Granada – Valencia 2:1 (kon.) | Atlético – Getafe 1:0 (kon.) | Celta Vigo – Huesca 2:1 (kon.)
Elche – Real Madrid 1:1 (kon.)
konec
Elche CF
1:1 (0:1)
Real Madrid
Středa 30.12.2020, 21:30 • Venue Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) • Španělská LaLiga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:24:25)
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 8:18.
     
    Je konec! Elche nakonec uhrálo s Realem Madrid cennou remízu 1:1. Hosté vstoupili do utkání aktivněji a dostali se do vedení brankou Modriče. Real navíc mohl zahrávat pokutový kop, ale VAR odhalil, že domácí obránce ve vápně nezahrál rukou. Po změně stran navíc fauloval ve vápně Carvajal a z penalty vyrovnal Fidel! Carvajal mohl svou chybu odčinit, ale nechal vyniknout brankáře, kterého následně nepřekonal ani Benzema. V závěru mohl domácím vystřelit tři body Gonzalo Verdú, ale Courtois jeho projektil vyrazil!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    A málem z toho byla branka! Zajímavě kopnutý přímý kop zahrál Gonzalo Verdú, ale Courtois se prolétl vzduchem a míč vyrazil!
     
    90+3
    Elche si v samotném závěru vybojovalo přímý kop v blízkosti velkého vápna Realu Madrid! Zajímavá možnost pro domácí celek.
     
    90+2
    Benzema při snaze o zakončení doslova zboural domácího obránce, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu. Elche tak může nasbírat cenné sekundy.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Modrič byl faulován na polovině hřiště a Real Madrid bude rozehrávat. Čekáme, kolik minut rozhodčí přidá k druhému poločasu.
     
    89
    Hazard dloubl míč do pokutového území, ale obrana domácího celku si poradila i v tomto případě. Real však utahuje šrouby a tlačí se do zakončení.
     
    88
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Boyé, přichází Guido Carrillo.
     
    87
    Asensio podcenil centr z pravé strany a už na míč nedosáhl tak, aby byl schopen zakončit mezi tři tyče. Elche už je opravdu blízko k zisku cenného bodu.
     
    86
    Luka Modrič kouzlil na levé straně, ale jeho centr nakonec zastavil obránce, který míč odkopl daleko od šestnáctky.
     
    85
    Domácí Elche navíc často vyráží do protiútoků do otevřené obrany Realu Madrid. Zadáci velkého favorita tentokrát rychle získali míč pro sebe.
     
    84
    Carvajal dohnal přihrávku na pravé křídlo, jenže centrem ve skluzu poslal míč jen do rukavic připraveného brankáře domácího celku.
     
    83
    Lucas Boyé se hnal za pobídkou do pokutového území, jenže už neudržel míč na trávníku. Real ihned rozehrál a okamžitě se tlačí kupředu.
     
    82
    Varane se musel rychle vrátit na svou polovinu, kde ustál souboj s napadajícím soupeřem a odehrál míč hlavou do zámezí. Realu už moc času nezbývá.
     
    81
    Luka Modrič dostal prostor na levé straně, kde mu přišel pomoci Eden Hazard. Real sice hraje s míčem, ale nedostává se do zakončení.
     
    80
    Domácí už brání prakticky v deseti lidech na hranici velkého vápna. Bod s Realem Madrid by byl pro Elche velmi cenným ziskem do tabulky.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 52. Fidel (pen.) – 21. Modrić

    Karty:   74. Verdú (ELC) – 22. Ramos (REA), 61. Casemiro (REA), 67. Carvajal (REA), 72. Kroos (REA)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 8:18.
    Elche CF: Badía – Barragán, Verdú (C), Josema, Miño – V. Rodríguez (75. Morente), Marcone, Guti, Fidel – Boyé (88. Carrillo), Rigoni (75. Josan).
    Náhradníci: Rodríguez – Carrillo, Calvo, Cifuentes, Donald, Y. Koné, Josan, Lucumí, Luismi, Milla, Nino, Morente.

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos (78. Valverde) – L. Vázquez (78. E. Hazard), Benzema, Asensio.
    Náhradníci: Altube, Lunin – Jović, E. Hazard, Vinícius Júnior, F. Mendy, M. Díaz, Ödegaard, Militao, Nacho Fernández, Odriozola Arzallus, Valverde.

    Rozhodčí: Figueroa – Martínez, Carreňo
    bahis siteleri