Inter – Cagliari 1:0 (kon.) | Juventus – Janov 3:1 (kon.) | Sampdoria – Neapol 0:2 (kon.)
Hellas Verona – Lazio 0:1 (kon.) | AS Řím – Bologna 1:0 (kon.) | Fiorentina – Atalanta BC 2:3 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
2:3 (0:2)
Atalanta Bergamo
Neděle 11.04.2021, 20:45Italská Serie A • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (22:44:40)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 5:3. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:12.
     
    Je konec! Atalanta nakonec zvládla duel na půdě Fiorentiny a vrací se na čtvrtou pozici tabulky před Neapol! e 14. minutě se hosté dostali do vedení, když se po rohovém kopu trefil hlavou Duván Zapata. Hosté si poté vytvořili další možnosti, ale obrana Fiorentiny se dlouho držela. Pět minut před přestávkou se na hraně ofsajdu znovu odpoutal Duván Zapata a přidal svou druhou branku v utkání. Po změně stran nastoupila na trávník naprosto jiná Fiorentina a Dušan Vlahović zařídil dvěma zásahy vyrovnání. Krátce po druhé brance však přišla ruka ve vápně a Iličič vrátil Atalantu do vedení. Ve zbytku duelu už si hosté náskok pohlídali.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Berat Djimsiti si dal pozor na centr z levé strany a v pádu odehrál míč do bezpečí. Fiorentina má k dispozici poslední vhazování u rohového praporku.
     
    90+2
    Gosens prošel na polovinu Fiorentiny, kde pro svůj celek nasbíral další cenné sekundy k dobru. Většina hráčů Atalanty však zůstává vzadu.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Fiorentina se v závěru nastěhovala na polovinu soupeře, jenže kombinaci zastavil útočný faul. Atalanta s rozehrávkou spěchat nebude.
     
    89
    Dušan Vlahović prošel po pravé straně do blízkosti velkého vápna, jenže jeho centr zablokoval dobře postavený Gosens. Atalanta brání v závěru utkání opravdu skvěle.
     
    88
    Borja Valero táhl vpřed další akci Fiorentiny, jenže Callejóna zahnal nepřesnou přihrávku k postranní čáře, kde si španělský fotbalista pomohl faulem.
     
    87
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Duván Zapata, přichází Alexej Mirančuk.
     
    86
    Bartłomiej Drągowski vyběhl z branky na hranici velkého vápna a poslal nákop na polovinu soupeře. Jeho pobídka ale skončila u obránců.
     
    85
    Christian Kouamé vymyslel patičku do pokutového území, kam se dostal Callejón, jenže z ostrého úhlu pod tlakem obránce nevrátil míč před branku.
    84. Gosensova obrovská šance
     
    84
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Gosens dostal přihrávku do pokutového území, měl moře času, ale placírkou těsně minul branku!
     
    83
    Germán Pezzella našel Valera na hranici velkého vápna, jenže střídající fotbalista místo zakončení z optimální pozice ještě zvolil přihrávku na levou stranu.
     
    82
    Rafael Tolói se jako stoper vysunul na polovinu Fiorentiny a nakopl míč do šestnáctky. Pro jeho nepřesnou pobídku si v klidu dokráčel Dragowski.
     
    81
    Dušan Vlahović sprintoval za pobídkou na polovinu soupeře, jenže stopeři Atalanty se s ním skvěle vrátili a nedovolili domácímu kanonýrovi zakončit.
     
    80
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních deset minut a Atalanta stále drží těsné vedení. Domácí Fiorentina se v posledních minutách vpřed prakticky nedostává.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 58. Vlahović (M. Cáceres), 67. Vlahović (Kouamé) – 14. D. Zapata (Malinovskyj), 41. D. Zapata (Malinovskyj), 70. Iličić (pen.)

    Karty:   32. Pezzella (FIO), 54. S. Amrabat (FIO), 72. Milenković (FIO) – 24. Romero (ABC)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 5:3. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:12.
    ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella, Martínez (78. Venuti) – M. Cáceres, S. Amrabat (71. Valero), Castrovilli (71. Eysseric), Bonaventura (78. Callejón), Biraghi – Kouamé, Vlahović.
    Náhradníci: Rosati, Terracciano – A. Barreca, Callejón, Eysseric, Malcuit, Montiel, Munteanu, Olivera, Ponsi, Valero, Venuti.

    Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Romero (46. Djimsiti), Palomino – Malinovskyj (63. Iličić), de Roon, Freuler, Gosens – Pašalić – Muriel (63. Maehle), D. Zapata (87. Al. Mirančuk).
    Náhradníci: F. Rossi, Sportiello – Caldara, Djimsiti, Iličić, Kovalenko, S. Lammers, Maehle, Al. Mirančuk, Ruggeri, Šutalo.
    bahis siteleri