Třinec – K. Vary 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Sparta 5:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 01.10.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:54 Erik HRŇA - 3:2
     
    62:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vítězná branka nakonec padá na druhé straně. Akci, která skončila u Kacetla, rozehrál Růžička na ERIKA HRŇU, který si v útočném pásmu najel mezi kruhy a střelou k pravé tyči rozhodl dnešní utkání. Asistence: Martin Růžička. Stav utkání 3:2.
    45:58 Ondřej BERÁNEK - 2:2
     
    45:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Marinčin na útočné modré nezachytil puk, který se od jeho bruslí odrazil do vzduchu, tam jej získal ONDŘEJ BERÁNEK, který svůj rychlý únik po levém křídle zakončil střelou mezi Kacetlovy betony. Byla to první střela Energie ve třetí třetině. Bez asistence. Stav utkání 2:2.
    27:56 Jiří KULICH - 2:1
     
    27:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Gól ale padá na druhé straně. Rýsovala se akce dva na jednoho, na Kacetla najížděli JIŘÍ KULICH s Jiřím Průžkem. Prvně jmenovaný naznačil nahrávku, stáhl si puk do strany a do vzniklé mezery mezi Kacetlovými betony poslal puk do třinecké branky. Bez asistence. Stav utkání 2:1.
    23:24 Martin RŮŽIČKA - 2:0
     
    23:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    I Oceláři vyvinuli obrovský tlak v útočném pásmu. Puk putoval rychle z hole na hůl, aktivní byl u levé tyče Marcinko. Kotouč se nakonec dostal na levý kruh k MARTINU RŮŽIČKOVI, který umístěnou střelou k levé tyči Novotného branky využil špatného postavení karlovarského brankáře. Asistence: Tomáš Kundrátek, Erik Hrňa. Stav utkání 2:0.
    05:59 Petr VRÁNA - 1:0
     
    05:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    PETR VRÁNA byl v dobrém postavení na levém kruhu, kam mu puk poslal Martin Růžička zpoza branky. Třinecký kapitán měl dost času a prostoru a svižnou ránou vymetl pavučiny z Novotného branky. Asistence: Martin Růžička. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 6. P. Vrána (Martin Růžička), 24. Martin Růžička (Kundrátek, Hrňa), 63. Hrňa (Martin Růžička) – 28. Jiří Kulich, 46. O. Beránek


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – Kundrátek, D. Musil, Marinčin, M. Doudera, Zahradníček, Jaroměřský, Matyáš – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Daňo – O. Kovařčík, M. Kovařčík, A. Nestrašil – Hrňa, Marcinko, O. Šedivý – Kofroň, Miloš Roman, Hrehorčák.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Habal) – Parkkonen, Plutnar, Dlapa, Pulpán (A), T. Havlín, T. Hanousek, Mar. Rohan – T. Rachůnek (A), Hladonik, Flek (C) – Průžek, Jiří Kulich, O. Beránek – Koblasa, Jiskra, Kohout – Redlich, Osmík, Šik.

    Rozhodčí: Jeřábek, Mrkva – J. Frodl, Komárek

    Diváci: 3 264
    thejrc.org