SHK Hodonín – Kopřivnice 2:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Děčín 2:1 (kon.) | Nová Paka – Letňany 5:4 (po pr.)
Příbram – Řisuty 7:2 (kon.) | Cheb – Tábor 8:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klatovy 2:5 (kon.)
Vel. Meziříčí – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 8:3 (kon.) | Bílina – Hronov 5:0 (kon.)
Opava – Žďár n/S 6:4 (kon.) | Nový Jičín – Kometa Brno B 5:3 (kon.) | Kobra – Písek 6:3 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
6:3 (4:2, 0:1, 2:0)
IHC Králové Písek
Sobota 25.09.2021, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • 2. liga skupina Jih (ČR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:33
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak teď už to hosté budou mít pořádně těžké, pokud stále pomýšlí na bodový zisk! David Novák ze své klece loví další kotouč, který tam chladnokrevně uklidil právě LUKÁŠ TONDR – 6:3! Asistence: David Pelant.
     
    47:28
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hostující zadák trestnou lavici opouští velmi rychle, Braničtí dávají důležitý gól a znovu vedou nad Pískem o dvě branky! Dorážkou z hranice brankoviště se prosadil LUKÁŠ TONDR – 5:3! Asistence: Marek Ryzák, Dominik Šteiner.
     
    36:51
    Písek právě vstřelil branku!
    Hra ve čtyřech na obou stranách přináší kontaktní branku, v Braníku je to po dlouhé době znovu jen o gól! Na dostřel vyrovnání svůj tým posunul JAN SÝBEK, který přetavil prudký výpad v přesný zásah – 4:3! Asistence: Martin Matějka.
     
    18:59
    Písek právě vstřelil branku!
    Branické gólové hody pokračují vesele dál, Králové dvojnásobnou přesilovkou nepohrdli a svou druhou brankou v utkání vysvobozují Šteinera z trestné lavice! Před Sochůrka se nyní natlačili snad všichni hostující hráči na ledě, přičemž puk za něj protlačil VOJTĚCH ŠUHAJ – 4:2! Asistence: Stanislav Dosek, Jan Sýbek.
     
    17:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    První lajna domácích je jako utržená ze řetězu, za Křížem končí další kotouč! Na hattrick si tentokrát přesnou střelou z prostoru pro vhazování zadělal KAMIL BŘÍŠKA – 4:1! Asistence: Tomáš Šťastný, Marek Ryzák.
     
    16:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané poprvé v utkání odskakují do dvoubrankového náskoku! Šťastný se po vysvobození z lavice hanby dostal před brankoviště a jeho zakončení sice Kříž vyrazil, na následnou dorážku z dílny DAVIDA PELANTA už ale nedosáhl – 3:1! Asistence: Tomáš Šťastný, Lukáš Tondr.
     
    12:41
    Kobra právě vstřelila branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, vyrovnaný stav na jihu Prahy vydržel jen minutu! Opět u toho byla první domácí formace, za kterou tentokrát skóruje TOMÁŠ ŠŤASTNÝ – 2:1! Asistence: Kamil Bříška, Lukáš Tondr.
     
    11:24
    Písek právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Branická obrana se pod tlakem soupeře definitivně rozpadla a z bezprostřední hranice brankoviště Sochůrka z druhé vlny překonal STANISLAV DOSEK – 1:1! Asistence: Lukáš Bednařík, Jan Sýbek.
     
    03:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nedůslednost jihočeské obrany vede k prvnímu gólu, Kobra se v polovině čtvrté minuty ujímá vedení! Šťastný laserovou přihrávkou poslal do úniku nikým nehlídaného KAMILA BŘÍŠKU, který následně zakončil přesně do levého horního růžku Křížovy svatyně – 1:0! Asistence: Tomáš Šťastný.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 4. Bříška (Šťastný), 13. Šťastný (Bříška, Tondr), 17. Pelant (Šťastný, Tondr), 18. Bříška (Šťastný, Ryzák), 48. Tondr (Ryzák, Do. Šteiner), 55. Tondr (Pelant) – 12. Dosek (Bednařík, Sýbek), 19. Šuhaj (Dosek, Sýbek), 37. Sýbek (Matějka)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Ondrík) – Holý, Pelant, Šteiner Do., Ryzák, Svach – Tondr, Zídek, Hlinka, Šťastný, Janča, Hrubý, Heldák, Novák Do., Bříška (C), Petrák, Havrda, Šteiner Da., Mucha.
    IHC Králové Písek: Kříž (18. Novák Da.) – Dvořák, Dudáček, Tampier, Bílek, Dosek, Novák F., Turek – Čížek, Novotný, Karbulka, Brož, Matějka, Volf (A), Januška, Matějček, Sýbek (C), Bednařík, Rod, Šuhaj.

    Rozhodčí: Šmika – Hradil, Štěpánek.

    Diváci: 83
    bahis siteleri