Inter – Udinese 5:1 (kon.) | Atalanta BC – AC Milán 0:2 (kon.) | Bologna – Juventus 1:4 (kon.)
Neapol – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Sassuolo – Lazio 2:0 (kon.) | Spezia – AS Řím 2:2 (kon.)
Turín – Benevento 1:1 (kon.)
konec
Bologna FC
1:4 (0:3)
Juventus FC
Neděle 23.05.2021, 20:45 • Stadio Renato Dall'ara • Italská Serie A • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 5:11.
    Střely mimo: 8:5.
    Rohy: 3:0.
    Ofsajdy: 2:2.
    Fauly: 7:16.
     
    V druhém poločase už jsme nesledovali ani tak jestli Juventus dokáže zvítězit. Spíš bylo důležité to, co se stane na dalších stadionech. Bologna sice hned ze startu druhé půle vstřelila gól, ovšem ten kvůli ofsajdu neplatil. minutku na to se počtvrté prosadil Juventus. Podobnou situaci ovšem naopak jsme viděli po osmdesáté minutě, kdy neplatil gól Kulusevského, ale chvíli na to vstřelil jedinou branku Bologně Orsolini. AC Milán si místenku do Ligy mistrů zajistil venkovní výhrou 2:0 proti Atalantě. Ovšem Neapol doma nedokázala vyhrát s Hellas, pouze remizovala 1:1 a místo sebe poslala do Ligy mistrů Juventus. (22:48:37)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Z dalších stadionů: AC Milán přidal druhý gól v nastavení a místo v Lize mistrů si už definitivně zajistil. Na stadionu Neapole však stále panuje remíza a zbývají poslední desítky sekund. Juventus je velmi blízko.
     
    90
    Sudí tento poločas prodlouží ještě o dvě nastavené minutky.
     
    89
    Leonardo Bonucci šel do hlavičkového souboje. S protihráčem se nehezky střetl a padl k zemi. Nyní je v péči lékařů. Měl by ale být v pořádku.
     
    88
    Musa Barrow našel odražený míč a okamžitě ho nasměroval do vápna. Tam se ale nenacházel nikdo z jeho spoluhráčů a centr tak obrana Juventusu zneškodnila až příliš snadně.
    86. Riccardo ORSOLINI - 1:4
     
    86
    Tak přece jen se Bologna dnes prosadila. Takovouto situaci už jsme tu dnes měli, hned na začátku druhého poločasu. Tentokrát ale nebyl kvůli ofsajdu uznán Kulusevského gól, na což odpověděl velmi hezkou střelou k tyči před padajícím Bonnucim RICCARDO ORSOLINI. Asistence: Rodrigo Palacio.
     
    84
    Už několik minut hraje skoro jenom Juventus. Bologna se k němu vůbec nedostává. A pokud ano, nedokáže ho ani vyvézt z obranné poloviny.
     
    83
    Juventus drží míč a soupeři ho skoro nepůjčuje. Kombinuje přitom před vápnem a vyčkává na dobrou pozici ke střele.
    81. Neuznaný gól - Kulusevski
     
    81
    Kulusevski se prezentoval velmi pěkným gólem. Krásné zakončení i to, jak si hráč Juventusu našel pozici mezi hráči Bologny ale vše zastínil ofsajd. Gól tedy neplatí.
     
    80
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Jerdy Schouten, přichází Andri Baldursson.
     
    79
    Na druhé straně podél levé autové čáry sprintoval za dlouhým nákopem Federico Bernardeschi, který ale míč nedostil předtím, než zapadl do autu.
     
    78
    Rodrigo Palacio se snažil krátkým pasem skrze soupeřovu defenzívu uvolnit Musu Barrowa, ovšem to se mu vůbec nepovedlo. Obrana Staré dámy se pevně semkla.
     
    77
    Bernardeschi odebral míč Palaciosovi, okamžitě ho odehrál na Moratu, ale ten zkoušel parádičky na soupeře, který míč jednoduše vybojoval.
     
    76
    Bologna se opravdu snaží, i když šance na dnešní výhru už jsou nulové. I tak to ale nevzdává a dostává se do dalších a dalších útoků.

    Jiří Polášek

    Branky: 86. Orsolini (Palacio) – 6. Chiesa, 30. Morata (Dybala), 45. Rabiot (Kulusevski), 48. Morata

    Karty:   44. Medel (BLG) – 37. Morata (JUV), 65. McKennie (JUV)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 5:11. Střely mimo: 8:5. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 7:16.
    Bologna FC: Skorupski – Tomijasu, Soumaoro, Medel (59. Antov), De Silvestri (68. Faragò) – J. Schouten (80. Baldursson), Svanberg – Vignato (58. N. Sansone), Skov Olsen (57. Orsolini), Palacio – Barrow.
    Náhradníci: A. Da Costa, Ravaglia – Antov, Baldursson, Faragò, Juwara, M'Baye, Orsolini, A. Poli, N. Sansone, Urbanski.

    Juventus FC: Szczęsny – J. Cuadrado, de Ligt (46. Bonucci), Chiellini (59. Arthur), Sandro – Kulusevski, Danilo (67. Bernardeschi), Rabiot, Chiesa (60. McKennie) – Dybala, Morata.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Arthur, Bernardeschi, Bonucci, Correia, Demiral, Fagioli, Frabotta, McKennie, Ramsey, Ronaldo.

    Rozhodčí: P. Valeri (Itálie)
    bahis siteleri