Poruba 2011 – Šumperk 2:3 (1:2 po s.n.) | Přerov – Kolín 4:0 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 2:0 (kon.)
Litoměřice – Frýdek-M. 4:3 (po pr.) | Slavia – Havířov 10:4 (kon.) | Sokolov – Prostějov 0:5 (kon.)
Třebíč – Ústí n/L 5:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 11.09.2021, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Martin DOČEKAL - 5:2
     
    59:59
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Návrat po šesti letech končí brankou! Horácká Slavia vybojovala kotouč, následně ho Burian přiklepl svému kamarádovi MARTINU DOČEKALOVI, který v poslední sekundě poslal puk do odkryté branky. Takže i Burian zažívá povedený návrat domů, když si připsal asistenci u této branky. Asistence: Vilém Burian a Lukáš Doudera.
     
    59:01
    Slovan si vzal oddechový čas a zkusí to bez brankáře! Povede se hostům ještě snížit?
     
    58:15
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Štěpán Havránek – 2 min., hákování).
     
    56:38
    A poté ujeli domácí do přečíslení. Václav Krliš byl sám před Hamalčíkem, měl puk na bekhend, ale nedokázal ho zvednout nad brankáře Slovanu.
     
    56:10
    Drtina střílel od modré a byla z toho nakonec šance. Málem si puk srazil do vlastní sítě Mlčák.
     
    54:20
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Forman – 2 min., držení).
     
    51:59
    O snížení se mohl postarat Jan Milfait. Jeho prudkou střelu z levé strany Jekel ale vyrazil. Poté poslala Třebíč puk jen na zakázané uvolnění.
    49:16 Ladislav BITTNER - 4:2
     
    49:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nejlepší střelec minulé sezony v celé Chance lize se prosazuje hned v prvním zápase! Opět u toho byl i Matěj Psota, který posílal kotouč do brankoviště, poté poslal puk před branku Jiří Hunkes a LADISLAV BITTNER se z dorážky nemýlil! Asistence: Jiří Hunkes a Matěj Psota.
     
    48:50
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Michal Trávníček – 2 min., sekání).
    44:34 Martin ŠŤOVÍČEK - 3:2
     
    44:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Klobouk dolů! MARTIN ŠŤOVÍČEK děkuje za krásnou nahrávku. Matěj Psota parádní žabičkou našel skrz několik hráčů právě prvního jmenovaného, který jen kotouč doklepl do branky. Krásná akce, domácí opět vedou! Asistence: Matěj Psota.
     
    40:39
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Michal Trávníček – 2 min., hrubost).
     
    34:29
    To jsou věci! Střondala vybídl je skórování Tomáše Křehlíka, už to vypadalo, že je to gól, ale Hamalčík zasáhl! Na druhé straně ujel do úniku David Tůma, kterého bezvadně vychytal Jekel!
    33:17 Jiří SEVERA - 2:2
     
    33:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečná odpověď! To by málokdo čekal. Po dlouhé době se Ústí dostalo vůbec do pásma, po pěkné nahrávce se prosazuje JIŘÍ SEVERA, který svižnou střelou překonal Jekela. Asistence: Ondřej Bláha.
    33:02 Vojtěch STŘONDALA - 2:1
     
    33:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Velký tlak je využit! Horáci jdou zaslouženě do vedení po sérii několika šancí. Byla to zajímavá situace, ihned po buly vypálil VOJTĚCH STŘONDALA a překvapil brankáře hostů! Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    32:55
    Po chybě v rozehrávce se puk dostal k Šťovíčkovi, a málem nachytal Hamalčíka z úhlu! Puk ale skončil před brankovou čárou.
     
    32:05
    A zase byla v akci čtvrtá formace domácích! Radim Ferda se parádně uvolnil, jeho rána z dobré pozice byla prudká a přesná. Ale až příliš: trefila jen břevno! Třebíčský odchovanec si tak zatím musí počkat na přesný zásah v nové sezoně.
     
    28:39
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jakub Trefný – 2 min., sekání).
     
    27:30
    Neskutečné, co teď nekončí brankou! Martin Šťovíček střílel mezi kruhy zcela sám, trefil ale jen hráče před sebou. Následně opět střílel ten samý hráč, ale zázračně zasáhl na brankové čáře jeden z obránců Slovanu! Poté pálil i Bittner, ale rána mu nevyšla.
     
    24:09
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (David Michálek – 2 min., krosček).
     
    23:00
    Početní výhodu domácí nedokázali využít. Blízko byl ale ke vstřelení branky Martin Dočekal. Před brankovištěm se nejlépe zorientoval a vystřelil, Hamalčík puk vytěsnil vedle.
     
    20:22
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jiří Drtina – 2 min., podrážení).
     
    14:58
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jiří Drtina – 2 min., podrážení).
    14:02 David MICHÁLEK - 1:1
     
    14:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! A prvním střelcem Třebíče v nové sezoně je štírek David Michálek. Ten stál ve správný čas na správném místě a doklepl puk do odkryté branky. Asistence: Radim Ferda a Tomáš Křehlík.
     
    13:38
    Třebíč jela do přečíslení. Do přihrávky lehl jeden z beků hostů, takže Šťovíček zkusil střelu. Hamalčík ji vyrazil snad dokonce maskou a udržel stále čisté konto.
     
    10:47
    Veliký závar před brankou Hamalčíka. Třebíč nebyla daleko od vyrovnání, na brankovišti se cpalo za vyrovnáním hned několik hráčů. Slovan akci přežil.
     
    08:58
    Třebíč může odpovědět v početní výhodě, ale hosté ujeli do přečíslení dva na jednoho. Ondřej Bláha vzal zodpovědnost na sebe, ovšem branku jen minul!
     
    08:21
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jan Milfait – 2 min., podrážení).
    06:51 Michal TRÁVNÍČEK - 0:1
     
    06:51
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    To je velký šok pro domácí. Souboj za brankou Jekela vyhráli hosté, následná přihrávka mezi kruhy našla zkušeného Michala Trávníčka, který se střelou z první nemýlil. Asistence: Daniel Vrdlovec.
     
    06:16
    Obrovská šance! Kryštof Ouřada se řítil zcela sám na Pavla Jekela. Po kličce do forhendu střílel mezi betony, ale Jekel fantasticky udržel puk před brankovou čárou. Třebíč měla i velký kus štěstí.
     
    00:51
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Doudera – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Josef Prášek

    Branky a nahrávky: 15. Michálek (Ferda, Křehlík), 34. Střondala (Nedvídek), 45. Šťovíček (Psota), 50. L. Bittner (Hunkes, Psota), 60. Dočekal (Burian, L. Doudera) – 7. Trávníček (Vrdlovec), 34. Severa (O. Bláha)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Hunkes, L. Doudera, Poizl, L. Forman, M. Furch, Mlčák, Tureček – Psota, L. Bittner, Šťovíček – Střondala, Nedvídek, Krliš – Vodný, Dočekal, Burian – Ferda, Michálek, Křehlík.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (L. Cikánek) – J. Drtina, Š. Havránek, Trefný, L. Chalupa, Přindiš, Záruba, Vladimír Brož – Trávníček, Vrdlovec, Tůma – Š. Bláha, Milfait, D. Tůma – Severa, O. Bláha, Ouřada – Grim, T. Čermák, Jouza.

    Rozhodčí: Robert Čech, Jiří Ondráček – Roman Zídek, Ondřej Polák
    bahis siteleri