Zlín – Opava 1:1 (kon.) | Plzeň – Příbram 3:3 (kon.) | Brno – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Bohemians 1905 – Liberec 3:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:3 (1:2)
FK Příbram
Sobota 08.05.2021, 17:00 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Krásné a příjemné odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny fotbalové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na sobotní den dopřát trochu nejlepšího fotbalu u nás. Od pěti hodin se totiž v plzeňské Doosan Aréně hraje 31. kolo FORTUNA:LIGY, ve kterém domácí FC Viktoria Plzeň přivítá na svém zeleném pažitu tým 1. FK Příbram.

    Plzeňská Viktoria je po 29 zápasech na páté příčce se ziskem 51 bodů. Na již jistého mistra ze Slavie ztrácí Plzeň nedostižných 27 bodů, druhý Jablonec je vzdálen jen o čtrnáct bodů, i když Severočeši mají odehráno o dva zápasy více. Třetí Sparta je vzdálená osm bodů a právě s Pražany odehraje Plzeň odložené utkání v polovině příštího týdne. Na pohárové čtvrté místo ztrácí červenomodří dva body, poslední místo pro evropské poháry drží Slovácko, které Viktoria před čtrnácti dny na své hřiště porazila těsně 2:1. Nicméně velké vystřízlivění přišlo minulou neděli, velká konfrontace dopadla pro Plzeňany hodně špatně. Slavia Praha, již jistý mistr ligy, Plzeň porazila vysoko 5:1. Se stejným soupeřem se Západočeši utkají i 20. května v rámci finále MOL Cupu, tentokrát se ovšem bude hrát v Doosan Aréně.

    Hosté z Příbrami jsou po třiceti odehraných kolech předposlední. Na svůj účet Středočeši nashromáždili pouhých dvacet bodů, méně zvládla pouze Opava, která má bodů šestnáct. Příbram se mírně zvedla po vyhazovu Pavla Horvátha, nicméně k záchraně nadále momentálně chybí šest bodů. Hosté z posledních pěti duelů tří prohráli a dvakrát brali plný bodový zisk. Naposledy nestačili doma na trápící se Dynamo České Budějovice, kterému podlehli 0:1. Výhru Jihočechů trefil z přímého kopu Colić, Příbram mohla skóre srovnat, leč Pilík neproměnil pokutový kop. Získají ztracené body hosté zpět v Plzni? To se dozvíme přibližně za dvě hodiny.

    Obě mužstva už se v sezóně jednou potkala. V rámci prvního zápasu roku 2021 cestovala Plzeň do Příbrami. Utkání moc fotbalové krásy nenabídlo, ani jedno z mužstev se nedokázalo prosadit, duel Na Litavce tak skončil 0:0. Velkou šanci měl krátce před koncem Aleš Čermák, který si postavil míč na penaltový puntík, penaltou ale trestuhodně pohrdl.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si příjemné odpoledne s doprovodem našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
     
    Po více než sedmi měsících se dočkáme aspoň část fanoušků zpět na tribunách. V rámci pilotního programu ministerstva zdravotnictví se může do ochozů dostat desetina kapacity stadionu, což je v tomto případě až 1170 diváků.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů v lize:

    17.01.21 1.FK Příbram – Viktoria Plzeň 0 : 0
    22.02.20 Viktoria Plzeň – 1.FK Příbram 4 : 0
    31.08.19 1.FK Příbram – Viktoria Plzeň 1 : 2
    21.04.19 1.FK Příbram – Viktoria Plzeň 1 : 1
    11.11.18 Viktoria Plzeň – 1.FK Příbram 1 : 1
     
    Dnešní utkání bude mít na povel hlavní rozhodčí Ondřej Ginzel, na čarách mu budou pomáhat pánové Petr Caletka a Vít Melichar. Čtvrtým rozhodčím je Tomáš Ulhrich. I dnešní utkání bude samozřejmě pod drobnou kontrolou VAR, u monitoru bude usazeni pánové Jiří Adam s kolegou Jaroslavem Poživilem.
     
    Severočeské Teplice včera prohráli v Jablonci 1:4, případě překvapivé výhry Příbrami v Plzni se hosté dostanou k záchraně na tři body, což by ještě nedávno řekl málokdo. Velmi zajímavé utkání by pak mohlo nastat v posledním kole, kdy Příbram zavítá na půdu Teplic.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Limberský (18. Falta), Brabec (C), Kaša, M. Havel – Al. Čermák, Kalvach, Káčer – J. Kopic, Beauguel, Ba Loua.
    Náhradníci: Sváček – Hejda, Kayamba, Hybš, Ondrášek, Falta, P. Šulc.

    1.FK Příbram: Šiman – Mezera, S. Kingue, O. Kingue, Nový – Vávra, Tregler (C), Zorvan, Soldát, T. Pilík – Lubega.
    Náhradníci: Kočí – Vilotić, Dočekal, Januška, Jan Rezek, Antwi, Voltr.

    Rozhodčí: Ginzel – Caletka, Melichar.
     
    Ještě jednou krásné odpoledne z prosluněné Plzně! Dnes panují teploty okolo osmnácti stupňů, což jsou ideální podmínky pro dobrý fotbal. Zápas nám začíná zhruba za deset minut, dnes konečně i diváky.
     
    Rozcvičky obou týmů jsou u konce, fanoušci s podporou moderátora už naplno pilují své hlasivky.
     
    Do plzeňské sestavy se vrací brankář Aleš Hruška, který svou kariéru spojil právě s Příbramí. Na kraji obrany nechybí David Limberský a poprvé od svého zranění jsou v základní sestavě Jan Kopic s Alešem Čermákem.
     
    Jako první na hrací plochu vstoupili fotbalisté Příbrami, kteří dnes budou hrát v zelenočerné kombinaci dresů.
     
    Nedlouho poté už vybíhají i domácí fotbalisté, ti budou hrát ve své tradiční kombinaci, tedy červenomodré.
     
    Do svého dvoustého zápasu v červenomodrých barvách dnes nastoupí Jan Kopic, gratulujeme.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Ondřej Ginzel dnes poprvé pískl do píšťalky, což znamená jediné, dnešní souboj může odstartovat – pojďme na něj! Výkop měli na starosti domácí fotbalisté, kteří budou v prvním poločase útočit zleva doprava, tedy proti svému kotli.
     
    1
    První nákop směrem dopředu odvrací hostující obrana do zámezí, poblíž domácí střídačky bude vhazovat Milan Havel.
     
    2
    Plzeň dostala k dispozici první rohový zápasu, ten rozehrál z levé strany Miroslav Káčer nakrátko na Ba Louu, k centru ale nedošlo.
     
    3
    Na druhý pokus už Adriel Ba Loua odcentroval, míč si zpracoval zády k bráně Beauguel. Ke střel měl obtížnou pozici, tak francouzský útočník ještě hledal někoho ze svých spoluhráčů, ale nenašel.
     
    4
    Plzeň je podle předpokladů první minuty u míče, Příbram si prakticky míč ještě neosahala. Další akci táhne po levé straně David Limberský.
     
    4
    A neudělal to špatně, dlouhým balonem našel ve vápně Aleše Čermáka, toho ovšem zradilo zpracování. Odkopávat od své branky tak bude brankář Jakub Šiman.
     
    5
    Ale pozor. Příbram se poprvé dostala k míči, hned s ním zamířila do pokutového území Viktorie, výsledkem toho je rohový kop.
    5. Lubega se prohnal okolo Kaši, ten zblokoval jeho střelu
     
    5
    Ten domácí obrana bez větších potíží odvrátila, hrát tak může opět Plzeň.
     
    6
    Milan Havel se dlouho hlásil na pravé straně, Filip Kaša ho moc dobře viděl, nicméně plzeňský stoper mu poslal velmi prudkou přihrávku, kterou Havel na hrací ploše nestihl.
     
    7
    Hosté, když se dostanou k balonu, se snaží o kombinaci, domácí ovšem dobře dostupují hráče.
     
    7
    Nedovolený zákrok u postranní čáry, Příbram bude kopat standardní situaci, Jozef Valachovič si je dobře vědom, že tady by mohla kvést pšenka a tak většinu svých hráčů posílá do pokutového území.
     
    8
    Míč byl ovšem přetažený, nikdo ze zelenočerných hráčů se k balonu nedostal. Aleš Hruška si již staví balon, který záhy rozehraje.
     
    9
    Hezká kombinace Plzně. Miroslav Káčer zrychlil z osy hřiště hru, Lukáš Kalvach poté ve vápně našel Milana Havla, ten ovšem pálil těsně vedle.
    9. Havlova tvrdá střela z první skončila vedle brány
     
    10
    Po deseti minutách Milan Havel ve středu hřiště špatně přihrál, hosté podnikli rychlý výpad, leč přihrávka Stanislava Vávry adresáta nenašla.
     
    11
    Hra se rychle otočila, Ba Loua z pravé strany hledal na zadní tyči Jana Kopice, těsně před ním ale zahrál na rohový kop jeden z hostujících hráčů.
     
    11
    Káčerův rohový kop našel Lukáše Kalvacha, ten se do míče opřel podobně jako při zápase se Zlínem, tentokrát ale do černého nezamířil.
     
    12
    Hezký ťukes na pravé straně. Na konci byl opět Adriel Ba Loua, jehož přihrávka byla sražená na další rohový kop.
     
    13
    Sám Ba Loua poté rohový kop rozehrál, centr mířil na přední tyč, kam si naběhl Jan Kopic, hlavou ovšem bránu přestřelil.
     
    14
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak to je blesk z čistého nebe. Edrisa Lubega dostal prostor na levé straně, přesným centrem našel hlavu TOMÁŠE PILÍKA, který hlavičkou nedal Hruškovi šanci.
    14. Tomáš PILÍK - 0:1
     
    15
    Domácí již spěchají s rychlou odpovědí, jenomže k centru z levé strany se Plzeň nedostala.
     
    16
    David Limberský chvilku zůstal ležet na hrací ploše. Plzeňský levý bek se drží za stehenní svah a nevypadá to dobře, rozcvičovat už se začal Matěj Hybš s Šimonem Faltou.
     
    17
    Olivier Kingue naskočil na Beauguela, hlavní rozhodčí bez váhání píská nedovolený zákrok.
     
    17
    Je to jasné, Šimon Falta si na sebe již bere dres. David Limberský dnes dohrál velice brzy, dál to nejde ukazuje plzeňský obránce.
     
    17
    Žlutou kartu dostává Tomáš Pilík (1.FK Příbram).
     
    18
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází David Limberský, přichází Šimon Falta.
     
    19
    A právě Šimon Falta dostal na rozehřátí ostrou přihrávku od Jakuba Brabce. Míč nakonec skončil za postranní čárou, vhazovat tak budou hosté.
     
    20
    Milan Havel si u hostující lavičky pomohl faulem proti Filipu Zorvanovi, hlavní rozhodčí vše viděl a Tomáš Pilík se již chystá rozehrát.
     
    20
    Nakonec Pilík zvolil rychlou přihrávku na levou stranu, tam Viktoria rychle získala míč na své kopačky.
     
    21
    Další velká šance Příbrami, hosté už mohli vést o dvě branky. Mezerův aut si zpracoval v pokutovém území Stanislav Vávra a nechybělo moc a Hruška mohl podruhé lovit míč ze své sítě.
     
    22
    Domácí zatím více drží balon, ke střelecký pokusům se ale hráči Plzně zatím nedostávají, což čekal před zápasem asi málokdo.
     
    23
    Příbram právě vstřelila branku!
    Neskutečné, hosté vedou o dvě branky. K odraženému míči se dostal na středu hřiště MARTIN NOVÝ, který z hodně velké dálky střelou po zemi překonává Aleše Hrušku.
    23. Martin NOVÝ - 0:2
     
    24
    Před domácím mužstev je tu tedy hodně velká výzva, aby z utkání brala všechny body.
     
    25
    Dlouhý balon do vápna směřoval na Kopice, ten se k míči ale nedostal, navíc domácí ani nezůstanou u balonu.
     
    26
    Milan Havel poslal do vápna načechraný centr, plzeňští útočníci jsou ale zatím bezradní.
     
    27
    Milan Havel si opět dobře naběhl na pravé straně, krajní bek Viktorie opět cpal míč do vápna, ale ani tentokrát domácí nezakončili.
     
    28
    Jan Kopic si navedl míč do středu hřiště, poté zkusil své štěstí podobně jak před chvilkou Martin Nový, na rozdíl od něho neudělal to podstatné, trefit bránu.
     
    29
    Adriel Ba Loua poslal míč pod sebe kam si nabíhal Miroslav Káčer, jeho střela byla sražená a domácí tak budou rozehrát opět od rohového praporku.
     
    30
    Po půl hodině hry křičí celý stadion "My chceme gól", k tomu ale měli hráči Viktorie i teď hodně daleko.
     
    31
    Jan Kopic ještě stihl balon na hrací ploše, leč centr Šimona Falty skončil na prvním bránícím hráči. Hosté dnes zatím brání velice dobře.
     
    31
    Aleš Čermák byl faulovaný poblíž pokutového území, před Plzní se otevírá slušná možnost z volného přímého kopu.
     
    32
    Míč si postavil Lukáš Kalvach, jeho střela mířila ale jen do zdi, konkrétně do hostující kapitána Jaroslava Treglera. Další rohový kop pro červenomodré.
    32. Tregler výborně zblokoval Kalvachovu standardku vedle brány
     
    33
    Ten rozehrála Viktoria nakrátko, poté centroval z pravé strany Lukáš Kalvach, jeho přetažený míč ale nikoho nenašel. Na zemi se ocitl ještě Filip Kaša, ale tohle na penaltu opravdu nebylo.
     
    34
    Jean-David Beauguel si zády k bráně zpracoval dlouhý balon, poté ale vše zkazil nepřesnou přihrávkou na Ba Louu.
     
    35
    Miroslav Káčer byl na vlastní polovině sražen k zemi, což se hodně nelíbí hostujícímu trenérovi Jozefu Valachovičovi.
     
    35
    Pískot v Doosan Aréně! Jakub Brabec zachyboval v obraně a nechybělo hodně, aby Edrisa Lubega vstřelil již třetí gól svého týmu.
     
    37
    Rozběhla se nám již třicátá sedmá minuta a Viktoria nadále čeká na svou první střelu na bránu, hosté vystřelili dvakrát a obě rány skončily v síti Aleše Hrušky.
     
    38
    Střet dvou hlav v pokutovém území Plzně. Tomáš Pilík se srazil s Janem Kopicem a více otřesený je určitě hostující hráč, ke kterému již spěchají zdravotníci.
     
    39
    Hostující Tomáš Pilík nadále zůstává na hrací ploše, tohle mohlo skončit klidně i otřesem mozku, ale až tak hrozné to nakonec snad nebylo. Pilík je již za čárou a uvidíme zda se do hry ještě vrátí.
     
    40
    První obrovská šance Plzně v tomto zápase. Miroslav Káčer, ač je to slovenský fotbalista, vykouzlil fantastickou českou uličku, v pokutovém území se dostal do zakončení Milan Havel, leč brankáře Šimana nepřekonal.
     
    41
    Pomalu se nám blíží závěr prvního poločasu, dočkáme se ještě nějaké zajímavé situace před jednou z branek. Blíže k tomu má nyní Příbram, která bude zahrávat rohový kop.
     
    42
    V pokutovém území byl již i Tomáš Pilík, míč ovšem letěl na zadní tyč, kde hosté tentokrát zakončit nedokázali.
     
    43
    Filip Kaša dlouhým balonem našel hlavu Beauguela, ten ještě prodloužil na Jana Kopice, který to měl poté složité.
     
    44
    Po dlouhých sedmi měsících se mohli vrátit do plzeňských ochozů fanoušci, to samozřejmě kvitoval i domácí trenér Adrian Guľa, ale ten si nyní musel vyslechnout pokřik "Guľa ven."
    44. Guľa ven, křičí fanoušci na trenéra Viktorie
     
    45
    V závěru prvního poločasu měla Viktoria ještě jednu slušnou příležitost. K dispozici dostala další šanci ze standardní situaci, míč si postavil Lukáš Kalvach, který tentokrát dokázal překopnout bránící zeď, s ní ovšem i branku Jakuba Šimana.
     
    45
    První poločas hlavní rozhodčí Ondřej Ginzel nastaví o tři minuty.
     
    45+1
    Edrisa Lubega zakřičel takovou bolestí, že to museli slyšet až na náměstí, kde se konají Slavnosti svobody, leč hlavní rozhodčí zůstává v klidu.
    45+1. Kalvach po zákroku došlápl Lubegu, ten chtěl červenou kartu
     
    45+2
    Hlavní rozhodčí ale přehodnotil situaci se celou věc řeší s kolegou u videa, čekáme na verdikt.
     
    45+3
    Ondřej Ginzel nakonec nešel ani k monitoru, do sluchátek dostal informaci, že to na červenou kartu nebylo, hraje se dál v plném počtu.
     
    45+4
    Plzeň nemá kudy dopředu, což se samozřejmě nelíbí ani plzeňským fanouškům, kteří svou nelibost dávají jasně najevo. Už to vypadá, že si Příbram odnese do šaten velmi překvapivé vedení o dvě branky.
     
    45+5
    Viktoria se nakonec mohla dočkat tížené branky do šatny, leč střela Falty z hranice pokutového byla sražená jen na další rohový kop.
     
    45+5
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak Plzeň se přece jen dočkala a snižuje na rozdíl jediné trefy. Centr od rohového praporku propadl až k JEANU-DAVIDU BEAUGUELOVI, který míč dopravil do sítě.
    45+5. Jean-David BEAUGUEL - 1:2
     
    45+6
    První poločas skončil.
     
    Je za námi velmi zajímavý první poločas. K vidění byly rovnou tři branky a velmi překvapivě z toho hned dvě padly do sítě Aleše Hrušky. Nejprve se hlavou prosadil Pilík a na jeho zásah nedlouho poté navázal Martin Nový, který se prosadil z velké dálky. Plzeň se dlouho nemohla dostat k jakékoliv střele, snížit se nakonec povedlo až díky Beauguelovi, který v nastaveném čase dal domácím naději na zvrat v utkání.
     
    Hráči Viktorie se jako první vrací z útrob z stadionu.
     
    Už i hosté, včetně pánů rozhodčích, jsou zpět na zeleném pažitu, druhý poločas může odstartovat.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Miroslav Káčer, přichází Zdeněk Ondrášek.
     
    47
    Sledujeme zajímavou věc, ale situaci k tomu nabízela. Na hrací ploše snad poprvé budou spolu úřadovat Beauguel s Ondráškem. Jak jim to půjde, to ukážou následující minuty.
     
    48
    Plzeň těžkopádně hledá cestu z vlastní poloviny. Vzhledem k tomu, že Příbram vede a tří body potřebuje jak sůl, dá se očekávat těžký blok ze strany hostů.
     
    49
    Už mohlo být srovnáno. Míč letěl do pokutového území, kde byl zaparkovaný Zdeněk Ondrášek, jeho hlavička ovšem skončila těsně vedle levé tyče.
     
    50
    Fantastický Šiman v hostující bráně. Parádní Čermákova přihrávka našla na levé straně Ba Louu, ten našel ve vápně opět Kobru Ondráška, který tentokrát trefil bránu, ale hosty zachránil skvělým zákrokem Šiman.
     
    51
    Ba Loua byl faulovaný uprostřed hřiště, najednou sledujeme zcela jinou Plzeň. Zdeněk Ondrášek svůj tým naprosto vyburcoval.
     
    52
    Lukáš Kalvach zasekl balon a následně se snažil vystřelit ze střední vzdálenosti, jenomže při střele mírně podklouzl a jeho rána cíl nenašla.
     
    53
    Nicméně domácí nesmí zapomínat ani na zadní vrátka, jako teď. Do vápna si nasprintoval Stanislav Vávra a jeho prudká střela z úhlu skončila těsně nad brankou.
     
    54
    Faul Příbrami poblíž pokutového území, další slušná šance pro domácí, navíc pod domácím kotlem, který se ve druhém poločase hodně probudil.
     
    55
    Ba Loua cpal balon na úroveň penalty, tam se domácí k míči nedostali, navíc si poté pomohli faulem a rozehrávat tak budou hosté ze středních Čech.
     
    55
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jean-David Beauguel, přichází Pavel Šulc.
     
    56
    To je nepříjemné. Francouzský útočník Beauguel se nepříjemně zranil a domácí museli podruhé v zápase nuceně střídat.
    56. Beauguel si poranil zadní stehenní sval a musí střídat
     
    57
    Šimon Falta chtěl hned najít ve vápně novice Šulce, ten měl k míči ale daleko.
     
    57
    Podruhé se to ovšem již povedlo, Pavel Šulc měl hodně prostoru v pokutovém území, křižnou přihrávkou se snažil někoho najít na zadní tyči, tu ovšem nikdo nezavíral.
    57. Další obrovská šance! Šulcův pokus vytěsnil Šiman, Ondrášek nedosáhl
     
    58
    Viktoria tlačí svého soupeře. Ba Loua rozehrál rychle další rohový kop, míč se odrazil na hranu pokutového území, kde úřadoval Pavel Šulc, rychlou střelou ale branku přestřelil.
     
    59
    Další pokus o šanci odhlavičkoval Steve Kingue. Přesto hosté dlouho u balonu nezůstali, ve druhém poločase hraje zcela jiná Plzeň.
     
    60
    Po hodině hry našel Kalvach na zadní tyči Jana Kopice, tomu ovšem balon špatně odskočil a hosté se tentokrát bez větších potíží ubránili.
     
    61
    Šimon Falta hezkou patičkou našel na ose hřiště Lukáše Kalvacha, ten se snažil okamžitě pálit směr brána, leč až tam jeho střela nedolétla.
     
    61
    Filip Kaša zachyboval u postranní čáry, míč si pro sebe uzmul Stanislav Vávra, který rychle pálil z velké dálky. Stejné štěstí jak v prvním poločase Nový ale neměl, míč skončil vysoko nad bránou.
     
    62
    Kopic si parádně narazil s Alešem Čermákem, poslední přihrávka ale byla sražená na další rohový kop, zde nemá Viktoria konkurenci.
     
    63
    Nepříjemná situace před hostující brankou. Míč se odrazil k Martinu Novému, který do míče opřel s velkou silou. Bohužel ale trefil pouze svého spoluhráče Steveho Kingueho, který ránu schytal do hlavy.
     
    64
    Hostující stoper je nadále otřesen a zůstává ležet na trávníku.
     
    65
    Už se opět hraje, vypadá to, že Steve Kingue bude v pořádku, ale rána Nového byla opravdu silná.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Jakub Brabec (FC Viktoria Plzeň).
     
    66
    Žlutou kartu dostává Steve Kingue (1.FK Příbram).
     
    67
    Falta si vyměnil míč s Kašou, první jmenovaný se poté pokoušel o centr, ale před ním byl přehuštěný prostor.
     
    67
    Na druhé straně se do míče opřel Stanislav Vávra a Aleš Hruška musel být připraven. To byla velmi nadějná situace pro hosty.
    67. Vávra si převzal míč a dělovkou prověřil Hrušku
     
    68
    Hraje se velkém tempu, míč léta se strany na stranu. Tentokrát se balon rychle ocitl ve vápně Příbrami, domácí ale přesně zakončit nedokázali.
     
    69
    Po přetaženém centru dostával nabito Lukáš Kalvach, leč jeho rána byla zablokovaná. Plzeň nadále tlačí svého soupeře, vyrovnání je na vlásku.
     
    70
    Hosté měli nadějný brejk, ale celou situaci špatně vyhodnotil Tomáš Pilík. Hrát tak mohou opět hráči v červenomodrých barvách.
     
    71
    Centr Pavla Šulce byl sražený na další rohový kop a diváci si nepřeji nic jiného než gól.
     
    71
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Centrovaný balon do pokutového území zasáhl hlavou Filip Kaša, leč jeho hlavička, i díky teči, byla sražená na pravou tyč, k rychlé dorážce ale přispěchal kapitán JAKUB BRABEC, který balon pohodlně dopravil do sítě.
    71. Jakub BRABEC - 2:2
     
    72
    Plzeň má nadále okolo dvaceti minut, aby utkání překlopila na svou stranu.
     
    72
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Stanislav Vávra, přichází Emmanuel Antwi.
     
    73
    A už to mohlo dokonce i nastat. Jan Kopic našel na zadní tyči Ba Louu, který míč vracel do ohně, tentokrát se hosté ubránili.
     
    74
    Martin Nový tentokrát u levé postranní čáry ubránil nabíhajícího Adriela Ba Louu, domácí budou poblíž hostující lavičky vhazovat.
     
    75
    Míč se dostal opět k Adrielovi Ba Louovi, který v pokutovém území nic složitého nevymýšlel a z levé strany rovnou střílel. Jeho rána ovšem mířila jen do boční sítě.
     
    76
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Tomáš Pilík, přichází Jan Rezek.
     
    76
    Hostující hráč, který měl před pár dny narozeniny, byl hezky přivítán od domácích fanoušků. Přece jen i Jan Rezek se nesmazatelně zapsal do historie plzeňského fotbalu.
     
    77
    Plzeň pokračuje ve své snaze otočit utkání. Ba Loua kombinuje na levé straně se Šulcem. Vše nakonec končí nedovoleným zákrokem na prvního jmenovaného.
     
    78
    Centr Aleše Čermáka propadl až ke Šulcovi, ten byl ale ve složité situaci a míč nezkrotil.
     
    79
    Situaci u postranní čáry se hodně nelíbila hostujícímu trenérovi, který své pocity dává hlasitě najevo.
     
    80
    Zápas se nám přehoupl do své poslední desetiminutovky, čeká nás jistě zajímavý finiš utkání.
     
    81
    Šimon Falta rychle hodil aut zpět do hry, přes Pavla Šulce může hrát Filip Kaša na pravé straně.
     
    82
    Příbram potřebuje v jejich situaci každý bod, proto není překvapením, že hráči už i mírně za každé situace zdržují čas.
     
    82
    Jan Kopic byl podražen, další standardka pro Viktorii.
     
    83
    Míč letěl do ohně, ale tentokrát šel z brány Jakub Šiman, který míč vyboxoval daleko od své brány.
     
    83
    Obrovská šance Příbrami na rozhodnutí. Edrisa Lubega šel sám na Aleše Hrušku, ale svou šanci neproměnil. Domácí brankář podržel své mužstvo.
     
    84
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Adriel D´Avila Ba Loua, přichází Joel Ngandu Kayamba.
     
    85
    V pokutovém území nadále zůstává ležet jeden z hostujících hráčů, což se pochopitelně nelíbí domácím fotbalistům.
     
    86
    Už se opět hraje a Aleš Čermák mohl rozhodnout. Plzeňský středopolař dostal míč ideálně proti noze, ale jeho střela k Šimanovi nedoletěla.
     
    87
    Posléze si na centrovaný balon naběhl Milan Havel, jenomže i kdyby domácí obránce dal gól, kvůli ofsajdu, byl neplatil.
    87. Kalvach našel Havla v tutovce, ale ten nehlavičkoval přesně
     
    88
    Za hosty se připomněl Jan Rezek, který si našel odražený balon. Jeho střela ze střední vzdálenost ale mířila hodně vysoko.
     
    88
    Další hráč Příbrami na hrací ploše, hlavní rozhodčí přivolává zdravotníky, tudíž pár desítek vteřin se opět nebude hrát. Treglerovi se zpět na nohy opravdu nechce.
    88. Tregler zatáhl Kayambu, sám si ale vykloubil rameno
     
    89
    Žlutou kartu dostává Jaroslav Tregler (1.FK Příbram).
     
    90
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jaroslav Tregler, přichází Stefan Vilotić.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Edrisa Lubega, přichází Radek Voltr.
     
    90
    Kayamba kouzlil na pravé straně, jeho výsledkem je další rohový kop.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí ve druhém poločase nastaví pět minut.
     
    90+1
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Povedlo se, Plzeň v nastaveném čase otáčí vývoj zápasu na svou stranu. Jakub Brabec z levé strany našel na středu Lukáše Kalvacha, jehož tvrdou ránu Šiman nezkrotil, k pohotové dorážce bleskurychle přispěchal ZDENĚK ODNRÁŠEK, který překlápí vývoj zápasu na stranu Viktorie.
    90+1. Zdeněk ONDRÁŠEK - 3:2
     
    90+2
    Nyní je na tahu Příbram, ta to ovšem bude mít již hodně složité.
     
    90+3
    Navíc balon drží Viktoria, konkrétně Pavel Šulc. Mladý záložník se dokonce odhodlal ke střele, která byla z hranice vápna sražená na další rohový kop.
     
    90+4
    Plzeň už nemá kam pospíchat. Odražený balon se dostal ke Kalvachovi, který raději zahrát na jistotu směrem dozadu.
     
    90+5
    Příbram se dostala ještě na útočnou polovinu, jenomže střeleckou pozici si hosté nevytvořili, vypadá to, že je rozhodnuto.
     
    90+6
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, Příbram v šesté nastavené minutě srovnává! Prodloužený nákop se dostal k FILIPU ZORVANOVI, který z velké dálky, prudkou střelou, přeloboval Aleše Hrušku.
    90+6. Filip ZORVAN - 3:3
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:20.
     
    Dnešní utkání sledovalo 853 diváků.
     
    Je dobojováno. Neskutečné utkání končí nakonec remízou 3:3. Příbram se dostala v prvním poločase do dvoubrankového vedení, pálili Pilík s Novým. Viktoria pouze zásluhou Beauguela v nastaveném čase snížila na rozdíl jediné trefy. Do druhé půli nastoupil Zdeněk Ondrášek a tento impuls Plzni vyšel. Plzeň byla okamžitě lepším mužstvem a zásluhou Jakuba Brabce dokázal i srovnat skóre. Velký tlak nakonec skončil dalším gólem v nastaveném čase, když se po dlouhé době dokázal prosadit Zdeněk Ondrášek. Když už to vypadalo, že Plzeň ze zápasu bude brát tři body, v šesté nastavené minutě vypálil Filip Zorvan a přesnou střelou přeloboval Hrušku a upravil skóre na konečných 3:3.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku sobotního večera s s vámi loučím a u dalších zápasů z plzeňské Doosan Arény se opět budu těšit, na shledanou. (19:04:29)

    Jakub Štěrba


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 45+5. Beauguel (Al. Čermák), 71. Brabec, 90+1. Ondrášek – 14. T. Pilík (Lubega), 23. Nový, 90+6. Zorvan (Voltr)

    Karty:   65. Brabec (PLZ) – 17. T. Pilík (PRI), 66. S. Kingue (PRI), 89. Tregler (PRI)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:20.
    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Limberský (18. Falta), Brabec (C), Kaša, M. Havel – Al. Čermák, Kalvach, Káčer (46. Ondrášek) – J. Kopic, Beauguel (55. P. Šulc), Ba Loua (84. Kayamba).
    Náhradníci: Sváček – Hejda, Kayamba, Hybš, Ondrášek, Falta, P. Šulc.

    FK Příbram: Šiman – Mezera, S. Kingue, O. Kingue, Nový – Vávra (72. Antwi), Tregler (C) (90. Vilotić), Zorvan, Soldát, T. Pilík (76. Jan Rezek) – Lubega (90. Voltr).
    Náhradníci: Kočí – Vilotić, Dočekal, Januška, Jan Rezek, Antwi, Voltr.

    Rozhodčí: Ginzel – Caletka, Melichar

    Diváci: 853
    bahis siteleri