Arizona – San Jose 5:3 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:5 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:0 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:3 (kon.) | Nashville – Columbus 5:2 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 3:4 (po pr.) | Vegas – Anaheim 2:1 (po pr.) | Calgary – Vancouver 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Washington 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Calgary Flames
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Vancouver Canucks
Neděle 17.01.2021, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:16 Matthew TKACHUK - 3:0
     
    55:16
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames proměňují další přesilovku a vedou už 3:0! Johnny Gaudreau nejprve vypálil tvrdou ránu z levé strany, kterou Holtby neudržel a pohotový MATTHEW TKACHUK se dostal ke kotouči, který o tyč zakončil za brankovou čáru. Asistence: Johnny Gaudreau a Rasmus Andersson.
    36:12 Dillon DUBÉ - 2:0
     
    36:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového vedení! Andrew Mangiapane skvělou otočkou našel na pravé straně volného DILLONA DUBÉHO, který z první zakončil razantně do pravé šibenice. Asistence: Andrew Mangiapane a Mikael Backlund.
    08:31 Sean MONAHAN - 1:0
     
    08:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Krásný ťukec z první končí gólem a Flames otevírají brankový účet na 1:0! Elias Lindholm našel před bránou Matthewa Tkachuka, který postrčil puk na SEANA MONAHANA a ten okamžitě zakončil do levé části branky Holtbyho. Asistence: Matthew Tkachuk a Elias Lindholm.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 9. Monahan (M. Tkachuk, E. Lindholm), 37. Dubé (Mangiapane, Backlund), 56. M. Tkachuk (J. Gaudreau, R. Andersson)


    Calgary Flames: Markström (Rittich) – R. Andersson, Giordano (C), Ch. Tanev, Hanifin, N. Nestěrov, Välimäki – Dubé, E. Lindholm, M. Tkachuk – Leivo, Monahan (A), J. Gaudreau – S. Bennett, Backlund, Mangiapane – Simon, D. Ryan, Lucic.
    Vancouver Canucks: Holtby (Demko) – Schmidt, Edler (A), Hamonic, Q. Hughes, T. Myers, Juolevi – Virtanen, E. Pettersson, Boeser – Höglander, Horvat (C), Pearson – MacEwen, Gaudette, Roussel – B. Sutter (A), Beagle, Motte.

    Rozhodčí: Nicholson, Schlenker – Nansen, Murchison
    bahis siteleri