vysokou hůl, ale rozhodčí branku uznávají. Asistence: Jan Oliva, Ondřej Chrtek.
    30:49 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:4
     
    30:49
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Čtvrtý gól v brance Soukupa a druhé využitá přesilová hra v podání Jestřábů. LUKÁŠ ŽALČÍK dostal přesnou přihrávku na svojí hokejku od Kauta a střelou nad lapačku překonává domácího brankáře. Asistence: Tomáš Kaut, David Bartoš.
    25:42 Daniel VACHUTKA - 1:3
     
    25:42
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté vedou o dvě branky a využívají chyby domácího brankáře. Soukup neudržel kotouč po střele Mrázka ve své výstroji a pro DANIELA VACHUTKU to byla již snadná práce, uklidil volný puk za jeho záda. Asistence: Petr Mrázek, David Bartoš.
    16:01 Jakub MATYÁŠ - 1:2
     
    16:01
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do vedení a také využívají přesilovou hru. JAKUB MATYÁŠ dostal přesnou přihrávku od Hrdinky na pravou stranu, vyjel si s pukem blíže brance a přesnou ranou do horního růžku prostřelil nad vyrážečku bezmocného Soukupa. Asistence: František Hrdinka.
    05:03 Petr CHLÁN - 1:1
     
    05:03
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno. Kryštof Ouřada našel chytrou přihrávkou PETRA CHLÁNA, který si položil Soukupa a v poklidu zakončil do odkryté svatyně. Asistence: Kryštof Ouřada, Matěj Novák.
    02:42 Martin HEŘMAN - 1:0
     
    02:42
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení a využívají přesilovou hru. Rána od modré v podání Linharta ještě Bláhu nepřekonala, ale Nouza na brankovišti našel přihrávkou do prázdné branky MARTINA HEŘMANA, který měl již lehkou pozici na skórování. Asistence: Tomáš Nouza.
    Marken.cz

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 3. Heřman (Nouza), 38. Heřman (Oliva, Chrtek) – 6. Chlán (Ouřada, M. Novák), 17. Matyáš (Hrdinka), 26. Vachutka (Mrázek, Bartoš), 31. Žálčík (T. Kaut, Bartoš), 59. Žálčík


    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Štěpánek) – Linhart (A), Oliva, J. Moník, Niko, Blažej, Jirků (C), Kynčl – Heřman, Chrtek, Nouza (A) – M. Kratochvil, Pochobradský, Paulovič – Mrňa, Urban, F. Moník – Hozák, Matýs, Chalupa.
    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Matyáš, Pěnčík, Drtil, Piegl, Hrdinka, Staněk – Mrázek, Bartoš (A), Vachutka – Motloch, T. Kaut (C), Hrníčko – Žálčík (A), Chlán, T. Jandus – Ouřada, M. Novák, Janeček.

    Rozhodčí: Pešina, Čáp – Maštalíř, Pechánek
    bahis siteleri