Arizona – Vegas 0:1 (kon.) | Calgary – Toronto 2:3 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 2:0 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (kon.) | Anaheim – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:5 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 3:6 (kon.) | Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 3:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Nashville Predators
Pondělí 25.01.2021, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:59 Mikael GRANLUND - 3:2
     
    49:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Konečně zde máme i nějakou branku při rovnoměrném počtu hráčů na ledě, když Arvidsson dostal hodně prostoru u mantinelu, a tak jen kotouč nahodil směrem na bránu Dallasu, kde ho těsně před Chudobinem tečoval MIKAEL GRANLUND a domácí brankář byl následně bezmocný. Asistence: Victor Arvidsson.
    44:51 Joe PAVELSKI - 3:1
     
    44:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Dallas dlouho držel puk ve své útočné třetině a Klingberg nakonec přihrál puk pod sebe na Hintze, jenž ještě přihrál na levou stranu JOE PAVELSKÉMU, který už střelou z první propálil Sarose. Asistence: Roope Hintz, John Klingberg.
    34:55 Filip FORSBERG - 2:1
     
    34:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators využívají přesilovou hru! Tak to byla pěkná kombinace hostujících hráčů, když Johansen nahrál na levou stranu Arvidssonovi, který ihned poslal kotouč křižně na FILIPA FORSBERGA, jehož střela už si našla cestu do brány Dallasu. Asistence: Victor Arvidsson, Ryan Johansen.
    26:32 Roope HINTZ - 2:0
     
    26:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru v poslední vteřině! Už to vypadalo, že Predators ubrání přesilovku, ale Dallas se prosadil z posledního útoku, když ROOPE HINTZ dostal přihrávku na levou stranu a následně s pukem trochu popojel a jeho střela propadla Sarosovi a kotouč se poté doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Joe Pavelsku, Anton Chudobin.
    14:55 Denis GURJANOV - 1:0
     
    14:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Domácí vyhráli následné vhazování a kotouč se dostal do rohu kluziště, kde byl Pavelski, jenž ihned nahrál DENISOVI GURJANOVI, jehož druhá střela si už našla cestu za záda Sarose. Dallas tedy, jako v předchozím utkání, udeřil hned z první přesilové hry. Asistence: Joe Pavelski, Roope Hintz.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 15. Gurjanov (Pavelski, Hintz), 27. Hintz (Pavelski, Chudobin), 45. Pavelski (Hintz, J. Klingberg) – 35. F. Forsberg (Arvidsson, Johansen), 50. Mikael Granlund (Arvidsson)


    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg, Lindell, Oleksiak, Heiskanen, Pysyk, Sekera – Dickinson, Hintz, Gurjanov – Kero, Pavelski, Radulov – Cogliano, Faksa, Dellandrea – Robertson, Dowling, Caamano.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi, Ellis, Ekholm, Fabbro, Borowiecki, Sbisa – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Mikael Granlund, Duchene, Kunin – Sissons, Haula, Cousins – Trenin, Richardson, Grimaldi.

    Rozhodčí: Brenk, McIsaac – Gawryletz, Gibbons

    Diváci: 4 056
    bahis siteleri