Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 5:3 (kon.)
N.Novgorod – Viťaz 6:3 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 3:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 5:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
5:3 (3:1, 1:1, 1:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 03.02.2021, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:16
    Libor Hudáček oslabuje svůj tým a tohle už s hosty nevypadá dobře. Slovenský útočník nezastavil včas svůj pohyb a najel do brankoviště, v němž atakoval Willa.
     
    46:26
    Velká šance pro Neftěchimik, jak se dostat na kontakt. Roman Manuchov dokázal zabránit Hudáčkovi ve střele držením.
     
    41:56
    Jonas Enlund komplikuje Nižněkamsku boj o stahování náskoku. V útočném pásmu se mu zapletla hokejka pod nohy Bailena, který přes soupeřovo náčiní upadl. Švédský útočník je vyloučen za podrážení.
     
    38:19
    Domácí si vydechli skutečně jen na pár vteřin. V závěru druhé třetiny se budou bránit ve čtyřech poté, co byl vyloučen Alexandr Avcin za sekání.
     
    33:15
    Hráči v černých dresech budou hrát další přesilovku. Odpočinout si jde na dvě minuty obránce Gleb Semjonov, jenž za vlastní brankou přidržel Osnovina.
     
    27:01
    Navíc si zahraje téměř kompletní přesilovku! V blízkosti útočné modré si totiž Brandon McMillan vyřizoval účty s Pilutem, jehož podrazil. Jasné dvě minuty.
     
    25:08
    Síly na ledě se vyrovnají. V přesilové hře se sekání dopustil Vjačeslav Osnovin, jenž tímto prohřeškem zamezil Enlundovi ujet do brejku.
     
    23:47
    Prvním vyloučeným hráčem ve druhé třetině je hostující obránce Roman Abrosimov. Ten si nešikovně přebíral hůl do levé ruku, do obličeje přitom trefil Bailena.
     
    13:29
    Početní převaha Nižněkamsku je u konce. Pavel Porjadin totiž při snaze zabránit Bailenovi ve vyhození běloruského obránce zahákoval.
     
    12:37
    Premiérovou přesilovku si zahrají hosté. Na lavici hanby putuje Marsel Šolochov, jenž si dnes odbývá první utkání v sezóně. V útočném pásmu to přehnal s agresivitou, rozhodčí jej vylučují rovněž za vražení na hrazení, jímž se provinil i Johansson z Nižněkamsku.
     
    07:20
    První přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. U mantinelu v obranném pásmu si za hranicí pravidel počínal švédský forward Linus Johansson. Dvě minuty za vražení na hrazení.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Kosov (Byvalcev), 9. Bailen (Hyka, Pilut), 20. Sedlák (Hyka, Bailen), 31. Osnovin (Hyka, Sedlák), 55. Kosov (Tělegin, Will) – 11. L. Hudáček (Porjadin, Semjonov), 33. Šafigullin (Galuzin), 47. Semjonov (Bikmullin, Volgin)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Manuchov, Pilut, Bailen (A), Tělegin, Karpuchin, D. Bodrov, Ogurcov – M. Majorov, Byvalcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Osnovin – Šolochov, D. Iljin, Lukin – Kosov, Karlin, Avcin – Švarjov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Korotajev (9. Ivannikov) – Bryncev, Rantakari, Volgin (A), Sidorov, K. Vorobjov, Abrosimov, Semjonov – Chajrullin, Linus Johansson, Enlund (A) – McMillan, L. Hudáček, Porjadin – Šiksatdarov, Šarifjanov, Bucajev – Bikmullin, Galuzin (C), Šafigullin – Čiviljov.

    Rozhodčí: Gamalej, Lavrenťjev – Parikov, Stroganov

    Diváci: 4 168
    thejrc.org