Chabarovsk – Omsk 2:3 (kon.) | Novosibirsk – N.Novgorod 3:1 (kon.) | Barys – Magnitogorsk 1:2 (2:3 po s.n.)
konec
Amur Chabarovsk
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Avangard Omsk
Úterý 17.11.2020, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Langhamer (AMR) náhradník
    Hynek Zohorna (AMR) 0+2, 1 střela, čas na ledě 16:57
    Tomáš Zohorna (AMR) 1+1, 2 střely, čas na ledě 19:43
    Dominik Mašín (AMR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 24:23
    Jiří Sekáč (OMS) 0+1, 1 střela, čas na ledě 13:16 (12:20:06)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 25:43.
    Zblokované střely – 14:15.
    Vyloučení – 3:7.
    Využití přesilovek 1/7 – 0/3.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Omsku, který svého soupeře porazil výsledkem 3:2. Poslední perioda nám přinesla celkem vyrovnanou podívanou, nicméně na další branku jsme čekali až do poslední minuty, kde se o kontaktní branku postaral domácí Gorškov. Amur se po kontaktní brance znovu pokoušel o hru bez brankáře, jenomže na případné vyrovnání měl příliš málo času. Omsk tak svému soupeři vrátil porážku z minulého vzájemného zápasu a bere plný počet bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Amur to zkouší znovu bez brankáře!
    59:05 Alexandr GORŠKOV - 2:3
     
    59:05
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tu máme pořádné drama! Amur se totiž dostal k drtivému tlaku, při kterém jsme sledovali nahrávku do předbrankového prostoru, kde se povedlo do kotouče na zadní tyči vložit hokejku ALEXANDRU GORŠKOVOVI, jenž měl před sebou prázdnou hostující branku! Domácí tak skórovali v přesilovce!
    Asistence: Hynek Zohorna, Tomáš Zohorna.
     
    58:40
    Amur to zkouší bez Alikina!
     
    58:12
    Chabarovsk se z vlastního pásma dostal do toho opačného, nicméně se stále nedokázal pohotově usadit. Brankář Alikin proto i nadále zůstává v domácí svatyně.
     
    57:20
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:20
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Alexej Běreglazov – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    56:47
    K levému kruhu se dokázal protlačit Boucher, který ovšem pálil pouze do bruslí protihráče. Amuru moc času nezbývá, dost možná to zkusí bez brankáře.
     
    56:13
    Omsku se nepovedlo ani využít ani další přesilovou hru. Následovala celkem neurovnaná pasáž, ve kterém se hostujícímu celku povedlo přejít za modrou čáru.
     
    55:23
    Čtvrtou branku svého celku měl na holi Chochlačov, který si sjel až do mezikruží, jenomže svůj pokus poslal vysoko nad branku Amuru.
     
    54:49
    Přes levé křídlo se až do útočného pásma dostal Knight, který sice neustál souboj s protihráčem, nicméně o nedovolený zákrok se nejednalo.
     
    54:26
    Omsk musel pro kotouč za vlastní branku. Jemelin se celkem jednoduše dostal za opačnou modrou čáru, kde ovšem nahrávku dokázal vystihnout forvard Polunin.
     
    53:54
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Vladimir Butuzov – 2 min., vysoká hůl).
     
    53:12
    K volnému předmětu se před malým momentem dostal hostující Boucher, který se pokoušel manévrem dostat před Sergijenka, jenž ho dokázal zastavit.
     
    52:43
    Chochlačov se nakonec protlačil až do zakončení, jenomže to poslal kousek vedle pravé tyče. Brankář Alikin tak nemusel zasahovat.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 4. T. Zohorna (H. Zohorna, Lugin), 60. Gorškov (H. Zohorna, T. Zohorna) – 11. Tolčinskij (Knight), 24. K. Semjonov (Jemelin, Chochlačov), 37. Pokka (Stas, Sekáč)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Korjagin, Mašín, V. Vasiljev, Sergijenko, Turbin (A), Kamalov, Zimin – V. Butuzov, Rasskazov (A), Polunin – Lugin, T. Zohorna (C), H. Zohorna – Gorškov, Pjanov, Zaseda – Michasjonok, Šarov, Archipov.
    Avangard Omsk: Bobkov (Dubrovsky (C)) – Jemelin, Šaripzjanov, Pokka, Běreglazov, Kaski, Gotovec, Čisťakov – Činachov, Knight, Tolčinskij – Jakupov, Zernov, Boucher – Chochlačov, K. Semjonov, Šumakov (A) – Sekáč (A), Stas, A. Potapov – Dědunov.

    Rozhodčí: Sidorenko, Frano – Šalagil, Šišlo
    bahis siteleri