Crystal Palace – Tottenham 3:0 (kon.) | Arsenal – Norwich 1:0 (kon.) | Brentford – Brighton 0:1 (kon.)
Leicester – Manchester City 0:1 (kon.) | Manchester Utd. – Newcastle 4:1 (kon.) | Southampton – West Ham 0:0 (kon.)
Watford – Wolverhampton 0:2 (kon.) | Chelsea – Aston Villa 3:0 (kon.)
konec
Southampton FC
0:0 (0:0)
West Ham United
Sobota 11.09.2021, 16:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek již úplně všechno. Děkuji vám za pozornost a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (18:17:06)
     
    Statistiky utkání z pohledu domácích:

    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:3.
    Střely mimo: 5:4.
    Rohy: 5:4.
    Ofsajdy: 0:2.
    Fauly: 10:12.
     
    Zápas Southamptonu s West Hamem tak končí bezbrankovou remízou a dělbou bodů. Druhý poločas nabídl o poznání více vzrušení než první pětačtyřicítka. Nejprve se zdálo, že se s jedním bodem nespokojí Kladiváři, kteří se kolem 60. minuty dostali do tlaku, který vyvrcholil zakončením Bowena a parádním zákrokem McCarthyho. V závěru to pak ale byli naopak Saints, kteří sahali po plném počtu bodů. Nebýt Declana Rice a jeho zákroku na brankové čáře proti hlavičce Brojy, z 93. minuty, slavil by Southampton první letošní výhru. Takhle musí vzít za vděk řekl bych spravedlivou remízou.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Sudí Coote ještě nechává hrát něco málo navíc. Southampton může vyrazit na poslední výpad, centr Romaina Perrauda však do vápna West Hamu neprošel a sudí píská konec utkání.
    90+5. Červená karta po 2. žluté
     
    90+5
    Michail Antonio si právě naprosto zbytečně počínal tvrdě na útočné polovině a po svém nevybíravém zákroku vidí druhou žlutou a tím pádem také červenou kartu! Tuto situaci lze asi připisovat i jisté frustraci útočníka West Hamu, který tak na samotný závěr oslabuje svůj tým.
     
    90+4
    Nastavuje se pět minut nad rámec hrací doby. Łukasz Fabiański vyhodil míč daleko od své klece a Mohammed Salisu rychle zastavil výpad Součka tvrdým skluzem, za který vidí žlutou kartu.
     
    90+3
    James Ward-Prowse zahrál rohový kop, jenž si našel Armando Broja , který zakončoval již do prázdné brány West Hamu! Na brankové čáře míč vykopl z pomezí jisté porážky Declan Rice!
     
    90+2
    Andrij Jarmolenko zblokoval centr do šestnáctky na rohový kop. Southampton tak má ještě možnost zahrozit v samotném závěru.
     
    90+1
    Nathan Redmond bude ten, komu sudí Coote hodí míč. Fornals s Antoniem byli ihned u soupeře, ten tak musí obehrávat obranný val pro sebe.
     
    90
    Angelo Ogbonna pomalu opouští hřiště. Sudí Coote si bere míč pro sebe a je vidět, že bude vracet míč Southamptonu do zajímavé pozice poblíž vápna West Hamu.
     
    89
    Sudí Coote pouští na hřiště lékaře West Hamu, kteří se budou snažit dostat Angela Ogbonnu zpět na nohy. Obránce Kladivářů ale nevypadá moc dobře.
     
    89
    Tvrdý střet hlavami předvedli Armando Broja a Angelo Ogbonna. Druhý jmenovaný se drží za obličej a zůstává ležet na zemi.
     
    88
    James Ward-Prowse kombinuje s Jackem Stephensem. Borci Southamptonu se v posledních minutách dostali k několika zajímavým šancím. Dokáží se ještě prosadit?
     
    88
    James Ward-Prowse posílá vysoký míč na střed šestnáctky West Hamu, kde ale vládly hlavy obránců hostujícího celku, následně již v poklidu rozehrává Łukasz Fabiański, jenž následně míč chytil.
     
    87
    Valentino Livramento nyní parádně nacentroval a Mohamed Elyounoussi ve vápně prudce zakončoval, Vladimír Coufal zakročil na poslední chvíli a srazil míč na rohový kop.
     
    86
    Michail Antonio nyní dostal nepříjemného koňara od jednoho ze soupeřů a trenér Moyes se zlobí u čtvrtého sudího, že tento zákrok nebyl trestán. West Ham bude jen házet aut.
     
    85
    Declan Rice lehce propadl, Armando Broja už mohl pustopovat kupředu, jenže kapitán Kladivářů se stihl vrátit a soupeři postup ke své bráně zatrhl.

    Petr Šatalík

    Branky:

    Karty:   13. Romeu (SOT), 70. J. Stephens (SOT), 90+4. Salisu (SOT) – 70. Antonio (WHU), 72. Rice (WHU)   90+5. Antonio (WHU)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:12.
    Southampton FC: A. McCarthy – Perraud, Salisu, J. Stephens, Livramento – Djenepo, Romeu (54. Diallo), Ward-Prowse (C), M. Elyounoussi – A. Armstrong (73. Broja), Redmond.
    Náhradníci: Forster – Adams, Bednarek, Broja, Diallo, Lyanco, Tella, Valery, Walker-Peters.

    West Ham United: Fabiański – Cresswell, Ogbonna, C. Dawson, Coufal – Rice (C), Souček – Benrahma (60. Vlašić), Fornals, Bowen (84. Jarmolenko) – Antonio.
    Náhradníci: Aréola – Diop, Fredericks, Král, Lanzini, Noble, Vlašić, Jarmolenko, K. Zouma.

    Rozhodčí: David Coote – Harry Lennard, Nick Hopton – Michael Salisbury. VAR: Martin Atkinson, Derek Eaton.
    bahis siteleri