Motor ČB – Mladá Boleslav 2:6 (kon.) | Liberec – Olomouc 1:2 (kon.) | Třinec – K. Vary 6:3 (kon.)
Plzeň – Pardubice 3:0 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:4 (3:4 po s.n.) | Zlín – Sparta 2:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:3 (1:1, 4:1, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 31.01.2021, 16:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:29 Martin WEINHOLD - 6:3
     
    50:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici se rychle dostali do útočného pásma, v rohu kluziště získali kotouč a snížili své manko. Jiří Černoch vybojoval puk proti dvojici domácích, následně posunul kotouč do prostoru mezi kruhy, odkud pálil MARTIN WEINHOLD! Štěpánek byl bez šance. Asistence: Jiří Černoch, Martin Kohout.
    42:21 Martin RŮŽIČKA - 6:2
     
    42:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další akce domácích už končí brankou. Karlovarským se nepovedlo sebrat kotouč Eriku Hrňovi, ten jej tak mohl předat na Tomáše Marcinka, který zpoza Harmlovy branky ke střele z první vyzval MARTINA RŮŽIČKU. Třinecký snajpr tentokráte trefil horní růžek karlovarské branky! Asistence: Tomáš Marcinko, Erik Hrňa.
    32:08 Michal KOVAŘČÍK - 5:2
     
    32:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velký tlak Třince končí pátou brankou! Oceláři se od začátku přesilovky drželi v útočném pásmu a připravili si několik velkých šancí. Poslední kombinace mezi Jackem Rodewaldem a Michaelem Špačkem vyústila ve střelu MICHALA KOVAŘČÍKA z předbrankového prostoru, Kovařčík poslal kotouč přímo pod horní tyč karlovarské branky! Asistence: Michael Špaček, Matěj Stránský.
    30:33 Jack RODEWALD - 4:2
     
    30:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového vedení! Martin Gernát od modré hledal volného Michaela Špačka, kotouč se ale od Špačkových betonů odrazil do vzduchu a snášel se do předbrankového prostoru. V ideální moment pak puk ve vzduchu trefil JACK RODEWALD, který baseballovým způsobem překonal bezmocného Hamrlu! Asistence: Michael Špaček, Martin Gernát.
    28:32 Matěj STRÁNSKÝ - 3:2
     
    28:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    K exekuci trestného střílení se postavil MATĚJ STRÁNSKÝ, který si počínal velice mazácky. Nejlepší střelec soutěže se rozjel hodně pomalu, z mezikruží pak přesnou ranou nedal Hamrlovi sebemenší šanci!
    21:07 Jakub FLEK - 2:2
     
    21:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Opět hraje číslo třináct, tentokráte ve prospěch hostů. Přesně tolik vteřin stačilo Karlovým Varům k potrestání Špačkova prohřešku. Kotouč se po vyhraném buly dostal na modrou, odkud tvrdě vypálil JAKUB FLEK! Štěpánek nic neviděl, třinecký brankář našel kotouč až když jej měl ve své síti. Je opět srovnáno! Asistence: Petr Šenkeřík.
    20:13 Martin GERNÁT - 2:1
     
    20:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Uplynulo pouhých třináct vteřin z druhé třetiny a Oceláři se radují ze vstřelené branky! Po icingu Energie se vhazovalo před Hamrlou, Petr Vrána čistě vyhrál buly pro MARTINA GERNÁTA, který se nijak nerozpakoval a z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Petr Vrána.
    06:10 Tomáš VONDRÁČEK - 1:1
     
    06:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další útočná akce hostujícího celku už končí v třinecké brance, Energie srovnává stav utkání. Domácím se nepovedlo rozehrát si kotouč v rohu vlastního pásma, čehož dokázal využít TOMÁŠ VONDRÁČEK! Ke karlovarskému forvardovi se puk dostal po zvláštním odrazu od brankového oblouku, Vondráček šikovně poslal kotouč nad Štěpánkovo rameno. Asistence: Martin Osmík.
    01:14 Michal KOVAŘČÍK - 1:0
     
    01:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři velmi rychle otevírají skóre dnešního zápasu, prakticky ze své první útočné akce. Michal Špaček vytáhl kotouč z hloubi útočného pásma k modré čáře, kde jej předal Davidu Musilovi. Třinecký bek šikovně nahodil puk do předbrankového prostoru, kde puk mimo Hamrlův dosah tečoval MICHAL KOVAŘČÍK! Asistence: David Musil, Michael Špaček.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 2. M. Kovařčík (D. Musil, Špaček), 21. Gernát (P. Vrána), 29. M. Stránský (TS), 31. Rodewald (Špaček, Gernát), 33. M. Kovařčík (Špaček, M. Stránský), 43. Martin Růžička (Marcinko, Hrňa) – 7. Vondráček (Osmík), 22. Flek (Šenkeřík), 51. Weinhold (Černoch, Kohout)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kacetl) – Gernát, M. Doudera, Freibergs, D. Musil, Jaroměřský, M. Adámek (C) – M. Stránský (A), P. Vrána, Martin Růžička – M. Kovařčík, Špaček, Rodewald – Hrehorčák, Marcinko, Kurovský – Hrňa, Roman (A), O. Kovařčík – Dravecký.
    HC Energie Karlovy Vary: Hamrla (Habal) – Weinhold, Šenkeřík, Plutnar, D. Mikyska, Pulpán (A), Zábranský, Klejna – O. Beránek, Hladonik, Flek – Redlich, Skuhravý (C), T. Mikúš – Koblasa, Černoch, Kohout – Vondráček, Vildumetz, Osmík.

    Rozhodčí: Lacina, Vrba – Lučan, Kis
    bahis siteleri