Lille – Monaco 2:1 (kon.) | Angers – Lorient 2:0 (kon.) | Bordeaux – Brest 1:0 (kon.)
Dijon – Saint-Étienne 0:0 (kon.) | Nantes – Štrasburk 0:4 (kon.) | Remeš – Nice 0:0 (kon.)
Méty – Lyon 1:3 (kon.)
konec
Stade de Reims
0:0 (0:0)
OGC Nice
Neděle 06.12.2020, 17:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že jsme se branky nedočkali, se loučím a přeji vám příjemný zbytek druhé adventní neděle. (18:53:47)
     
    Druhý poločas byl mnohem zajímavější, než-li ten první. Jenomže vstřeleného gólu jsme se nedočkali, a tak oba celky berou po jednom bodu. Ten asi bude mít větší váhu pro domácí mužstvo, které je sestupem ohrožené. Naopak Nice nesplnilo roli favorita a dál ve francouzské nejvyšší soutěži tápe.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Aktuálně se hraje na polovině domácího mužstva, kde kombinuje Nice. Hráči v modrých dresech marně hledají cestu na proniknutí do pokutového území.
     
    90+1
    Budou se nastavovat tři minuty nad rámec normální hrací doby!
     
    90
    Normální hrací doba končí a my registrujeme ještě jeden nepřesný pokus, o který se postaral Marshall Munetsi. Vypadá to, že duele dospěje do bezbrankové remízy.
     
    89
    Ještěže utkání končí, protože přes mlhu opravdu už není vidět. Z pravé strany centroval Andy Pelmard, jehož snažení opustilo hrací plochu.
     
    87
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Jordan Lotomba, přichází Andy Pelmard.
    87. Valon Beriša (REI)
     
    87
    K rozehrání přímého kopu se postavil Valon Beriša, jehož pokus byl velmi nebezpečný, ovšem zamířil jen kousek vedle levé tyče. Tohle vypadalo hodně nadějně, ale branky jsme se přesto nedočkali.
     
    85
    Bohužel se dál hraje od šestnáctky k šestnáctce. Ve hře je vidět hodně nepřesností. Vše chtěl změnit Dereck Germano Kutesa, jenž byl před vápnem faulován. Danilo (Nice) vytáhl zákrok za hranicí pravidel a vidí žlutou kartu.
     
    84
    Po odkopu od domácí branky pokračuje Stade de Reims v kombinaci. Po chvíli ale přišel nákop na levou stranu, na kterou domácí hráč nedoskočil.
     
    82
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Boulaye Dia, přichází Kaj Sierhuis.
     
    81
    Bohužel v posledních minutách se hraje spíše kolem středového kruhu. Z tohoto prostoru asi moc branek nepadne. Asi bychom si představovali, že se bude více hrát před brankami.
     
    80
    Už pouze deset minut schází do vypršení normální hrací doby. Aktuálně drží míč Stade de Reims, které se pokusí něco vymyslet.
     
    78
    Po naražení se spoluhráčem ihned vystřelil Amine Gouiri, jehož pokus asi mířil vedle levé tyče. Avšak Predrag Rajković si zakončení pohlídal a balon schoval do rukavic.
     
    77
    Dan Ndoye znovu pracoval na straně a vybojoval další rohový kop pro Nice. Centr do hry poslal Amine Gouiri a hostující mužstvo bylo vyhnáno z nebezpečného prostoru.
     
    76
    Na druhé straně jsme sledovali další centr ze strany, který zamířil na branku. Situaci si pohlídal pozorný Walter Benítez, jenž tentokrát neměl moc práce.
     
    75
    Na pravé straně se otevřelo hřiště, a tak Dan Ndoye postupoval do šestnáctky, kde proti němu stál Ghislain Konan. Hostující záložník si ale balon ukopl mimo hrací plochu.

    Michal Luxa

    Branky:

    Karty:   60. Dia (REI) – 16. Búdawí (NIC), 85. Danilo (NIC)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:12.
    Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Faes, Abdulhamíd (C), Konan – Cafaro (66. Touré), Munetsi, Valon Beriša, Doumbia (66. Kutesa) – Dia (82. Sierhuis), Zeneli (66. Mbuku).
    Náhradníci: Diouf – De Smet, Drameh, Ekitike, Kutesa, Maresic, Mbuku, Sierhuis, Touré.

    OGC Nice: Benítez – Lotomba (87. Pelmard), Daniliuc, N'Soki, Kamara (74. Coly) – Búdawí (74. Thuram), Schneiderlin (C), Danilo – Reine-Adélaïde, Gouiri, Rony Lopes (54. Ndoye).
    Náhradníci: Cardinale – Bambu, Claude-Maurice, Ndoye, Pelmard, Coly, Thuram, Trouillet.

    Rozhodčí: Frappartová – Benkemouche, Berchebru
    thejrc.org