Nice – Montpellier 3:1 (kon.) | Lens – Nîmes 2:1 (kon.) | Lorient – Bordeaux 4:1 (kon.)
Rennes – Dijon 5:1 (kon.) | Štrasburk – Nantes 1:2 (kon.) | Angers – Monaco 0:1 (kon.)
Lyon – Lille 2:3 (kon.)
konec
Olympique Lyon
2:3 (2:1)
Lille OSC
Neděle 25.04.2021, 21:00 • Parc Olympique Lyonnais, Lyon • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (22:56:42)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 2:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:13.
     
    Je konec! Lille slaví neskutečný obrat v jednom z nejdůležitějších zápasů sezóny! O úvodní branku se po dvaceti minutách hry postaral Islám Slímání. Deset minut před přestávkou navíc přišel vlastní gól Fonteho. Lille se vrátilo do hry v nastavení, kdy se krásně z přímého kopu prosadil Burak Yilmaz. Lille vstoupilo aktivněji do druhého poločasu. Po hodině hry chyboval Lucas Paquetá a Jonathan David obstaral vyrovnání. V 67. minutě střílel z velké dálky Thiago Mendes, jehož ránu musel brankář vyrazit na roh. Rozhodující moment pak přišel v 85. minutě, kdy Burak Yilmaz svým druhým zásahem v utkání zařídil hostům vítězství.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Bard ještě odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže jeho pobídka skončila v zámezí. Hosté s rozehrávkou rozhodně spěchat nebudou.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Yusuf Yazıcı (Lille OSC).
     
    90+2
    Houssem Aouar s vypětím všech sil ve sprintu ještě udržel míč ve hře, ale Lille balón dokázalo odkopnout do bezpečí. Hosté jsou hodně blízko k důležitému triumfu.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Kadewere si chtěl udělat prostor na levé straně, ale Celik se před něj fantastickým způsobem natlačil tělem a nechal míč propadnout do zámezí.
     
    89
    Lyon zahrával další rohový kop. Depay poslal pobídku na malé vápno, ale jeden z hráčů Lille míč akrobaticky odkopl ven z pokutového území.
     
    88
    Bard vhazoval na levé straně, jenže fotbalisté v červeném stojí v pevném bloku na hranici velkého vápna a nepouští soupeře do zakončení.
     
    87
    Domácí Lyon se ihned po rozehrávce tlačí do útoku a chce z dnešního souboje vytěžit alespoň bodík za remízu. José Fonte však centr z levé strany odhlavičkoval.
     
    86
    Yilmaz při oslavě sundal dres a vyfasoval žlutou kartu.
    85. Burak YILMAZ - 2:3
     
    85
    Lille právě vstřelilo branku!
    Neskutečná otočka! Lille sice prohrávalo o dvě branky, ale pět minut před koncem dnešního souboje se dostává do vedení! Yazici hlavou přizvedl míč za obranu Lyonu a BURAK YILMAZ svůj únik zakončil chytrým dloubákem kolem Lopese.
     
    84
    Depay sklepl míč patičkou na hranici velkého vápna, jenže dobíhající Aouar jej nechal za sebou. Oba týmy se snaží hrát ofenzivě a chtějí zvítězit.
     
    83
    Araujo se uvolnil skvělou kličkou ve středovém kruhu. Lille poté zaútočilo po levé straně, jenže Bamba vrátil přihrávku Araujovi jen do autu.
     
    82
    Tino Kadewere se hnal za pobídkou na levou stranu, ale podle rozhodčího si míč zpracoval až za postranní čárou. Vhazovat bude Lille.
     
    81
    Lille se usadilo na polovině Lyonu a hledá si cestičku do zakončení. Také stopeři Sven Botman a José Fonte jsou vytažení hodně vysoko.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 20. Slímání (Caqueret), 35. J. Fonte (vla.) – 45+1. B. Yılmaz, 60. David (B. Yılmaz), 85. B. Yılmaz (Yazıcı)

    Karty:   86. B. Yılmaz (LIL), 90+2. Yazıcı (LIL)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 2:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:13.
    Olympique Lyon: A. Lopes – Dubois (79. Binlamrí), Marcelo, Bard, De Sciglio – Mendes, Caqueret (79. Aouar) – Toko Ekambi (73. Kadewere), Paquetá (64. Bruno), Depay – Slímání (73. Cornet).
    Náhradníci: Pollersbeck – Cherki, Gusto, Denayer, Cornet, Binlamrí, Aouar, Kadewere, Bruno.

    Lille OSC: Maignan – Çelik, Botman, J. Fonte, D. Bradarić (46. Reinildo) – André (61. Bamba), Sanches (74. Xeka), Soumaré, Ikoné (74. Araújo) – B. Yılmaz, David (80. Yazıcı).
    Náhradníci: Karnezis – Xeka, Lihadji, Bamba, Djaló, Reinildo, Araújo, Yazıcı, Pied.

    Rozhodčí: Letexier – Rahmouni, Viala
    bahis siteleri