Hr. Králové – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Kladno – Dobřany 2:1 (kon.) | Letohrad – Hostivař 8:5 (kon.)
Karviná – Kovo Praha 4:2 (kon.) | Pardubice – Most 9:2 (kon.) | Kert Park Praha – Plzeň 5:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
TJ Snack Dobřany
Sobota 25.09.2021, 11:00CROSSDOCK Extraliga • 4. kolo
     
    Je konec. Kladno nakonec dokázalo ve vyrovnaném souboji porazit Dobřany poměrem 2:1. Ani třetí třetina nepřinesla zrovna pohlednou podívanou, Kladno ovšem bylo směrem dopředu aktivnější a především soupeře nepouštělo do vyložených šancí. Dobřany v závěru hrály přesilovou hru, avšak ani ta nepřinesla vyrovnání. (12:39:09)
     
    Konec zápasu.
     
    44:10
    Kladno dostalo míček na druhou stranu, Jásek je stále v brance.
     
    43:40
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Dominik Paták – 2 min., podražení).
     
    43:15
    Definitivně mohl rozhodnout domácí Kohout, který pelášil sám na branku, avšak vůbec nezakončil.
     
    43:02
    Procházka to zkoušel nahrávkou z otočky před hostující branku, avšak tam míček nakonec nedoletěl. Kladno se přesto drží v pásmu soupeře, což mu stačí.
     
    42:31
    Domácím se znovu povedlo nasbírat cenné vteřinky v pásmu soupeře. Do protiútoku se poté dostával Jan Kovářík, který se ale daleko nedostal.
     
    41:13
    Barnošák se z pravého křídla pokoušel natlačit před brankáře, jenomže na poslední chvíli mu v tom zabránil protihráč, který ho zastavil čistým způsobem.
     
    40:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen poslední pětiminutovka. Kladno je směrem dopředu aktivnější, navíc ani směrem dozadu soupeře nepouští do šancí.
     
    39:34
    Domácí Dědič to zkoušel střelou ze druhé vlny, tu ovšem poslal pouze nad branku.
     
    39:24
    Jásek musel zasahovat proti střele z velké vzdálenosti, domácí se k dorážce nedokázali dostat. Snack Dobřany posléze dokázaly bleskově vystřídat.
     
    38:09
    Komerční přestávka.
     
    37:21
    Barnošák se přes pravou stranu dostal do volného prostoru, načež na zadní tyči zkoušel najít kolegu Špačka, který z jedničky nedokázal zamířit přesně.
     
    36:05
    Nahrávka před hostující branku nakonec nabídla sraženou střelu. Kladno se navíc znovu vrhlo do útoku, jenomže před prázdnou brankou špatně zpracoval Pražák.
     
    35:15
    Na druhou stranu si to posléze dokázal namířit hostující Sloup, který ovšem narazil do přesily protihráčů a oba celky posléze dokázaly bleskově vystřídat.
     
    34:14
    Špaček se pokoušel zachytit vyhozený míček, jenomže ho sevřel do své rukavice. Bylo proto pískáno. Krátce poté měl brankář Jásek velké problémy.
     
    33:08
    Posléze se k míčku dostal také domácí Kohout, avšak ten neměl potřebný klid na své hokejce. Hra se poté přestěhovala k hrazení, kde jsme sledovali přetahovanou.
     
    32:21
    V souboji se posléze dokázal prosadit hostující Ráb, který sice obešel prvního protihráče, avšak ten druhý ho dokázal zastavit čistým způsobem.
     
    31:01
    Kladno se úspěšně nastěhovalo do pásma soupeře, kde se ale do zakončení nedostalo. Z protiútoku se pokoušel zahrozit hostující Jan Kovářík.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 15. Barnošák (Procházka, Schnaubelt), 21. Barnošák (Schnaubelt, Kudela) – 7. Šlehofer (Truchlý, Braun)


    HBC Kladno: Jirotka (Křemenák) – Dědič, Důras, Kamenář, Kudela, Pliml (A), Soukup (A) – Barnošák, Javůrek, Kohout, Paták, Pražák, Procházka, Prokop, Schnaubelt, Šíma, Špaček (C), Zdrůbecký
    TJ Snack Dobřany: Jásek (Fukárek) – T. Duchek, Matoušek, Šlehofer (A), Truchlý – Braun, Dlugoš, A. Duchek, D. Kovářík, J. Kovářík (C), Lang, Malecha, Málek, Ráb, Sloup, Stránský, Ulm, Vajda, Voves

    Rozhodčí: Havel, Koskuba
    bahis siteleri