Buffalo – NY Rangers 2:3 (po pr.) | New Jersey – Philadelphia 1:3 (kon.) | Montreal – Calgary 4:2 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Tampa 1:0 (po pr.)
Columbus – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Los Angeles 5:3 (kon.) | Dallas – Detroit 7:3 (kon.)
Arizona – Anaheim 3:2 (kon.) | Colorado – San Jose 3:0 (kon.) | Edmonton – Toronto 3:4 (kon.)
Vancouver – Ottawa 4:1 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)
Tampa Bay Lightning
Pátek 29.01.2021, 01:08 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:12
    Síly na ledě se vyrovnají. Alex Killorn chtěl zabránit McGinnovi v atakování Hedmana, jenže k tomuto činu využil nedovolených prostředků. Rozhodčí jeho počínání vyhodnotili jako nedovolené bránění.
     
    46:36
    Po dvou neúspěšných přesilovkách v krátkém časovém sledu se nyní budou muset domácí sami bránit ve čtyřech, protože na lavici hanby putuje Morgan Geekie za držení.
     
    43:41
    Sebastian Aho opět těžil ze svého zrychlení, když si dokázal dát tělo před Stamkose a hostující kapitán následně nataženou holí soka podrazil. Další početní převaha pro Carolinu!
     
    40:00
    Hokejisté Caroliny ještě zabojovali a po vítězném buly se chystal vystřelit Andrej Svečnikov, jemuž přesekl hokejku Victor Hedman. Třetí třetinu domácí zahájí v přesilové hře.
     
    19:41
    V závěru úvodního dějství vybojoval Ryan McDonagh přesilovku pro Tampu. Nutno podotknout, že faul Ryana Dzingela byl hodně zbytečný, když v útočném pásmu zbytečně dohrál beka. Dvě minuty za hákování.
     
    04:39
    Přesilovku si zahrají také Canes! Morgan Geekie se nečekanou zadovkou uvolnil přes McDonagha, jenž zastavil soka jen způsobem, kdy mu přesekl hokejku.
     
    01:33
    Na trestnou lavici dnes jako první usedá Brock McGinn. Faulu může litovat o to víc, že se jej dopustil v útočném pásmu, kde zahákoval Pointa.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 62. Nečas (J. Staal, D. Hamilton)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – D. Hamilton, Skjei, Pesce, Gardiner, H. Fleury, Bean – B. McGinn, Aho (A), Svečnikov – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Dzingel, J. Staal (C), Lorentz – Rempal, Geekie, M. McCormick.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Gibson) – Rutta, Hedman (A), L. Schenn, McDonagh (A), C. Foote, Sergačjov – Stamkos (C), B. Point, Palát – T. Johnson, Cirelli, Killorn – Goodrow, Gourde, Coleman – Volkov, M. Joseph, Maroon.

    Rozhodčí: Dwyer (CAN), McIsaac (CAN) – Gibbons (CAN), Tobias (USA)
    bahis siteleri