Manchester City – Leeds 1:2 (kon.) | Liverpool – Aston Villa 2:1 (kon.) | Crystal Palace – Chelsea 1:4 (kon.)
konec
Liverpool FC
2:1 (0:1)
Aston Villa FC
Sobota 10.04.2021, 16:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (18:08:54)
     
    Fotbalisté Liverpoolu prolomili domácí trápení a v rámci 31. kola anglické Premier League porazili na Anfield Road birminghamskou Aston Villu 2:1.

    První poločas přinesl dva góly, avšak platil jenom jeden. The Villans poslal do vedení ve 43. minutě Ollie Watkins, nejlepší střelec týmu. Za domácí v nastaveném čase vyrovnal Roberto Firmino, avšak gól kvůli ofsajdovému postavení Joty neplatil. Svěřenci kouče Kloppa ve druhé půli soupeře tlačili a odměnou jim bylo vyrovnání v 57. minutě, vyraženou střelu Robertsona uklidil hlavou do brány Mohamed Salah. Střetnutí směřovalo k remíze, tu ale odmítl v první nastavené minutě základní hrací doby Trent Alexander-Arnold, jenž míč z hranice šestnáctky zakroutil nechytatelně k pravé tyči.

    Obhájce titulu na domácím stadiónu zvítězil poprvé od půlky prosince. Zisk tří bodů jej posunul na čtvrtou pozici zajišťující účast v příštím ročníku Ligy mistrů, avšak jeho nejbližší konkurenti mají své zápasy 31. kola teprve před sebou.
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:11.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Všichni fotbalisté se nahrnuli do pokutového území Liverpoolu, kam poslal balón Emiliano Martínez. Ve vzduchu vládl Nathaniel Phillips, načež do brejku vystartoval Sádio Mané, nepovedenou střelu poslal jen do brankáře.
     
    90+4
    Na centr McGinna z pravé strany si naskočil vysoko Anwar El Ghazi. Míč ovšem netrefil ideálně, hrací předmět poslal výrazně vedle levé tyčky.
     
    90+3
    Drama ale nekončí. The Villans vrhli všechny zbytky sil do útoku a bojují o bod, jemuž byli ještě před pár minutami velmi blízko. Nyní ale ztrácejí.
    90+1. Trent ALEXANDER-ARNOLD - 2:1
     
    90+1
    Liverpool právě vstřelil branku!
    The Reds se dočkali! V nastaveném čase dokonali obrat a přiblížili se zisku důležitých tří bodů. Proti Alcântarově střele z voleje předvedl Martínez fantastický zákrok, ale špatně odkopnutý balón si zpracoval na kraji velkého vápna TRENT ALEXANDER-ARNOLD, který technickou střelou na zadní tyč rozvlnil síť.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    89
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Ozan Kabak, přichází Xherdan Shaqiri.
     
    88
    Od Kabaka obdržel těžkou malou domů Alisson. Brazilský reprezentační brankář neriskoval a kulatý nesmysl odkopl před presujícím Watkinsem do zámezí.
     
    87
    John McGinn hledal a našel Rosse Barkleyho, který si ale neporadil úplně ideálně. Zády k brány sklepl hlavou míč pouze pro soupeře Fabinha.
     
    86
    Útočný faul Dioga Joty znamená další zdržení v honbě za vítězným gólem. Hráč The Reds kroutí hlavou, to je ale tak to jediné, co proti výroku sudího mohl udělat.
     
    85
    Hodně pozdě šel do souboje s Fabinhem Ollie Watkins, brazilskému sokovi navíc úmyslně přišlápl nohu. Výsledek? Žlutá karta pro hostujícího útočníka.
     
    84
    Sadio Mané zkusil štěstí individuálně. Kolem Luize se sic obtočil, ale vzápětí se mu postavil do cesty Ming, s nímž si již Senegalec neporadil.
     
    83
    Přes skotského beka pokračoval balón po lajně na Dioga Jotu, jenž natáhl k dlouhému sólu po lajně. Centr ale poslal pouze do rukavic brankáře.
     
    82
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Trézéguet, přichází Jacob Ramsey.
     
    81
    Dlouhý odkop Emiliana Martíneze podskočil Ollie Watkins. Thiago Alcântara měl proto volné pole působnosti, hru přesunul doleva na Robertsona.

    Milan Huppert

    Branky: 57. M. Salah, 90+1. Alexander-Arnold – 43. Watkins (J. McGinn)

    Karty:   65. Milner (LIV), 74. Robertson (LIV) – 25. Konsa (ASV), 49. Douglas Luiz (ASV), 73. Targett (ASV), 85. Watkins (ASV)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:11.
    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, N. Phillips, Kabak (89. Shaqiri), Robertson – Milner (C), Fabinho, Wijnaldum (70. Th. Alcântara) – M. Salah, Firmino (75. Mané), Diogo Jota.
    Náhradníci: Adrián – Th. Alcântara, B. Davies, Keïta, Mané, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Tsimikas, R. Williams.

    Aston Villa FC: E. Martínez – Cash, Konsa, Mings (C), Targett – Douglas Luiz, Nakamba (66. Barkley) – B. Traoré (68. El Ghazi), J. McGinn, Trézéguet (82. Ramsey) – Watkins.
    Náhradníci: Heaton – Barkley, Davis, El Ghazi, A. Almuhammadí, Engels, Hause, Ramsey, N. Taylor.

    Rozhodčí: Tierney – Bennett, Hatzidakis
    bahis siteleri