Columbus – Dallas 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Washington 4:5 (kon.) | Tampa – Nashville 6:3 (kon.)
Florida – Chicago 4:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Calgary – Montreal 3:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:3 (kon.) | Toronto – Winnipeg 2:5 (kon.) | St. Louis – Vegas 1:5 (kon.)
Vancouver – Edmonton 2:1 (kon.) | Anaheim – San Jose 1:3 (kon.) | Minnesota – Arizona 4:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.) | Detroit – Carolina 1:2 (kon.) | Columbus – Dallas 1:2 (0:1 po s.n.)
Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Neděle 14.03.2021, 01:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Pittsburgh ovládl vyrovnané střetnutí a připsal si páté vítězství v řadě, se loučím a přeji dobrou noc nebo příjemné sledování další nočních zápasů NHL! (03:41:58)
     
    V sestavě Buffala ani Pittsburghu se nenachází žádný český ani slovenský hráč.
     
    Tři hvězdy zápasu

    1. Jake Guentzel (PIT) 1+0
    2. Casey DeSmith (PIT) čisté konto
    3. Carter Hutton (BUF) 96,88% úspěšnost zákroků
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Carter Hutton (BUF) 31 zásahů, 1 OG, úspěšnost 96,88%, odchytal 58:09

    Casey DeSmith (PIT) 24 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 60:00
     
    Sledovali jsme čtyřicet minut vyrovnané utkání, které rozhodla jediná trefa, o kterou se postaral Jake Guentzel. Nejzajímavější úsek hry nabídla až třetí perioda, ve které gól dlouho nepřišel. Jenže Buffalo muselo v závěru riskovat hry bez brankáře, což využili Sidney Crosby a Mark Jankowski. Výsledek tak vypadá jednoznačně, ovšem opak je pravdou.

    Střely na branku: 24:34.
    Střely na branku ve třetí třetině: 6:12.
     
    Konec zápasu.
    59:45 Mark JANKOWSKI - 0:3
     
    59:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Svatyně Buffala byla znovu opuštěná, a tak se Penguins mohou radovat ještě jednou! Chad Ruhwedel získal kotouč a vyhodil jej do středního pásma, kde se nacházel Brandon Tanev. Ten ještě přihrával na Teddyho Bluegera, který ještě prohodil obránce a mezi střelce zápasu se tak zapsal až MARK JANKOWSKI. Asistence: Teddy Blueger a Brandon Tanev.
    59:08 Sidney CROSBY - 0:2
     
    59:08
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    V rohu obranného pásma získal kotouč SIDNEY CROSBY, který přes celé kluziště zamířil do odkryté branky a přidává pojistku Penguins. Asistence: Kris Letang.
     
    58:06
    Ve sprinterském souboji měl navrch Victor Olofsson, a tak se píská zakázané uvolnění hostujícího mužstva.
     
    57:59
    Carter Hutton odjíždí na střídačku a Buffalo má šest hráčů v útočném pásmu!
     
    57:50
    Další zakončení přišlo z levého kruhu pro vhazování, odkud to zkusil Sam Reinhart. Jenomže Casey DeSmith byl znovu na správněm místě a drží těsné vedení Penguins!
     
    57:22
    Po zakončení zůstala černá guma ležet v brankovišti, kde se pokoušel o dorážku důrazný Bryan Rust. Ovšem domácí brankář byl úspěšnější, když touš zalehl.
     
    57:04
    Vysoký oblouček si ze vzduchu stáhl Sidney Crosby, jehož pokus byl zastaven obráncem. O dorážku se ještě pokusil Jake Guentzel, avšak Carter Hutton zasáhl betonem.
     
    55:42
    Tvrdou ránu z voleje vyslal od modré čáry Rasmus Dahlin, jehož snažení vyrazil hostující brankář před sebe, odkud se dorážkou ještě činil Brandon Montour, kterému černá guma sjela z čepele hole. Casey DeSmith měl tentokrát na své straně i štěstí!
     
    Střely na branku: 21:31.
     
    54:58
    Kasperi Kapanen to vzal středem až do útočného pásma, kde měl proti sobě posledního soupeře, přes něhož se mu povedlo vystřelit. Domácí brankář kotouč zastavil a hru přerušil.
     
    54:04
    Casey DeSmith předvedl nádherný zákrok lapačkou! Puk putoval z modré čáry na pravý kruh, odkud do odkryté části branky střílel Victor Olofsson. Ovšem horní roh své svatyně uchránil hostující brankář lapačkou!
     
    53:34
    Na druhé straně se střelou z levého kruhu pro vhazování prezentoval Mark Jankowski, avšak Carter Hutton byl znovu pozorný.
     
    53:01
    Ovšem k vidění byla nepřesná přihrávka, po které se marně natahoval Rasmus Dahlin. Domácí mužstvo musí opustit útočné pásmo.
     
    52:30
    Buffalo Sabres bude hrát přesilovou hru a má jedinečnou šanci vyrovnat stav zápasu.
     
    52:07
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Anthony Angello – 2 min., sekání).
     
    51:31
    Střelou z pravé strany se prezentoval Sidney Crosby, který trefil soupeře a do samostatného úniku se pak dostal na druhé straně Tobias Rieder. ten už si připravoval vše pro střelu, ale kotouč mu v posledním momentu vypíchl Bryan Rust.
     
    50:30
    Na vrcholu levého kruhu se nacházel Kris Letang, který se napřáhl, avšak jeho pokus srazil do ochranné sítě Curtis Lazar.
     
    50:25
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Colin Miller – 2 min., vysoká hůl).
     
    Střely na branku: 21:28.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:09
    Hra se dostala do pásma Buffala, kde se hráči soustředili na pravou stranu. Kasperi Kapanen našel nalevo osamoceného Briana Dumoulina, jemuž se nepovedlo vsítit druhou trefu duelu.
     
    49:45
    Nahozením od červené čáry se prezentoval Cody Eakin, jehož snažení před hostujícím brankářem skočilo. Casey DeSmith si poradil a hru znovu přerušil.
     
    48:12
    Nahození od modré čáry zachytil před brankou Brian Dumoulin, hostující mužstvo pak jednoduše posunulo puk ven ze své třetiny.
     
    47:27
    Bryan Rust se protáhl mezi mantinelem a soupeřem a přihrával na zadní tyč, kde se nacházel Jake Guentzel, který černou gumu už nestihl usměrnit mezi tři tyče!
     
    46:52
    Z pravé strany vystřeli zkušený centr Eric Staal, jehož pokus byl sražený k zadnímu mantinelu. Ve třetí části se sice často přerušuje, ale hraje se konečně ve vyšším tempu.
     
    Střely na branku: 20:26.
     
    46:24
    Mark Jankowski vytáhl hru do útočného pásma a z levé strany vystřelil Colton Sceviour, jehož pokus zastavil Carter Hutton. První jmenovaný hráč se ještě ohnal po brankáři, což nemohl nechat být Rasmus Ristolainen, jemuž v potyčce srazil helmu Anthony Angello.
     
    45:53
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Kris Letang, jehož snažení vyrazil Carter Hutton k mantinelu, odkud nahazoval kotouč zpátky Zach Aston-Reese.
     
    45:13
    Zach Aston-Reese a Colin Miller je nechápavě hleděli k mantinelu, kde se zřejmě kotouč o něco zasekl. Rozhodčí hru přerušili a vytáhli ji do středního pásma.
     
    44:42
    Sam Reinhart přihrával mezi kruhy, odkud se po kotouči natahoval Riley Sheahan. Hostující brankář tentokrát zasahovat nemusel.
     
    44:02
    Nepovedený pokus zachytil mezi kruhy osamocený Jeff Skinner, jemuž černá guma v dobré pozici sjela z čepele hole.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    43:05
    Po vyhraném vhazování se od modré čáry napřáhl Cody Ceci, jehož pokus domácí maskovaný muž vyrazil k dlouhému mantinelu.
     
    43:00
    Čtvrtá formace Penguins se usadila v útočném pásmu a Carter Hutton musel být velmi pozorný, protože na něj letěly dva pokusy z velkého úhlu.
     
    41:48
    Na druhé straně vystřelil z pravého kruhu Jeff Skinner, jehož pokus byl brankářem vyražený do ochranné sítě. Chvíli se hrát nebude, jelikož Carter Hutton má problém s bruslí.
     
    41:10
    Před brankou Sabres bylo opravdu pořádně rušno, ovšem z nepřehledné situace branka nepadla. Carter Hutton už ležel na zádech, ale nekapituloval.
     
    40:39
    Za hostující brankou se nacházel Taylor Hall, který zadovku směřoval před branku, kde se nacházeli jen obránci Penguins.
     
    40:10
    Až třetí úvodní vhazování třetiny ovládl Sidney Crosby, ovšem Pittsburghu se nepovedlo přejít do útočného pásma. Druhé snažení pak skončilo ofsajdem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Nesledujeme utkání, které by zrovna fanoušky zvedalo s gaučů, ovšem spokojenější mohou být hráči Penguins, kteří díky využité přesilovce jsou ve vedení. Carter Hutton a Casey DeSmith moc zapeklitých situací neřešili, a tak je průběžný výsledek jen 0:1, když se mezi střelce zapsal pouze Jake Guentzel. Kdo se bude radovat z vítězství?

    Střely na branku: 18:22.
    Střely na branku ve druhé třetině: 12:12.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:21
    Hráči Sabres se snaží něco s výsledkem udělat, jenže další jejich snahu zastavuje ofsajdové postavení, v němž se nacházel Curtis Lazar.
     
    38:41
    Z pravého kruhu vystřelil Cody Eakin, jehož snažení vyrazil Casey DeSmith. Stejný hráč o chvilku později zakončoval z osy, ale mířil jen vedle levé tyče.
     
    37:48
    Také po vyhraném vhazování to zkusil Colin Miller, který další dělovku nasměřoval kousek vedle levé tyče.
     
    37:43
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Colin Miller, avšak Casey DeSmith byl pozorný a hlavně udržel černou gumu ve výstroji.
    36:37 Jake GUENTZEL - 0:1
     
    36:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins využívají nabídnutou přesilovou hru a ujímají se vedení! Jevgenij Malkin přihrával před branku, kde se na dvakrát prosadil JAKE GUENTZEL. Jeho první pokus zamířil do brankářových betonu, ale následná dorážka ze vzduchu už našla správný cíl! Asistence: Jevgenij Malkin a Kris Letang.
     
    36:24
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Colin Miller – 2 min., hákování).
     
    36:24
    Z osy hrací plochy vystřelil Kasperi Kapanen, jehož pokus byl brankářem vyražen. Za dorážkou se hnal Jevgenij Malkin, který puk nasměřoval těsně vedle pravé tyče, ale byl faulován!
     
    35:37
    Z pravé strany vystřelil Cody Ceci, jehož pokus domácí brankář vyrazil před sebe. Jenže Jake Guentzel byl zády k bráně, a tak nemohl zakončit.
     
    35:10
    Pittsburgh Penguins se hnal do další útočné akce, jenže je mu odpískaný úmyslný ofsajd. Hra se přesune před branku, kterou hájí Casey DeSmith.
     
    34:53
    Teddy Blueger postrčil kotouč mezi kruhy, kde se nacházel Brandon Tanev. Tomu zakončení nevyšlo, a tak betonem zasáhl Carter Hutton.
     
    Střely na branku: 17:16.
     
    34:20
    Brandon Tanev se snažil protáhnout kolem mantinelu, avšak zastavil jej důrazný Colin Miller. Na druhou stranu se pak vydal Tobias Rieder, jehož snažení od mantinelu vyrazil Casey DeSmith.
     
    33:09
    Tage Thompson zachytil přihrávku na modré čáře a dostal se až před hostujícího brankáře, kde předvedl kličku, která už byla navíc. Kotouč mu totiž utekl, a tak ani on nezmění stav zápasu.
     
    32:09
    Z vrcholu pravého kruhu to zkusil Taylor Hall, jenž zamířil jen nad branku. Stále sledujeme střetnutí, v němž čekáme na úvodní branku zápasu.
     
    31:10
    Další akce Penguins vypadala velmi dobře, ale zakončení nepřišlo. Buffalo pak otočilo hru do středního pásma, odkud nahodilo puk za branku a vydalo se na střídačku.
     
    Střely na branku: 11:15.
     
    30:16
    Dalším úspěšným zákrokem se činil také Casey DeSmith, jenž si pohlídal zakončení z pravé strany hrací plochy.
     
    29:51
    Jsme téměř v polovině zápasu a od modré čáry se snažil vystřelit Colin Miller, který trefil prvního bránícího hráče, od něhož puk zamířil do středního pásma.
     
    28:40
    V situaci dva na jednoho přihrával Sidney Crosby na svého dvorního parťáka. Jake Guentzel vystřelil z levého kruhu a jeho pokus zastavil Carter Hutton, který vůbec nevěděl, kde se černá guma nachází.
     
    28:02
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Rasmus Ristolainen, který zamířil těsně vedle levé tyče, Pittsburgh je aktuálně pod tlakem.
     
    27:39
    Zach Aston-Reese obkroužil branku a následně zamířil do brankářových betonu. Před brankou vznikl závar a Codymu Cecimu se podařilo posunout puk do brankoviště, kde byl pozorný Carter Hutton.
     
    27:00
    Z pravé strany chtěl vystřelit Zach Aston-Reese, který trefil prvního bránícího hráče. Buffalo Sabres jen vyhazuje do středního pásma.
     
    26:24
    Přihrávka od dlouhého mantinelu zamířila na osu hrací plochy, kde se nacházel Kasperi Kapanen, který zamířil těsně nad břevno.
     
    Střely na branku: 10:11.
     
    26:02
    Od pravého mantinelu se napřáhl Kasperi Kapanen, jehož pokus celou dobu Carter Hutton viděl, a tak zakončení znovu schoval do lapačky.
     
    25:01
    Nahození domácího mužstva schoval Casey DeSmith do lapačky, hra se znovu přerušila a bude se vhazovat po levici brankáře Penguins.
     
    24:46
    Evan Rodrigues přejel do útočného pásma, kde už se pohyboval Kasperi Kapanen, a tak je hra pro ofsajd vykázaná do neutrální zóny.
     
    23:50
    Sabres se pokusili vyhodit puk za třetiny po mantinelu, kotouče se ale zmocnil Cody Ceci, jenž zamířil jen vedle brány.
     
    23:34
    Na druhé straně to zkusil od modré čáry Victor Olofsson, avšak hostující maskovaný muž zakončení zastavil betonem.
     
    23:02
    Z vrcholu pravého kruhu na bližší šibenici mířil Jake Guentzel, jehož snažení zastavil lapačkou Carter Hutton.
     
    22:02
    Po přestávce lépe vstoupilo do třetiny Buffalo Sabres. Dalším pokusem se z pravé strany prezentoval Curtis Lazar, jehož pokus mířil nad branku.
     
    21:24
    Obtěžovaný Eric Staal přejel modrou čáru a opět rychle vystřelil, Casey DeSmith zapsal další zákrok do statistik o utkání.
     
    20:40
    Na ose hrací plochy se nacházel nikým nehlídaný Victor Olofsson, jenž mířil někam pod břevno. Hostující gólman vytáhl parádní zákrok ramenem.
     
    20:10
    Také úvodní vhazování druhé třetiny vyhrál Riley Sheahan a Buffalo Sabres se žene do útočného pásma, Casey DeSmith nemusel zasahovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Stav zápasu je i po dvaceti minutách bez gólů, avšak i dle herního projevu sledujeme vyrovnanou partii. Oba brankáři museli řešit jednu velkou příležitost soupeře, ale obstáli a proto je duel zatím spíše o nich. Hra se často přelévá ze strany na stranu, jenže chybí větší důraz v předbrankovém prostoru. Doufejme, že se po přestávce dočkáme už nějaké gólové radosti.

    Střely na branku: 6:10.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:20
    Na ose hrací plochy se nacházel Rasmus Ristolainen, jenž trefil prvního bránícího hráče Penguins. Další pokus už Buffalo nezapsalo.
     
    19:05
    Po vyhranném vhazování nahazoval kotouč proti brance Brian Dumoulin, lapačka domácího gólmana ale byla znovu připravená.
     
    19:03
    Buffalo Sabres zahrálo na zakázané uvolnění, následuje vhazování po pravé ruce domácího maskovaného muže.
     
    18:44
    Kyle Okposo nahodil puk do útočného pásma a vydal se na střídačku, dost času na rozehrávku tak měl švédský obránce Marcus Pettersson.
     
    18:00
    Sidney Crosby přihrával na levou stranu, kde se nacházel najetý Bryan Rust, kterého na hrazení přišpendlil Colin Miller.
     
    16:47
    Brian Dumoulin se schoval za vlastní branku a čekal až mu na led skočí třetí formace Penguins, poté se hosté hned hnali do útočného pásma.
     
    15:47
    Po přejetí modré čáry vystřelil Kyle Okposo, jehož pokus přes obránce vyrazil k mantinelu pozorný Casey DeSmith.
     
    14:07
    Po vyhraném vhazování se od modré čáry napřáhl Kris Letang, jehož pokus Carter Hutton na dvakrát schoval do lapačky.
     
    14:02
    Colin Miller si chtěl pomoci vyhozením o mantinel, ovšem poslal puk jen na domácí střídačku. Hra se tak znovu přerušila a následuje poslední reklamní pauza v této třetině.
     
    13:21
    Jevgenij Malkin nezvládl přihrávko zpoza brány, kterou směřoval přes osu. Kotouče se na hranici brankoviště chopil Eric Staal, jenž touš nedokázal zasunout do prostoru tří tyčí!
     
    12:31
    Od levého mantinelu zkusil vystřelit Zach Aston-Reese, jehož pokus pokryl v pohodě domácí maskovaný muž.
     
    12:18
    Michael Matheson dlouhou dobu otálel s rozehrávkou, až jej dostoupil soupeř, kterého hostující obránce trefil. Naštěstí pro něj zamířila černá guma na tribunu.
     
    Střely na branku: 4:6.
     
    11:52
    Jake Guentzel podstupoval souboj v pravém kruhu pro vhazování, ovšem touš mu utekl k brankáři, jenž přerušuje hru.
     
    11:20
    Střelou od modré čáry se prezentoval Chad Ruhwedel, jehož pokus byl brankářem vyražen. Hostující mužstvo si kotouč znovu našlo a kombinuje.
     
    10:48
    Početní výhoda Sabres nebyla nikterak povedená, i proto se dál hraje za bezbrankového stavu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:17
    Přihrávku před branku zastavil skvěle hrající Teddy Blueger, ovšem Pittsburghu se nepovedlo vyhodit, a tak se musí dál bránit.
     
    09:05
    Ve vlastním oslabení ujížděla dvojice hostujících hráčů, sám před brankáře se dostal Teddy Blueger, který střelou po ledě nepřekonal Cartera Huttona.
     
    08:40
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kris Letang – 2 min., hákování).
     
    Střely na branku: 4:3.
     
    08:15
    Dlouhá přihrávka se dostala do třetiny později než Teddy Blueger, a tak se hra znovu přerušuje.
     
    07:44
    Brandon Davidson vydoloval černou gumu u hrazení a přihrál na druhého obránce, oba týmy znovu střídají.
     
    06:36
    Jevgenij Malkin se pokoušel prohodit kotouč na osu, kam si sjížděl Michael Matheson. Přihrávka neprošla, a tak jsou na tahu hráči Sabres.
     
    05:51
    Z levého kruhu na zadní tyč vypálil Kris Letang, ovšem v lapačka domácího brankáře byla připravena.
     
    05:18
    Od pravého mantinelu přišlo celkem nečekané zakončení, avšak Carter Hutton byl pozorný a kotouč vyrazil do ochranné sítě.
     
    04:35
    Rasmus Dahlin byl tím, kdo se puku zmocnil a posunul jej do středního pásma. Oba celky využívají situace a posílají do hry čerstvé síly.
     
    04:05
    Pittsburgh kombinoval v útočném pásmu, ale zakončit zatím nedokázal. Aktuálně se o kotouč totiž bojuje u hrazení.
     
    02:53
    Nahozením od modré čáry se prezentoval Rasmus Ristolainen, avšak černá guma byla sražená jen k zadnímu mantinelu.
     
    02:26
    Rasmus Ristolainen zboural v rohu hrací plochy Anthonyho Angella, který se proti pravidlům provinil přihrávkou rukou, Mark Jankowski tak nesměl hrát.
     
    01:40
    Marcus Pettersson chyboval za brankou a následně puk putoval na osu hrací plochy, odkud bránu přestřelil nikým nehlídaný Sam Reinhart.
     
    00:56
    Mezi kruhy se nabruslil Jevgenij Malkin, jenž zakončoval bekhendem. Carter Hutton stihl vytasit beton a pokus ruské hvězdy vyrazit.
     
    00:31
    Po nahození Penguins se opět hnali domácí hráči do akce, jenže jejich snažení zastavil ofsajd.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhrál Riley Sheahan, a tak jde Buffalo do první útočné akce. Avšak Casey DeSmith zasahovat nemusel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – Ristolainen (A), Bryson, Montour, Dahlin, C. Miller, Davidson – S. Reinhart (A), Sheahan, Hall – Olofsson, E. Staal, Rieder – Mittelstadt, Lazar, Skinner – Okposo (A), Eakin, T. Thompson.

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Ceci, Matheson, Ruhwedel, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kapanen, Malkin (A), Rodrigues – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Angello, Jankowski, Sceviour.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Jake Brenk – James Tobias, Tony Sericolo.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, který odstartuje zhruba za dvacet minut. Již jsou známy sestavy, které si představíme, brankoviště budou hájit Carter Hutton (Buffalo) a Casey DeSmith (Pittsburgh).
     
    Československá stopa

    Ani v Buffalu ani v Pittsburghu nenastupuje žádný český ani slovenský hokejista.
     
    NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ HRÁČI

    Buffalo Sabres

    Sam Reinhart 19 bodů (11+8)
    Victor Olofsson 19 bodů (8+11)
    Jack Eichel 18 bodů (2+16)

    Pittsburgh Penguins

    Sidney Crosby 25 bodů (9+16)
    Jake Guentzel 23 bodů (9+14)
    Jevgenij Malkin 21 bodů (7+14)
     
    Buffalo rozhodně není spokojené s dosavadními výsledky, dokonce se objevují zprávy, že mužstvo chce opustit kapitán Jack Eichel, kterému došla trpělivost. Sabres jsou nejhorším týmem v NHL, a tak uzavírají také tabulku Východní divize, když nasbírali pouhých šestnáct bodů. Buffalo čeká na vítězství už devět zápasů, naposledy nestačilo právě na Pittsburgh, jenž naopak poslední čtyři duely ovládl. Právě Penguins bojují o postup do vyřazovací fáze. Tučňáci se nacházejí na třetím místě Východní divize, když získali třiatřicet bodů. O postup bojují především s Bostonem a Philadelphií.
     
    Vítám všechny fanoušky u nejlepší hokejové ligy, NHL má na programu další utkání, v němž se střetnou Buffalo Sabres a Pittsburgh Penguins.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 37. Guentzel (Malkin, Letang), 60. Crosby (Letang), 60. Jankowski (Blueger, B. Tanev)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson (A)) – Ristolainen (A), Bryson, Montour, Dahlin, C. Miller, Davidson – S. Reinhart (A), Sheahan, Hall – Olofsson, E. Staal, Rieder – Mittelstadt, Lazar, Skinner – Okposo (A), Eakin, T. Thompson.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Ceci, Matheson, Ruhwedel, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kapanen, Malkin (A), Rodrigues – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Angello, Jankowski, Sceviour.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Jake Brenk – James Tobias, Tony Sericolo

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri