Alavés – Granada 4:2 (kon.) | Ath. Bilbao – Real Madrid 0:1 (kon.) | Atlético – Osasuna 2:1 (kon.)
Barcelona – Celta Vigo 1:2 (kon.) | Real Betis – Huesca 1:0 (kon.) | Getafe – Levante 2:1 (kon.)
Cádiz – Elche 1:3 (kon.) | Real Sociedad – Valladolid 4:1 (kon.) | Valencia – Eibar 4:1 (kon.)
Villarreal – Sevilla 4:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
1:2 (1:1)
Celta de Vigo
Neděle 16.05.2021, 18:30 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit opět na shledanou. (20:28:05)
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 12:0. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:14.
     
    Je dobojováno. Domácí Barcelona sice vedla v prvním poločase o jednu branku, hosté ale dokázali vyrovnat. Ve druhé půli pak byli domácí znovu lepším týmem, ale v závěru zápasu se podruhé trefil Santiago Mina, jenž poslal hosty do vedení a nakonec už nikdo neskóroval, takže hosté si z Camp Nou odvezou všechny tři body a to znamená jediné, Barcelona už nemá vůbec žádnou šanci na zisk ligového titulu. V posledním kole si to na dálku o první místo rozdají madridské celky Atlético a Real.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Lionel Messi se dostal do zakončení, když nabral rychlost a dostal se k velkému vápnu, jeho levačka ale míč vystřelila jen metr vedle levé tyče Ivána Villara.
     
    90+3
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Hugo Sotelo.
     
    90+2
    Dest střílel jen mimo tři tyče a míč má ve své moci Marc-André ter Stegen, jenž ho chystá k dalšímu odkopu od svého zařízení.
     
    90
    Nastavovat se ještě budou tři minuty navíc.
     
    89
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    V závěru zápasu se trefují hosté a otáčejí stav na svou stranu. Solari střílel na branku soupeře, ale rána šla do tyče a odrazila se k SANTIAGU MINOVI, který pohotově dorazil balon do částečně odkryté sítě a svou druhou přesnou trefou tak přiblížil hosty ke třem bodům – 1:2.
     
    88
    Zápas jde pomalu ale jistě do svého finiše. Určitě ještě sudí nastaví nějakou tu minutu navíc. Nyní jsou v akci zase domácí hráči, kteří to zkoušejí před Ivánem Villarem.
     
    87
    Další Messiho akce, míč mu ale vypíchl soupeř a dostal se hned do zakončení na druhé straně. Augusto Solari ale jen svou střelou nechal vyniknout brankáře Barcelony Marca-Andrého ter Stegena.
     
    86
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ilaix Moriba, přichází Miralem Pjanić.
     
    85
    Lionel Messi si naběhl za obranu soupeře a poté levačkou zakončil koníčkem, míč však brankář Iván Villar dostal do rukavic a je po šanci domácích.
     
    84
    Následoval volný přímý kop hostů, který ale pro ně nedopadl dobře. Míč má v moci Marc-André ter Stegen a okamžitě ho odkopává až na polovinu Celty de Vigo.
     
    83
    Domácí Lenglet fauloval tvrdě svého soupeře a sudí mu uděluje žlutou kartu. A protože už domácí hráč jednu měl, rovnou inkasuje i tu červenou a předčasně pro něho duel končí.
     
    82
    Barcelona sice svého soupeře střelecky doslova přehrává, ale ne a ne vsítit vedoucí branku. Hosté tak stále na Camp Nou drží cennou remízu.
     
    81
    Messi už mohl střílet v pokutovém území, ale celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na levou stranu pro Jordiho Albu, který ale míč minul.
     
    80
    Rohový kop zahrál Lionel Messi, ale z této standardní situace se domácí celek neprosadil.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 28. Messi (S. Busquets) – 38. S. Mina (Aspas), 89. S. Mina

    Karty:   56. Puig (BAR), 73. Lenglet (BAR) – 51. Domínguez (CVG)   83. Lenglet (BAR)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 12:0. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:14.
    FC Barcelona: ter Stegen – R. Araújo, Piqué (64. Dest), Lenglet – S. Busquets – O. Dembèlé (70. Trincão), Moriba (86. Pjanić), Pedri (46. Puig), Alba – Griezmann (70. Braithwaite), Messi (C).
    Náhradníci: Tenas, Neto – Umtiti, Firpo, Dest, Pjanić, Puig, Fernandes, Braithwaite, Trincão.

    Celta de Vigo: Villar – K. Vázquez, N. Araujo, Domínguez, Caricol – Denis Suárez – Méndez, Beltrán (90+3. Sotelo), Nolito (69. Solari) – Aspas (C) (78. Perez), S. Mina.
    Náhradníci: Sequeira – Juncà, Sotelo, Solari, Perez.

    Rozhodčí: Bengoetxea
    bahis siteleri