RB Lipsko – Stuttgart 2:0 (kon.) | Mönchengladbach – Bielefeld 5:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
5:0 (3:0)
DSC Arminia Bielefeld
Neděle 25.04.2021, 18:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:50:56)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:8.
     
    Je konec! Borussia Mönchengladbach poráží Bielefeld vysoko 5:0. Hned v sedmé minutě otevřel skóre Breel Embolo. O necelých deset minut později navíc po centru z levé strany udeřil Thuram. Joakim Nilsson navíc zahrál rukou v pokutovém území a v 19. minutě proměnil penaltu Rámí Binsibajní. Thuram poté mohl přidat ještě jednu branku, ale Ortega jej vychytal. Arminia se po změně stran sice snažila hrát aktivněji, ale svou druhou branku v utkání naopak přidal Thuram. Pět minut před přestávkou pak napsal tečku za dnešním souboje Pléa.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Domácí už v závěru utkání kombinují s míčem na kopačkách a soupeři jej prakticky nepůjčují. Ani fotbalisté Bielefeldu rozehrávku domácích neatakují.
     
    89
    Domácí brankář Yann Sommer poslal nákop na levou stranu, kde se k jeho pobídce nedostal nikdo v bílém dresu domácího mužstva.
     
    88
    Pléa mohl přidat svou druhou branku v dnešním souboji! Zpoza velkého vápna zakončil levačkou, ale Ortega vytáhl skvělý zákrok!
     
    87
    Hannes Wolf se opět dostal do pokutového území a vyzkoušel zakončení levou nohou. Ortega jeho projektil vyrazil špičkou kopačky.
     
    86
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Stefan Lainer, přichází Louis Beyer.
     
    85
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia se ještě dočkala páté branky! Příliš mnoho prostoru dostal ALASSANA PLÉA a krásnou technickou střelou o tyč poslal míč do branky!
     
    84
    Ricu Doan prošel na hranici velkého vápna, kde se nedokázal zbavit obránce a byl o míč připraven. Duel už se pouze dohrává.
     
    83
    Nathan de Medina v hlavičkovém souboji na polovině hřiště jen kontroloval let míče do zámezí. Hostující celek bude vhazovat.
     
    82
    Breel Embolo se hnal za přihrávkou na hranici velkého vápna, jenže tam neměl nikoho ze spoluhráčů v bílém, ke kterému by mohl míč sklepnout.
     
    81
    Denis Zakaria chtěl překvapit hostujícího brankáře dloubáčkem z pravé strany. Jeho pokus však prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    80
    Bielefeld se usadil na polovině soupeře, jenže kombinace hostujícího celku skončila nepřesnou přihrávkou na levou stranu hrací plochy.
     
    79
    Andreas Voglsammer se z hranice velkého vápna opřel do volného míče, jenže jeho přízemní pokus si brankář Yann Sommer pohlídal.
     
    78
    Joakim Nilsson si dal pozor na nákop na Hannese Wolfa, skvěle si míč zpracoval hrudníkem a pomohl si zpětnou přihrávkou.
     
    77
    Kramer se hnal vpřed po pravém křídle, jenže na hranici pokutového území se nedokázal zbavit svého strážce. Obrana soupeře se s tím nyní moc nepáře.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 7. Embolo (Lainer), 16. Thuram (H. Wolf), 19. Binsibajní (pen.), 69. Embolo (Zakaria), 85. Pléa (Embolo)

    Karty:   37. Lazaro (MNC)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:8.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer (86. Beyer), Ginter, Elvedi, Binsibajní – H. Wolf, Zakaria, Neuhaus (76. Kramer), Lazaro (76. Wendt) – Thuram (76. Pléa), Embolo.
    Náhradníci: Sippel – Beyer, J. Hofmann, Herrmann, Kramer, Jantschke, Pléa, Traoré, Wendt.

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – de Medina, Pieper, J. Nilsson, Lucoqui – Okugawa (46. Kunze), Prietl, Maier – Doan, Klos (46. Voglsammer), Gebauer.
    Náhradníci: Linnér – Hartel, Kunze, Laursen, Schipplock, Soukou, Vlap, van der Hoorn, Voglsammer.

    Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Wessel
    thejrc.org