Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:4 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 6:4 (kon.) | Miskolc – Michalovce 0:4 (kon.)
Detva – Banská Bystrica 1:2 (po pr.) | Košice – HC Slovan 0:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 6:1 (kon.)
konec
HC Košice
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
HC SLOVAN Bratislava
sk Pátek 22.01.2021, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Nepríjemný moment, Lapšanský zakončoval zo strany a trafil Ališauskasa do krku. Košický útočník sa na neho prišiel okamžite pozrieť, pekný športový moment.
     
    59:20
    Mohlo byť vyrovnané, Baránek triafa konštrukciu bratislavskej bránky.
     
    59:06
    Zakončovali Baránek aj Mráz. Ranu druhého menovaného musel riešiť Parks, ktorý sa presúval k opačnej žrdi. Ostaneme v pásme Slovana.
     
    58:38
    Sedláček ostáva na striedačke. Košičania to skúsia v šestici.
     
    58:38
    Oddychový čas domácich.
     
    58:16
    Mohlo byť rozhodnuté. O'Donnell sa rútil do samostatného úniku, v ktorom síce Sedláčka prekonal, ale košiciam pomohla konštrukcia ich bránky.
     
    54:20
    Chovan hľadal pred bránkou voľného Klhůfka, ani toto Košiciam nestačilo na vyrovnanie.
     
    53:24
    Oddychový čas hostí.
     
    53:10
    Tak teraz to domácim vyšlo. Všetko odštartovala Lapšanského prihrávka do ohňa, Parks na chvíľu o puku nevedel. Pomohla mu však defenzíva, ktorá posiela na zakázané uvoľnenie.
     
    46:42
    Chovan posunul puk na Baránka, ktorý sa krásnou kľučkou zbavil brániaceho hráča. V rozhodujúcej chvíli mu ale puk skĺzol z čepele, a tak to bolo bez zakončenia.
     
    45:53
    Slovan sa mohol dostať do dvojgólového vedenia. Bortňák dostával puk pred bránkovisko, kde narobil problémy Sedláčkovi. Košický brankár ale s ďalším úspešným zákrokom.
     
    43:37
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Bruno Mráz – 2 min., hákovanie).
     
    42:26
    Brodzinski si puk prilepil o čepeľ pred Parksom, odkiaľ prenikol až na opačný koniec klziska. Tam volil strelu spoza obrancu. Sedláček o puku nevedel, ale neinkasoval.
     
    38:13
    Slovan Bratislava dal gól!
    Bratislavčania dokázali to, čo sa domácim dvakrát nepodarilo a presilovkovým gólom sa dostávajú do vedenia. BRENDAN O'DONNELL zakončoval na dvakrát, ale napokon prepálil Sedláčka. Asistencie: Brendan Ranford, Dalibor Bortňák.
     
    38:07
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Žiga Pavlin – 2 min., držanie).
     
    37:50
    Košičania sa dostali do šance. Frič našiel Michalčina, ten Belluša. Jeho zakončenie Parksovi na moment vypadlo, v bránkovisku sa okamžite formovalo množstvo hráčov. Slovan to napokon zvládol.
     
    35:17
    Skvelý únik Ranforda, ktorý neuveriteľne zrýchlil v strednom pásme a dostal sa do samostatného úniku. Skúšal bekhedový blafák, ale Sedláček s výborným zákrokom.
     
    34:20
    Košice hneď v úvode presilovky s veľkou šancou. Réway to posielal na teč Eliašovi, Parks puk vytesnil svojou rukavicou.
     
    34:08
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Peter Šišovský – 2 min., podrazenie).
     
    30:30
    Obrovská šanca O'Donnella, ktorý v strednom pásme uchmatol puk Růžičkovi. V indiviuálnom súboji bol ale na Sedláčka prikrátky.
     
    27:40
    Matoušek sa dostal k puku v predbránkovom priestore. Chcel to poslať k bližšej žrdi, ale Sedláček si tam pokryl celý priestor.
     
    25:56
    Oceliari ale mohli skórovať už pri hre piatich proti piatim. Poirier si vypracoval dve šance, zaujímavá bola predovšetkým tá druhá. Bekhendom ale priestor troch žrdí tesne minul.
     
    24:38
    Košičania sa následne vrátili pred Parksa. Réway zrýchlil v strednom pásme a dostal sa do situácie jedného proti jednému. Zakončil do konštrukcie bratislavskej svätyne.
     
    23:38
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Andrej Meszároš – 2 min., podrazenie).
     
    22:20
    Dve najnovšie košické akvizície sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Poirier vysunul Lapšanskému, ktorý chcel pohybom oklamať Parksa, ale trafil len do jeho lapačky.
     
    14:40
    Na opačnej strane veľká šanca aj pre Friča, ktorý mohol využiť svoj individuálny prienik, ale v predbránkovom priestore neuspel.
     
    14:06
    Slovan si robí z košickej defenzívy trhací kalendár. Ranford našiel na pravom krídle voľného Ališauskasa, ktorý sa individuálne presunul pred Sedláčka. Blafák mu nevyšiel a bránku minul.
     
    12:57
    Belasí sa mohli dostať do vedenia. O'Donnell vystrelil a dokorčuľoval si aj vypadnutý puk. Následne ho zaviezol pred Sedláčka, ale ponad ležiaceho brankára nezakončil.
     
    10:04
    Hra nám naberá na obrátkach, O'Donnell bol v šanci pred Sedláčkom, ale na košického gólmana bol prikrátky.
     
    09:37
    Veľká šanca aj pre Košičanov. Po nahodení od modrej čiary tečoval puk Klhůfek, po jeho dotyku sa musel Parks hodiť. Napokon ale hodil situáciu aj na ľade.
     
    08:20
    Obrovská šanca Slovana! Na ľavom krídle sa teraz uvoľnil Maier, ktorý si ešte vylepšil streleckú pozíciu. Sedláček jeho zakončenie vytesnil, puk napokon musela z košického bránkoviska upratať domáca defenzíva.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 39. O'Donnell (Ranford, Bortňák)


    HC Košice: Sedláček (Riečický) — Pavlin, Baránek, Michalčin, Růžička, Slovák, Deyl, Novota — Klhůfek, Mráz, Chovan — Poirier, Réway, Lapšanský — Jenyš, Eliaš, Jokeľ — Belluš, Havrila, Frič — Vrábeľ
    HC SLOVAN Bratislava: Parks (Noskovič) – Sersen, Ališauskas, Meszároš, Štajnoch, Brodzinski, Maier, Beňo – Šišovský, Kytnár, O'Donnell – Uram, Urbánek, Ranford – Matoušek, Bortňák, Kundrík – Jasenec, Jendek, Lepskii

    Rozhodčí: D. Konc st., Novák — Odrzovenský, Šoltés
    bahis siteleri