Burnley – Aston Villa 3:2 (kon.) | Chelsea – Wolverhampton 0:0 (kon.) | Brighton – Fulham 0:0 (kon.)
Everton – Leicester 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Sheffield Utd. 1:2 (kon.)
konec
Chelsea FC
0:0 (0:0)
Wolverhampton Wanderers
Středa 27.01.2021, 19:00 • Stamford Bridge, Londýn • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (21:07:46)
     
    V utkání 20. kola anglické Premier League mezi Chelsea a Wolverhamptonem jsme na gól čekali marně. Domácí fotbalisté pod vedením nového trenéra Tuchela měli více ze hry, jenže kombinační hrou se nedokázali dostat až do vyložené příležitosti, která by mohla vést ke gólu. Naopak to byli Vlci, kteří mohli jít v 71. minutě do vedení, ale lob Neta skončil na břevně. Na druhé straně měl v závěrečné pětiminutovce základní hrací doby poměrně slušnou šanci Callum Hudson-Odoi, s jehož tečovaným technickým obstřelem si ovšem Rui Patrício poradil.

    Chelsea se po bodovém zisku posunula v tabulce na osmé místo před Arsenal a Aston Villu. Wolves se dostali na třináctou příčku před Crystal Palace.
     
    Držení míče: 79 % : 21 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 5:4. Rohy: 12:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:7.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Poslední šanci na skórování měli domácí ze svého dvanáctého rohového kopu. Kai Havertz se dostal k hlavičce, jenže trefil pouze dobře postaveného Williana Josého, jenž balón vyhlavičkoval nad břevno vlastní svatyně.
     
    90+2
    Křídelník Callum Hudson-Odoi nyní přecenil své rychlostní schopnosti. Sice si dokázal hodit balón kolem Kilmana, jenže pak nedokázal dohnal až mimo vymezené území.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Adama Traoré, přichází João Moutinho.
     
    89
    Ojedinělý útok Wolves skončil u Leandera Dendonckera. Na něj skvěle přenesl hru Pedro Neto, Belgičan posléze nedokázal zakončit přes ve velké formě hrajícího Hudsona-Odoie.
     
    88
    Christian Pulisic pravou lajnou utekl osobnímu strážci a stříleným centrem posílal míč naslepo před bránu. Conor Coady dokázal ve skluzu balón odkopnot do bezpečí.
     
    87
    Ofsajdové postavení Masona Mounta zastavilo útočné snahy The Blues. Mladý Angličan si nedokázal pohlídat postavení, dobře se vytáhl s obranou Ki-Jana Hoever.
    86. Hudson-Odoi na Patrícia nevyzrál
     
    86
    Callum Hudson-Odoi měl blízko kýženému gólu! Jeho technické zakončení ještě nepříjemně pro gólmana tečoval Kilman, avšak Patrício si poradil na jedničku, míč dokázal vytěsnit mimo tři tyče.
     
    85
    Nově příchozí muž Mason Mount se hned chopil exekuce rohu. Centr poslal přímo do Patrícia, jenž nezaváhal a kulatý nesmysl udržel v náruči.
     
    84
    Další rohový kop ve prospěch domácího mužstva. Christian Pulisic si netroufl na souboj jeden na jednoho proti Bolymu. Soka nastřelil, Francouz již nedokázal balón udržet na hrací ploše.
     
    83
    Mateo Kovačić dostal přihrávku těsně za hranici vápna, odkud natáhl k technické střele k pravé tyči. Jeho pokusu moc nechybělo, balón se vykroutil do boční sítě.
     
    82
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Hakím Zijach, přichází Mason Mount.
     
    81
    Ještě než centr doletěl do pokutového území, odpískal arbitr Madley útočný faul. Nedovoleným zákrokem na gólmana se prezentoval Kai Havertz.
     
    80
    K dalekonosnému projektilu natáhl Hakim Zijach. Marocký křídelník napálil Kilmana, od nějž se kulatý nesmysl odrazil do zámezí. Následuje rohový kop.

    Milan Huppert

    Branky:

    Karty:   62. Chilwell (CHE) – 51. Neto (WOS)


    Držení míče: 79 % : 21 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 5:4. Rohy: 12:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:7.
    Chelsea FC: Mendy – Azpilicueta (C), Rüdiger, Silva, Chilwell (76. Pulisic) – Jorginho, Kovačić – Zijach (82. Mount), Havertz, Hudson-Odoi – Giroud (77. T. Abraham).
    Náhradníci: Arrizabalaga – T. Abraham, M. Alonso, Emerson, R. James, Mount, Pulisic, Werner, K. Zouma.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Kilman – N. Semedo, Dendoncker, Neves, Aït-Nouri (46. Hoever) – Podence (72. José) – Traoré (90. Moutinho), Neto.
    Náhradníci: Ruddy – Cutrone, Hoever, Moutinho, Otasowie, Saïss, F. Silva, Vitinha, José.

    Rozhodčí: Madley – Holmes, Long
    bahis siteleri