Buffalo – NY Rangers 2:3 (po pr.) | New Jersey – Philadelphia 1:3 (kon.) | Montreal – Calgary 4:2 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Tampa 1:0 (po pr.)
Columbus – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Los Angeles 5:3 (kon.) | Dallas – Detroit 7:3 (kon.)
Arizona – Anaheim 3:2 (kon.) | Colorado – San Jose 3:0 (kon.) | Edmonton – Toronto 3:4 (kon.)
Vancouver – Ottawa 4:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
7:3 (1:0, 2:1, 4:2)
Detroit Red Wings
Pátek 29.01.2021, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:29 John KLINGBERG - 7:3
     
    58:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    JOHN KLINGBERG se rozjel s pukem z obranného pásma a jakmile přejel útočnou modrou, tak vystřelil zpoza obránce a jeho pokus skončil přesně v šibenici hostující klece. Asistence: Ty Dellandrea.
    56:24 Justin DOWLING - 6:3
     
    56:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Red Wings odvolali svého brankáře a Stars rychle vstřelují puk do opuštěné klece, když se ze středního pásma trefil JUSTIN DOWLING, který tak trochu odčinil třetí inkasovanou branku, kterou tečoval za svého brankáře. Asistence: Jason Dickinson, Denis Gurjanov.
    54:52 Ty DELLANDREA - 5:3
     
    54:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Dowling nahrál kotouč na modrou čáru Heiskanenovi, který následně viděl najíždějícího TYE DELLANDREU, kterému tedy vyslal svou rychlou přihrávku a domácí útočník následně jen usměrnil puk za Greisse. Pro Dellandreu je to jeho první branka v NHL! Asistence: Miro Heiskanen, Alexander Radulov.
    53:04 Danny DEKEYSER - 4:3
     
    53:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rázem máme z utkání drama, když se Red Wings usadili ve svém útočném pásmu a kotouč se nakonec dostal na modrou čáru, odkud DANNY DEKEYSER nahodil puk směrem na bránu a nešťastně jej tečoval domácí Dowling přesně k tyči domácí klece. Asistence: Michael Ramussen, Christian Djoos.
    47:26 Tyler BERTUZZI - 4:2
     
    47:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využívají přesilovou hru! Hronek nahodil puk směrem na bránu Dallasu, který byl na své cestě ještě tečován a Oettinger nakonec kotouč vyrazil vedle sebe, ale zde skákající puk trefil TYLER BERTUZZI a uklidil jej do odkryté brány. Asistence: Filip Hronek, Dylan Larkin.
    44:18 Jamie OLEKSIAK - 4:1
     
    44:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jak je někdy snadné vstřelit branku nyní ukázali domácí. Na modré čáře se dostal puk k Heiskanenovi, který ho přihrál svému kolegovi JAMIE OLEKSIAKOVI, jenž následně kotouč jen nahodil na bránu Detroitu, kde Greiss vůbec nic neviděl a puk mu projel mezi jeho betony. Asistence: Miro Heiskanen, Tanner Kero.
    34:45 Denis GURJANOV - 3:1
     
    34:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se dostali do rychlého protiútoku, který nakonec řešil sám DENIS GURJANOV, jenž zasekl kotouč mezi kruhy a následně po ledě poslal kotouč do brány Detroitu, kde navíc Berniera sestřelil vlastní spoluhráč. Bez asistence.
    31:59 Valtteri FILPPULA - 2:1
     
    31:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nicméně útok Detroitu pokračoval dál, když se kotouč následně dostal na modrou ke Stecherovi, který ihned vystřelil a kotouč se následně od Manthy odrazil přímo na hůl VALTTERIHO FILPPULI, který už měl před sebou zcela prázdnou bránu. Asistence. Anthony Mantha, Troy Stecher.
    27:56 Andrew COGLIANO - 2:0
     
    27:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté uzavřeli svého soupeře v jeho obranném pásmu a Dowling nakonec jen z otočky poslal kotouč na Berniera, který ho neudržel a k volnému puku se dostal ANDREW COGLIANO, který už jen musel dorazit kotouč do odkryté brány Detroitu. Asistence: Justin Dowling, Denis Gurjanov.
    11:36 Joe PAVELSKI - 1:0
     
    11:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars jdou do vedení! Kero obral u střídačky Detroitu Nemetha o kotouč a domácí následně jeli ve dvou na jednoho, kde nakonec nahrál JOE PAVELSKÉMU, jehož okamžitá střela skončila až v bráně Red Wings. Asistence: Tanner Kero, Miro Heiskanen.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 12. Pavelski (Kero, Heiskanen), 28. Cogliano (Dowling, Gurjanov), 35. Gurjanov, 45. Oleksiak (Heiskanen, Kero), 55. Dellandrea (Heiskanen, Radulov), 57. Dowling (Dickinson, Gurjanov), 59. J. Klingberg (Dellandrea) – 32. Filppula (Mantha, Stecher), 48. Bertuzzi (Hronek, D. Larkin), 54. DeKeyser (Rasmussen, Djoos)


    Dallas Stars: Oettinger (Chudobin) – Lindell, J. Klingberg, Oleksiak, Heiskanen, Sekera, Pysyk – Dickinson, Dowling, Gurjanov – Kero, Pavelski, Radulov – Cogliano, Faksa, Dellandrea – Caamano, Gardner, L'Esperance.
    Detroit Red Wings: J. Bernier (37. Greiss) – Nemeth, Hronek, M. Staal, Stecher, DeKeyser, Djoos – Bromé, D. Larkin, Bertuzzi – Mantha, Naměstnikov, B. Ryan – Helm, Filppula, Hirose – Rasmussen, Glendening, Smith.

    Diváci: 4 214
    bahis siteleri