Boston – Philadelphia 5:4 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – New Jersey 4:1 (kon.) | Columbus – Tampa 2:3 (po pr.)
Ottawa – Winnipeg 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 3:7 (kon.) | Los Angeles – Colorado 4:2 (kon.)
po s.n. (1:0)
Boston Bruins
5:4 (0:0, 0:2, 4:2 - 0:0)
Philadelphia Flyers
Pátek 22.01.2021, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Boston Bruins.
    Autorem vítězné branky je JAKE DEBRUSK.
    56:28 James van Riemsdyk - 4:4
     
    56:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Drama pokračuje. Flyers se totiž daří zužitkovat další přesilovou hru, když Jakub Voráček věnoval exkluzivní asistenci pro autora branky JAMESE VAN RIEMSDYKA. Tomu už na hraně brankoviště nezbývalo než se trefit do odkryté klece. Je znovu srovnáno. Dočkáme se prodloužení? Asistence: Jakub Voráček a Kevin Hayes.
    55:18 Brandon CARLO - 4:3
     
    55:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jen těžko odhadovat, co se stalo o přestávce v kabině Bostonu, ale v jejich případě trpělivost a hlavně jednoduchost růže přináší. Po dalším parádním tlaku v útočném pásmu Brad Marchand vyndal kotouč na modrou čáru, kde krosová přihrávka z hole Grzelcyka nabídla možnost BRANDONU CARLOVI. Jeho rána jako z děla zapadla ideálně do sítě a Bruins poprvé v utkání vedou. Asistence: Matt Grzelcyk a Brad Marchand.
    53:22 Nick RITCHIE - 3:3
     
    53:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nátlaková hra se Bostonu konečně vyplácí. David Krejčí z rohu kluziště přihrál na Patrice Bergerona, který nadvakrát dostrkal puk k volnému NICKU RITCHIEMU. Jeho střela se ještě svezla po ruce Cartera Harta, ale pod horní tyčí bylo zkrátka až příliš mnoho prostoru. První využitá přesilovka Bruins v utkání, za necelých 14 minut vsítili stejný počet branek jako v předchozích třech partiích dohromady. Asistence: Patrice Bergeron a David Krejčí.
    47:13 Travis SANHEIM - 2:3
     
    47:13
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Velmi nešťastný moment pro Boston, který snad poprvé v utkání výrazněji diktoval tempo, ale inkasuje z ojedinělého útoku. Jakub Voráček provedl kotouč středním pásmem a nahodil jej před bránu, kde se překvapivě stáhl obránce TRAVIS SANHEIM. Právě on nevědomky tečoval kotouč bruslí do brány, pro Tuukku Raska neexistovala možnost, jak reagovat rychleji a lépe. Stav je tedy 2:3. Asistence: Jakub Voráček a Nolan Patrick.
    42:07 Charlie COYLE - 2:2
     
    42:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    Střelecké trápení Bostonu zdá se být u konce. Poté, co tým za tři zápasy vstřelil pouhé tři góly ve hře, nyní dává dvě trefy v průběhu 69 vteřin. Flyers se nepodařilo vyhodit kotouč z obranného pásma zásluhou Craiga Smithe a CHARLIE COYLE si namazal na chleba Travise Sanheima. Jeho otočku obránce Philadelphie vůbec nečekal, Hart propustil kotouč mezi betony. 2:2. Asistence: Craig Smith a Kevan Miller.
    40:57 Jack STUDNICKA - 1:2
     
    40:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    Špatné střídání na straně Philadelphie umožnilo domácím rychlý přechod středního pásma a David Krejčí pak vystřihl asistenci jako z učebnice. Jeho otočka oslovila na středu hrací plochy parkujícího JACKA STUDNICKU, jenž už nějakým způsobem zvládl protlačit kotouč za chrániče Harta a dává svůj první gól v NHL. Asistence: David Krejčí a Nick Ritchie.
     
    37:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    O gól v přesilové hře se tentokrát nejedná, ale Flyers přesto využili možnost strávit závěr početní převahy v útočném pásmu a lehce po jejím konci Kevin Hayes poslal kotouč na opačné křídlo, kde postával Jakub Voráček. Český útočník na nic nečekal a předal přihrávku na střed, připravená čepel JAMESE VAN RIEMSDYKA dopravila černou pryž do sítě. Philadelphia zaslouženě vede už o dvě branky. Asistence: Jakub Voráček a Kevin Hayes.
    26:17 Claude GIROUX - 0:1
     
    26:17
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nebezpečná přesilová hra Flyers pokračovala a CLAUDE GIROUX už se od levého mantinelu nemýlil. Po předávce z hole Ivana Provorova se ještě posunul blíže k brance, vypálil nejen tvrdě, ale také přesně, a parádně zasáhl horní růžek Raskovy brány. Philadelphia konečně využívá herní převahu. Asistence: Ivan Provorov.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 41. Studnicka (Krejčí, N. Ritchie), 43. Coyle (C. Smith, K. Miller), 54. N. Ritchie (Bergeron, Krejčí), 56. Carlo (Grzelcyk, Marchand), rozh. náj. DeBrusk – 27. Giroux (Provorov), 38. J. van Riemsdyk (Voráček, K. Hayes), 48. Sanheim (Voráček, Patrick), 57. J. van Riemsdyk (Voráček, K. Hayes)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Craig Smith (BOS)
    0:0   Jakub Voráček (PHI)
    2. série:
    0:0   Charlie Coyle (BOS)
    0:0   Travis Konecny (PHI)
    3. série:
    1:0   Jake DeBrusk (BOS)
    1:0   Claude Giroux (PHI)


    Boston Bruins: T. Rask (Halák (C)) – McAvoy, Lauzon, Carlo, Grzelcyk, K. Miller, J. Zbořil – DeBrusk, Bergeron, Marchand – Studnicka, Krejčí, N. Ritchie – C. Smith, Coyle, Bjork – Wagner, Kuraly, Frederic.
    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Sanheim, Provorov, Braun, E. Gustafsson, Friedman, Hägg – Farabee (C), K. Hayes, Giroux – Konecny, Patrick, Lindblom – Voráček, Laughton, J. van Riemsdyk – Aube-Kubel, Bunnaman, M. Raffl.

    Rozhodčí: Rank, Luxmore – A. Smith, Kovachik
    bahis siteleri