Benevento – Atalanta BC 1:4 (kon.) | Janov – Bologna 2:0 (kon.) | AC Milán – Turín 2:0 (kon.)
konec
Benevento Calcio
1:4 (0:1)
Atalanta Bergamo
Sobota 09.01.2021, 15:00 • Stadio Ciro Vigorito (Benevento, Itálie) • Italská Serie A • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:15.
    Střely mimo: 1:6.
    Rohy: 1:11.
    Ofsajdy: 0:4.
    Fauly: 13:21. (16:57:39)
     
    Máme tady konec. Výsledek je úplně jiný, než který bychom mohli očekávat po startu druhého poločasu. Benevento se totiž zlepšilo a dokonce srovnalo. Následně jsme měli dlouho nerozhodný stav, ale během 69. – 71.minuty hosté skórovali dvakrát a to domácí tým úplně položilo. Pak se prosadil ještě střídající Muriel upravil na konečných 1:4. Atalanta se tedy poouvá dočasně na čtvrté místo. Pátý Juventus a sedmá Neapol ale ještě svoje zápasy šestnáctého kola neodehráli a tak po kompletním kole může být Atalanta nejhůře šestá. Benevento je zarím stále deáté, ale má o zápas nebo dva více, než týmy pod ním, a tak se může minimálně o dvě místa propadnout.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Depaoli byl nakopnut v souboji o míč a následně "odletěl" ještě několik metrů. To byl určitě faul, moná i na žlutou kartu, který ale sudí nechal být.
     
    90+1
    Malinovskij protáhl míč k vápnu a následně ho předal na Maehleho. Maehle vypálil zakroucenou ránu, ovšem ta se otřela o jednoho z hostů a mířila mimo.
     
    90
    Nastavovat se budou ještě tři minutky nad rámec základní hrací doby druhého poločasu.
     
    89
    Rohový kop se Malinovskému moc nepovedl. Muriel se nakonec k míči po chvíli dostal, ale díky dopře postavené obraně vypálit nedokázal.
     
    88
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Josip Iličić, přichází Alexej Mirančuk.
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Remo Freuler, přichází Fabio Depaoli.
    86. Luis MURIEL - 1:4
     
    86
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Tak nyní už je definitivně rozhodnuto. Malinovskij dostal pas od Iličiće a dlouho s ním sprintoval. Na hraně vápna ho ale předal LUISI MURIELOVI, který udělal pár kroků a následně ho parádně poslal zatočenou ránou přímo do pravého vinglu. Skóroval tak popáte za poslední čtyři utkání. Asistence. Ruslan Malinovskij.
     
    85
    Mehle byl ve sprintu, ovšem zakopl a ztratil míč. Benevento okamžitě přešlo do protiútoku, ale Romero se dopustil faulu a hra se zastavuje.
     
    84
    Malinovskij rozehrál další odkop od rohového praporku. Našel sice Romera, ovšem jeho hlavička nebyla vůbec dobrá a mířila mimo.
     
    83
    Rychlonohý Luis Muriel se dostal skrze obranu a z hranice vápna vypálil. Ovšem jeho ránu opět skvěle zkrotil brankář Montipo.
     
    82
    Rohový kop tedy znovu, opět v podání Malinovského. Tentokrát se mu ale moc nepovedl. Brankář bude provádět klasický výkop od branky.
     
    81
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Artur Ionita, přichází Lorenzo Del Pinto.
     
    80
    Malinovskij poslal dlouhým míč z rohového kopu. Ten se ve vápně odrazil od země a zamířil k Josipu Iličićovi. Jeho rána se od jednoho z domácích odrazila za čáru a tak se roh bude opakovat.
     
    79
    Malinovskij prodloužil míč do útoku na Muriela. Ten přibližně od penaltového puntíku vypálil, ale jeho střelu skvělým zákrokem Montipo poslal vedle tyče.
     
    78
    Malinovskij se hnal za dlouhým míčem, který však nedohonil. Mnohem blíže k němu měl totiž brankář domácího Beneventa Montipo.
     
    77
    Maehle s de Roonem nyní v souboji proti jednomu hráči Beneventa nebrali na soupeře moc ohledů a pořádně tvrdě h ospolečně poslali k zemi. Sudí odpískal, karty však neuděluje.

    Jiří Polášek

    Branky: 50. Sau (Pastina) – 31. Iličić, 69. Tolói, 71. D. Zapata (Iličić), 86. Muriel (Malinovskyj)

    Karty:   24. Foulon (BNT), 53. Lapadula (BNT), 57. Bryan Dabo (BNT) – 18. de Roon (ABC), 27. Palomino (ABC)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:15. Střely mimo: 1:6. Rohy: 1:11. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:21.
    Benevento Calcio: Montipò – Ch. Maggio, Barba, Glik (C), Foulon (46. Pastina) – Bryan Dabo (58. P. Hetemaj), Schiattarella, Ionita (81. Del Pinto) – Improta, Sau (58. Di Serio) – Lapadula (58. R. Insigne).
    Náhradníci: Lucatelli, Manfredini – Pastina, Basit, Del Pinto, Masella, P. Hetemaj, R. Insigne, Di Serio.

    Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Palomino, Romero – Hateboer, de Roon, Freuler (88. Depaoli), Gosens (73. Maehle) – Pessina (64. Malinovskyj) – D. Zapata (73. Muriel), Iličić (C) (88. Al. Mirančuk).
    Náhradníci: F. Rossi, Sportiello – Šutalo, Ruggeri, Djimsiti, Maehle, Caldara, Al. Mirančuk, Malinovskyj, Depaoli, Muriel, S. Lammers.

    Rozhodčí: G. Maganiello (Itálie)
    bahis siteleri