HC Slovan – Nitra 3:2 (2:1 po s.n.) | Nové Zámky – Detva 5:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:6 (kon.)
Michalovce – Lipt. Mikuláš 5:0 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 6:3 (kon.) | Miskolc – Košice 3:2 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
6:3 (1:0, 3:3, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 14.03.2021, 16:00 • ZŠ Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:02
    Banská Bystrica dala gól!
    Vyzerá to na hattrick! MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ dorazil puk do siete, ktorý sa trepotal na bránkovej čiare! V tejto chvíli je, dovolím si povedať, aj rozhodnuté o víťazovi.

    Asistencia: Alex Breton.
     
    46:12
    Banská Bystrica dala gól!
    Barani tlak stupňovali až napokon skórovali! MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ s druhým gólom a Brian Ihnačák s piatym bodom. Toto už bola taká psia povinnosť puk dostať do siete!

    Asistencie: Brian Ihnačák, Jacob Cardwell.
     
    35:36
    Banská Bystrica dala gól!
    V jednoduchosti je krása! Martin Faško-Rudáš sa predral do útoku po pravom krídle, posunul to na os ihriska, kde náprahom rozvlnil sieť za Karjalainenom BRIAN IHNAČÁK!

    Asistencie: Martin Faško-Rudáš, Alex Breton.
     
    30:32
    Banská Bystrica dala gól!
    Päť gólov za desať a pol minúty druhej tretiny. Čisté svedomie po tejto strele nebude mať gólman Karjalainen, ktorému švih PATRIKA LAMPERA preletel popod ruku.

    Asistencie: Martin Faško-Rudáš, Brian Ihnačák.
     
    29:43
    Trenčín dal gól!
    Okamžite po buly je skóre otočené! Kukučova rana Belányimu vypadla z lapačky a tak prišla dorážka od BRANISLAVA REHUŠA, po ktorom Dukla vedie 3:2!

    Asistencia: Andrej Kukuča.
     
    27:06
    Trenčín dal gól!
    Time-out teda bol správne načasovaný, Dukla za 24 sekúnd zmazala dvojgólové manko. Delovkou z vrcholu kruhu sa o to postaral CARL ACKERED, ktorý to dostal perfektne nabité od Kettunena.

    Asistencie: Janne Kettunen, Martin Chromiak.
     
    26:42
    Trenčín dal gól!
    Sádecký na seba v rohu klziska nadviazal troch hráčov, posunul puk k bráne na Šveca, ktorý bekhendom ešte neskóroval. Podarilo sa to o sekundu neskôr PETROVI SOJČÍKOVI. Je znížené!

    Asistencie: Jozef Švec, Boris Sádecký.
     
    25:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Trenčania mali dobré striedanie v útoku, ale o to horšie v obrane. Ani na trikrát sa hosťom puk nepodarilo vyhodiť, MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ potom na dva razy pretlačil puk cez Karjalainena a Reddicka do siete!

    Asistencie: Brian Ihnačák, Alex Výhonský.
     
    09:06
    Banská Bystrica dala gól!
    Festival zahodených šancí ukončuje PETER MELCHER, ktorý na druhý raz prekonáva Karjalainena po nezištnej prihrávke do prázdnej brány od Vašaša!

    Asistencie: Filip Vašaš, Brian Ihnačák.

    Viktor Kalinács

    Branky a nahrávky: 10. Melcher (Vašaš, Ihnačák), 25. Faško-Rudáš (Ihnačák, Výhonský), 31. Lamper (Faško-Rudáš, Ihnačák), 36. Ihnačák (Faško-Rudáš, Breton), 47. Faško-Rudáš (Ihnačák, Cardwell), 50. Faško-Rudáš (Breton) – 27. Sojčík (Švec, Sádecký), 28. Ackered (Kettunen, Chromiak), 30. Rehuš (Kukuča)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Belányi (Gajan) – Breton, Jago, Cardwell, Ďatelinka, Ganz, Bdžoch, Hudec, Kriška – Faško-Rudáš, Ihnačák, Lamper – Vašaš, Mlynarovič, Melcher – D'Aoust, Sojka, Sloboda – Výhonský, Tamáši, Kabáč
    HK DUKLA Trenčín: Karjalainen (Valent) – Ackered, Lemcke, Starosta, Bokroš, Jalasvaara, Rajnoha, Honzek – Berisha, Paukovček, Hecl – Kukuča, Rehuš, Okuliar – Chromiak, Reddick, Kettunen – Sádecký, Švec, Sojčík

    Rozhodčí: Výleta, Štefik – Janiga, Bogdaň – Beniač

    Diváci: Bez divákov
    bahis siteleri