Barys – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Omsk 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 4:0 (kon.)
Čerepovec – Minsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Riga 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.)
Kazaň – N.Novgorod 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 17.01.2021, 13:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 2673 diváků.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    57:28 Daniil ILJIN - 4:0
     
    57:28
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se prosazují dnes již počtvrté a definitivně rozhodují o své výhře! Tomáš Hyka dostal skvělou přihrávku a táhl přečíslení dva na jednoho. Následně zvolil přihrávku na levou stranu, kde byl DANIIL ILJIN, jehož teč šla nad beton gólmana. Dnes je to lekce z produktivity. Asistence: Tomáš Hyka a Sergej Tělegin.
     
    53:29
    Alexandr Avcin je na ledě!
     
    51:29
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexandr Avcin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    49:12
    Jegor Averin je na ledě!
     
    47:12
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jegor Averin – 2 min., hákování).
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
    37:06 Lawrence PILUT - 3:0
     
    37:06
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jsou jasně lepší v druhé periodě, což dokazují brankou tři minuty před jejím koncem! LAWRENCE PILUT měl před sebou hodně místa, tak toho využil. Najel si s pukem do lepší střelecké pozice a bombou o tyč nedal gólmanovi šanci. Asistence: Roman Manuchov.
     
    36:12
    Hokejisté v černých dresech měli další velkou šanci! Arťom Švarjov našel fantastickou přihrávkou u tyčky úplně volného spoluhráče, jenže ten z vyložené pozice netrefil branku!
     
    33:23
    Teemu Pulkkinen je na ledě!
     
    32:45
    Pontus Åberg je na ledě!
     
    31:23
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Teemu Pulkkinen – 2 min., hákování).
     
    30:45
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / porušení postupu vhazování). Trest odpyká Pontus Åberg.
     
    28:28
    Tak tohle byla obrovská šance na straně Traktoru, která nekončí brankou! Lukáš Sedlák se uvolnil před brankou, kam dostal přihrávku. Trestuhodně však netrefil úplně odkrytou část branky, nýbrž jenom gólmana, který skákal po puku někam do pupku!
     
    23:40
    Jenže tohle už byla dobrá možnost na domácí straně! Pontus Åberg byl úplně volný na levé straně, kam na něj také mířila přihrávka. Domácí hráč ale nedokázal trefit kotouč!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    17:55
    Vitalij Kravcov je na ledě!
     
    15:55
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Roman Will – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Vitalij Kravcov.
    12:49 Tomáš HYKA - 2:0
     
    12:49
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Krátký tlak domácího celku znamená druhou branku v síti hostů! Vitalij Kravcov vybojoval kotouč v útočném pásmu a šel s ním k brance. Poté si ještě všiml volného TOMÁŠE HYKY, který měl lehčí pozici a z první poslal puk do sítě. Asistence: Vitalij Kravcov.
     
    10:15
    Hodně dlouhé střídání měla první hostující formace, jenže měla také dobrou možnost! André Petersson měl spoustu prostoru na středu hřiště, kde se otočil a rovnou vypálil. Roman Will jeho pokus udržel ve výstroji, to bylo důležité!
     
    07:49
    Roman Manuchov je na ledě!
     
    05:49
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Roman Manuchov – 2 min., hákování).
     
    02:50
    Tohle už byla dobrá možnost na hostující straně! Jeden z hostů se dostal k puku na kraji pravého kruhu, ale svou ránu úplně minul zadní tyč!
    01:52 Vjačeslav OSNOVIN - 1:0
     
    01:52
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí se po necelých dvou minutách dostávají do vedení! VJAČESLAV OSNOVIN si vyjel zpoza branky a zkusil překvapit gólmana. To se mu povedlo, když posunul puk po ledě k zadní tyči. Asistence: Daniil Iljin a Arťom Švarjov.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 2. Osnovin (D. Iljin, Švarjov), 13. Hyka (Kravcov), 38. Pilut (Manuchov), 58. D. Iljin (Hyka, Tělegin)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Manuchov, Pilut, Tělegin, Bailen (A), Karpuchin, D. Bodrov, Ogurcov, Jevenko – Åberg, Kalinin (C), Byvalcev – Kravcov, Sedlák (A), Hyka – D. Iljin, Švarjov, Osnovin – Avcin, Lukin, Karlin.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Ohtamaa, Rafikov, A. Marčenko, Čerepanov, Barancev, M. Osipov, Misjul – V. A. Tkačov (C), A. Petersson, J. Averin (A) – Lander (A), Pulkkinen, Kajumov – Korškov, Kraskovskij, Beljajev – Alexejev, Darjin, Kovalenko – Berjozkin.

    Rozhodčí: Fatejev, Ščeňjov – Antonov, Viljugin

    Diváci: 2673
    bahis siteleri