Columbus – Dallas 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Washington 4:5 (kon.) | Tampa – Nashville 6:3 (kon.)
Florida – Chicago 4:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Calgary – Montreal 3:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:3 (kon.) | Toronto – Winnipeg 2:5 (kon.) | St. Louis – Vegas 1:5 (kon.)
Vancouver – Edmonton 2:1 (kon.) | Anaheim – San Jose 1:3 (kon.) | Minnesota – Arizona 4:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.) | Detroit – Carolina 1:2 (kon.) | Columbus – Dallas 1:2 (0:1 po s.n.)
Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
Neděle 14.03.2021, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:28 Adam BOQVIST - 4:2
     
    58:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Kontaktní gól Blackhawks zřejmě přichází pozdě. Duncan Keith nabil na modré čáře ADAMU BOQVISTOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Sergej Bobrovskij měl zakrytý výhled, takže de facto reagovat nemohl. 4:2. Asistence: Duncan Keith a Patrick Kane.
    50:01 Aleksander BARKOV - 4:1
     
    50:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Parádní rozborka elitní lajny Floridy končí čtvrtým gólem v síti Chicaga. Carter Verhaeghe přes šíři pásma našel Anthonyho Duclaira, jenž ještě vše vyšperkoval přihrávkou na ALEKSANDERA BARKOVA do předbrankového prostoru. Barkov už měl jednoduchou práci, takže si mohl připsat druhou trefu v utkání. 4:1. Asistence: Anthony Duclair a Carter Verhaeghe.
    32:19 Frank VATRANO - 3:1
     
    32:19
    Florida právě vstřelila branku!
    O pár desítek sekund později přichází další úder domácího celku! Tentokrát se trefuje FRANK VATRANO, jenž využil brilantního pasu Owena Tippetta zpoza brány. Rázem se zjevil sám před Lankinenem a střelou k zadní tyči jej překonal. 3:1. Asistence: Owen Tippett a Radko Gudas.
    31:00 Carter VERHAEGHE - 2:1
     
    31:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí průběh zápasu a poprvé mají gólově navrch! Jeden z hráčů to zkusil z ostrého úhlu, ale jeho pokus Lankinen ještě vyrazil. Poté se k puku dostal na kruhu CARTER VERHAEGHE, jehož překvapivá střela zaplula přesně pod horní tyč. 2:1. Asistence: MacKenzie Weegar a Aleksander Barkov.
    27:46 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    27:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida srovnává gólový účet zápasu! ALEKSANDER BARKOV přihrál do rohu kluziště na Anthonyho Duclaira, jehož zpětný pas si našel právě Barkov. První střela finského centra se sice odrazila od Lankinenova betonu, ale s dorážkou už Barkov žádné problémy neměl. 1:1. Asistence: Anthony Duclair a MacKenzie Weegar.
    20:28 Brandon HAGEL - 0:1
     
    20:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou hned ze své první akce ve druhé třetině do vedení! BRANDON HAGEL se parádně zbavil bránících hráčů a poté si to společně s Kubalíkem mířil sám na jednoho beka. Vyměnil si s ním kotouč, přičemž posléze zamířil do prázdné brány. 0:1. Asistence: Dominik Kubalík a David Kämpf.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 28. Barkov (Duclair, Weegar), 31. Verhaeghe (Weegar, Barkov), 33. Vatrano (Tippett, Gudas), 51. Barkov (Duclair, Verhaeghe) – 21. Hagel (D. Kubalík, Kämpf), 59. Boqvist (Keith, P. Kane)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad (A), Weegar, Strälman, Yandle, Gudas, Forsling – Verhaeghe, Barkov (C), Marchment – Hörnqvist (A), Wennberg, Huberdeau – Tippett, Luostarinen, Vatrano – Duclair, Lammikko, Acciari.
    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – Boqvist, Keith (A), C. Murphy (A), Zadorov, Mitchell, de Haan – P. Kane (A), Suter, DeBrincat – Hagel, Kämpf, D. Kubalík – Kurashev, Söderberg, Janmark – Wallmark, Carpenter, Highmore.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Hebert – Murray, Racicot

    Diváci: 4 721
    bahis siteleri