Vrchlabí – Frýdek-M. 9:0 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 7:1 (kon.) | Slavia – Havířov 4:2 (kon.)
Třebíč – Kolín 5:0 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
9:0 (2:0, 5:0, 2:0)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 25.01.2021, 17:00 • DD Elektromont Aréna • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:26 František FORMÁNEK - 9:0
     
    59:26
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Devátý zásah domácích. Chrtek našel na levé straně najetého FRANTIŠKA FORMÁNKA, který prostřelil Suchánka dělovkou mezi betony. Asistence: Ondřej Chrtek, Jan Oliva.
    40:50 Ondřej ROHLÍK - 8:0
     
    40:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Osmá branka v hostující síti. Přesnou střelou z pravého kruhu se prosazuje ONDŘEJ ROHLÍK. Asistence: Tomáš Zeman, Ján Niko.
    37:28 Michal POCHOBRADSKÝ - 7:0
     
    37:28
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Sedm kulí jako v Sarajevu si nyní mohou říkat hosté. Domácí přesilovková kombinace končí brankou MICHALA POCHOBRADSKÉHO, ten v dnešním utkání zapisuje hattrick. Asistence: Tomáš Nouza, Ondřej Machala.
    32:20 Pavel MRŇA - 6:0
     
    32:20
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují také při hře čtyři na čtyři. Urban našel krásnou přihrávkou na brankovišti PAVLA MRŇU, který prostřelil Suchánka. Asistence: Patrik Urban, Tomáš Jirků.
    30:03 Ján NIKO - 5:0
     
    30:03
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Pátá branka v hostující síti a využitá přesilová hra. Krásnou kombinační akci domácích zakončil střelou mezi betony z levého kruhu JÁN NIKO. Asistence: Patrik Urban, Tomáš Jirků.
    24:09 Michal POCHOBRADSKÝ - 4:0
     
    24:09
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Čtvrtá branka v hostující síti. Ve skrumáži v brankovišti Danečka se nejlépe zorientoval MICHAL POCHOBRADSKÝ, který poslal puk do sítě. Asistence: Ondřej Machala.
    20:26 Michal POCHOBRADSKÝ - 3:0
     
    20:26
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí vedou již o tři branky. Machala zavezl puk po levé straně do útočného pásma a přesnou přihrávkou našel mezi kruhy MICHALA POCHOBRADSKÉHO, který poslal puk přesně k tyči. Asistence: Ondřej Machala, Jan Oliva.
    02:00 Ondřej VÁLA - 2:0
     
    02:00
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí dávají druhou branku. Po kombinaci Mrňi a Urbana se dostal puk na levou stranu pro ONDŘEJE VÁLU, který dělovou ranou mezi betony překonává Danečka. Asistence: Patrik Urban, Jiří Hozák.
    00:40 Ondřej MACHALA - 1:0
     
    00:40
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do rychlého vedení a otevírají skóre dnešního střetnutí. Krásnou individuální akci předvedl ONDŘEJ MACHALA, který si vybruslil před Danečka a uklidil puk do jeho sítě. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 1. Machala, 2. Vála (Urban, Hozák), 21. Pochobradský (Machala, Oliva), 25. Pochobradský (Machala), 31. Niko (Urban, Jirků), 33. Mrňa (Urban, Jirků), 38. Pochobradský (Nouza, Machala), 41. Rohlík (Zeman, Niko), 60. Formánek (Chrtek, Oliva)


    HC Stadion Vrchlabí: Štěpánek (Soukup) – Linhart (A), Oliva, Kajínek, Niko, Jirků (C), Vála, J. Moník – Machala, Pochobradský, Nouza (A) – Matýs, Rohlík, Zeman – Hozák, Urban, Mrňa – Formánek, Chrtek, F. Moník.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (31. Suchánek) – J. Adámek, Haman, Husák, Šepelev, Repe, Hrachovský, Z. Malík – D. Kindl, Mikulík (C), Šedivý – Martynek (A), Peterek, Klimša (A) – Tomi, Przybyla, Kaukič – Flok, Stuchlík, Ramik.

    Rozhodčí: Kostourek, Jechoutek – Kotlík, Flegl
    bahis siteleri