Turín – Sassuolo 3:2 (kon.)
konec
Turín FC
3:2 (0:2)
US Sassuolo Calcio
Středa 17.03.2021, 15:00 • Stadio Olimpico Grande Torino • Italská Serie A • 24. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Simone ZAZA - 3:2
     
    90+2
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dokonce dostává do vedení! Hodně času na centrovanou nabídku totiž měl Ansaldi, kterému se velice přesně povedlo na zadní tyči najít hrdinu tohoto zápasu, a sice SIMONEHO ZAZU. Ten chytře hlavičkoval prudce o zem, načež se mu podruhé povedlo vyzrát na Consigliho.
    87. Rolando MANDRAGORA - 2:2
     
    87
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácím povedlo srovnat krok! Do pokutového území totiž přiletěla skákavá nabídka, kterou hostující brankář Consigli vyrážel pouze před sebe. Tam se ovšem nacházel pouze domácí ROLANDO MANDRAGORA, kterému se povedlo zamířit do prázdné branky.
    77. Simone ZAZA - 1:2
     
    77
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Domácí celek se přeci jenom dočkal kontaktní branky! Sanabria si seběhl na pas za obranu soupeře, kde šikovně hlavou sklepl do tandemu na naběhnuvšího SIMONEHO ZAZU. Ten se tak dostal do vyložené šance, přičemž pravačkou mířil mimo dosah brankáře Consigliho.
    38. Domenico BERARDI - 0:2
     
    38
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Další ojedinělá šance hostujícího celku přináší druhou branku! Do pokutového území na zadní tyč přiletěla vzdušná nabídka, na kterou si dokázal seběhnout DOMENICO BERARDI. Ten se do padajícího míče opřel nekompromisním způsobem a prudkým nártem dokázal prostřelit brankáře Sirigua.
    6. Domenico BERARDI - 0:1
     
    6
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Sassuolo Calcio se totiž s míčem dostalo do pokutového území, kde se Caputovi hrudí povedlo sklepnout míč pod sebe, kde se nacházel DOMENICO BERARDI. Jeho tečovaná střela skončila až za bezmocným brankářem Siriguem.

    David Suchý

    Branky: 77. Zaza (A. Sanabria), 87. Mandragora, 90+2. Zaza (Ansaldi) – 6. D. Berardi (Caputo), 38. D. Berardi (Toljan)

    Karty:   72. A. Sanabria (TUI) – 56. Defrel (SAS), 78. Toljan (SAS)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 15:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:15.
    Turín FC: Sirigu – Izzo, Lyanco, Bremer (56. Gojak) – Ansaldi, Lukić (46. Verdi), Mandragora, Rincón (72. Zaza), Murru (46. Vojvoda) – A. Sanabria, Belotti (87. Bonazzoli).
    Náhradníci: Ujkani, V. Milinković-Savić – Bonazzoli, Buongiorno, Gojak, Linetty, Zaza, Vojvoda, Verdi, Singo, Ricardo Rodríguez.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan, Marlon, G. M. Ferrari, Rogério – Obiang, Magnanelli (60. Locatelli) – D. Berardi (76. Peluso), Defrel (61. Traorè), Djuričić (61. Boga) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – Boga, K. Ayhan, Raspadori, Traorè, Müldür, Peluso, Maxime López, Locatelli, Kiriakopoulos, Chiricheş, Haraslín.

    Rozhodčí: Mariani – Tegoni, Bindoni
    bahis siteleri