Motor ČB – Mladá Boleslav 2:6 (kon.) | Liberec – Olomouc 1:2 (kon.) | Třinec – K. Vary 6:3 (kon.)
Plzeň – Pardubice 3:0 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:4 (3:4 po s.n.) | Zlín – Sparta 2:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:3 (1:1, 4:1, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 31.01.2021, 16:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Sražená střela Zábranského proskákala kousek vedle třinecké branky. Hosté pokračovali v přesilovkové kombinaci a šanci na reparát dostal Libor Zábranský. Karlovarský bek tentokráte napálil tyč třinecké branky.
     
    57:51
    Po chybě hostujícího Šenkeříka se Patrik Hrehorčák řítil sám na brankáře Hamrlu. Slovenský forvard zkusil střelu mezi betony, Hrehorčák ale nepřekonal karlovarského brankáře ani z následné dorážky!
     
    57:40
    Michal Kovařčík v útočném pásmu trefil do tváře jednoho ze soupeřů, hosté si v závěru zápasu zahrají ještě jednu přesilovku.
     
    54:21
    Kurovský zpoza hostující branky našel nehlídaného Miloše Romana, který mohl střílet z bezprostřední blízkosti. Roman orazítkoval tyč karlovarské branky! Hosté jsou kompletní.
     
    54:06
    Tomáš Mikúš se ve vlastním oslabení dostal do samostatného úniku! Hostující forvard zkusil střelu na Štěpánkovu lapačku, třinecký gólman dokázal vyškrábnout kotouč nad svou branku!
     
    52:15
    Třinečtí se nakonec ve výhodě nedostali do útočného pásma. Útočným faulem za třineckou brankou se provinil Jan Hladonik, který vysekl hůl Adámkovi. Po poslední komerční přestávce tak Oceláři budou hrát další přesilovku.
    50:29 Martin WEINHOLD - 6:3
     
    50:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici se rychle dostali do útočného pásma, v rohu kluziště získali kotouč a snížili své manko. Jiří Černoch vybojoval puk proti dvojici domácích, následně posunul kotouč do prostoru mezi kruhy, odkud pálil MARTIN WEINHOLD! Štěpánek byl bez šance. Asistence: Jiří Černoch, Martin Kohout.
    42:21 Martin RŮŽIČKA - 6:2
     
    42:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další akce domácích už končí brankou. Karlovarským se nepovedlo sebrat kotouč Eriku Hrňovi, ten jej tak mohl předat na Tomáše Marcinka, který zpoza Harmlovy branky ke střele z první vyzval MARTINA RŮŽIČKU. Třinecký snajpr tentokráte trefil horní růžek karlovarské branky! Asistence: Tomáš Marcinko, Erik Hrňa.
     
    41:02
    Oceláři mají k dispozici další přesilovku, Martin Weinhold ve vlastním pásmu vysekl hůl rozehrávajícímu Rodewaldovi.
     
    38:27
    Daniel Kurovský to přehnal s napadáním ve středním pásmu a dle hlavního sudího podrazil rozehrávajícího Petra Šenkeříka. Hostující forvard ale nejspíš podklouzl a upadl bez cizího zavinění, což jel říct sudímu. Ten tak trest zrušil. Skvělé fair-play gesto karlovarského forvarda!
     
    36:58
    A v následujících dvou minutách se domácí nejspíš ke střele ani nedostanou. Milan Doudera totiž ve středním pásmu nedovoleně zastavil Petra Koblasu. Přesilovka pro Karlovy Vary.
     
    35:00
    Slezané mohli přidat další branku a to po krásné akci. Matěj Stránský nejprve zavezl puk do útočného pásma, kde jej předal Martinovi Růžičkovi. Nejproduktivnější hráč extraligy potáhl kotouč do hloubi třetiny, odkud nahazoval zpět na Stránského. Nejlepší střelec soutěže pak šikovně nahrávku tečoval, Hamrla ale předvedl skvělý zákrok.
    32:08 Michal KOVAŘČÍK - 5:2
     
    32:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velký tlak Třince končí pátou brankou! Oceláři se od začátku přesilovky drželi v útočném pásmu a připravili si několik velkých šancí. Poslední kombinace mezi Jackem Rodewaldem a Michaelem Špačkem vyústila ve střelu MICHALA KOVAŘČÍKA z předbrankového prostoru, Kovařčík poslal kotouč přímo pod horní tyč karlovarské branky! Asistence: Michael Špaček, Matěj Stránský.
     
    31:17
    Oceláři si svou aktivitou vybojovali další početní výhodu. Tomáš Redlich hrál vysokou holí.
    30:33 Jack RODEWALD - 4:2
     
    30:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového vedení! Martin Gernát od modré hledal volného Michaela Špačka, kotouč se ale od Špačkových betonů odrazil do vzduchu a snášel se do předbrankového prostoru. V ideální moment pak puk ve vzduchu trefil JACK RODEWALD, který baseballovým způsobem překonal bezmocného Hamrlu! Asistence: Michael Špaček, Martin Gernát.
     
    28:46
    Vypadá to, že hostujícím hráčům začínají pracovat nervy. V situaci zcela mimo hru za Hamrlovou brankou totiž Lukáš Pulpán poslal k ledu Tomáše Marcinka, Pulpán si odsedí dvě minuty za hrubost. Po osmnácti vteřinách ve čtyřech na obou stranách bude následovat přesilovka domácích.
    28:32 Matěj STRÁNSKÝ - 3:2
     
    28:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    K exekuci trestného střílení se postavil MATĚJ STRÁNSKÝ, který si počínal velice mazácky. Nejlepší střelec soutěže se rozjel hodně pomalu, z mezikruží pak přesnou ranou nedal Hamrlovi sebemenší šanci!
     
    28:32
    Po chybné hostující rozehrávce se do úniku natlačil Daniel Kurovský. Třinecký forvard ale nedokázal zakončit, neboť byl nedovoleně zastaven Martinem Kohoutem. Domácí pojedou trestné střílení!
     
    27:24
    Matěj Stránský zavezl kotouč za hostující branku, odkud poslal pas na najíždějícího Ralfse Freibergse. Lotyšský bek mohl ve svém prvním utkání za Oceláře skórovat, trestuhodně ale z první netrefil branku!
     
    27:04
    Špaček v útočném pásmu nepřesně hledal Gernáta, čehož mohli hosté využít pro únik. Martin Gernát ale zatáhl za záchrannou brzdu, čímž hostům celou akci zhatil. Třináct vteřin se bude hrát ve čtyřech na obou stranách, pak začne druhá přesilovka Karlových Varů.
     
    25:17
    Jiří Černoch při vhazování svou holí zasáhl obličej Petra Vrány, Oceláře čeká první přesilovka.
    21:07 Jakub FLEK - 2:2
     
    21:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Opět hraje číslo třináct, tentokráte ve prospěch hostů. Přesně tolik vteřin stačilo Karlovým Varům k potrestání Špačkova prohřešku. Kotouč se po vyhraném buly dostal na modrou, odkud tvrdě vypálil JAKUB FLEK! Štěpánek nic neviděl, třinecký brankář našel kotouč až když jej měl ve své síti. Je opět srovnáno! Asistence: Petr Šenkeřík.
     
    20:54
    Michael Špaček si ve středním pásmu ze vzduchu stahoval kotouč, třinecký útočník si jej ale posunul před sebe, což sudí posoudili jako sevření puku. Přesilovka pro Energii.
    20:13 Martin GERNÁT - 2:1
     
    20:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Uplynulo pouhých třináct vteřin z druhé třetiny a Oceláři se radují ze vstřelené branky! Po icingu Energie se vhazovalo před Hamrlou, Petr Vrána čistě vyhrál buly pro MARTINA GERNÁTA, který se nijak nerozpakoval a z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Petr Vrána.
     
    17:14
    Štěpánek chtěl pomoci svým spoluhráčům s rozehrávkou, paradoxně jim ale hodně zavařil. Hosté totiž dokázali shrábnout nepřesný pas, do velmi dobré šance se pak v mezikruží dostal Tomáš Vildumetz. Štěpánek se ale stihl vrátit a napravit své zaváhání.
     
    09:40
    Ocelář zahazují další stoprocentní příležitost! Petr Vrána s kotoučem na holi objel karlovarskou branku a hledal před brankou stojícího Martina Růžičku. Třinecký snajpr pálil z první, Hamrla se štěstím udržel kotouč před brankovou čárou. Hostující gólman si pak poradil i s dorážkou Matěje Stránského!
     
    07:03
    Oceláři opět mohli vést! Tomáš Marcinko se v předbrankovém prostoru dostal do vyložené šance, kotouč po jeho pokusu poskakoval po brankové čáře, Hamrla ale dokázal udržet kotouč před brankovou čárou!
    06:10 Tomáš VONDRÁČEK - 1:1
     
    06:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další útočná akce hostujícího celku už končí v třinecké brance, Energie srovnává stav utkání. Domácím se nepovedlo rozehrát si kotouč v rohu vlastního pásma, čehož dokázal využít TOMÁŠ VONDRÁČEK! Ke karlovarskému forvardovi se puk dostal po zvláštním odrazu od brankového oblouku, Vondráček šikovně poslal kotouč nad Štěpánkovo rameno. Asistence: Martin Osmík.
     
    05:22
    Po trochu kostrbatém přechodu do útočné třetiny se hosté dostali do velmi dobré šance, kdy kotouč poskakoval na třineckém brankovišti. Z bezprostřední blízkosti mohl kotouč za Štěpánkova záda dorazit Jiří Černoch, třinecký brankář ale dokázal vykopnout puk mimo svou branku.
    01:14 Michal KOVAŘČÍK - 1:0
     
    01:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři velmi rychle otevírají skóre dnešního zápasu, prakticky ze své první útočné akce. Michal Špaček vytáhl kotouč z hloubi útočného pásma k modré čáře, kde jej předal Davidu Musilovi. Třinecký bek šikovně nahodil puk do předbrankového prostoru, kde puk mimo Hamrlův dosah tečoval MICHAL KOVAŘČÍK! Asistence: David Musil, Michael Špaček.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 2. M. Kovařčík (D. Musil, Špaček), 21. Gernát (P. Vrána), 29. M. Stránský (TS), 31. Rodewald (Špaček, Gernát), 33. M. Kovařčík (Špaček, M. Stránský), 43. Martin Růžička (Marcinko, Hrňa) – 7. Vondráček (Osmík), 22. Flek (Šenkeřík), 51. Weinhold (Černoch, Kohout)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kacetl) – Gernát, M. Doudera, Freibergs, D. Musil, Jaroměřský, M. Adámek (C) – M. Stránský (A), P. Vrána, Martin Růžička – M. Kovařčík, Špaček, Rodewald – Hrehorčák, Marcinko, Kurovský – Hrňa, Roman (A), O. Kovařčík – Dravecký.
    HC Energie Karlovy Vary: Hamrla (Habal) – Weinhold, Šenkeřík, Plutnar, D. Mikyska, Pulpán (A), Zábranský, Klejna – O. Beránek, Hladonik, Flek – Redlich, Skuhravý (C), T. Mikúš – Koblasa, Černoch, Kohout – Vondráček, Vildumetz, Osmík.

    Rozhodčí: Lacina, Vrba – Lučan, Kis
    bahis siteleri