Třinec – K. Vary 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Sparta 5:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:4 (0:0, 1:2, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 01.10.2021, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Robert KOUSAL - 3:4
     
    59:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné, Dynamo třináct sekund před koncem využívá přesilovku a jde znovu do vedení! Po střele Juraje Mikuše od modré čáry se před Petrem Kváčou vytvořila nepřehledná skrumáž, v níž se nejlépe zorientoval ROBERT KOUSAL, který poslal kotouč za bezmocného libereckého gólmana.
    54:17 Marek HECL - 3:3
     
    54:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Máme opět vyrovnáno! Opět o sobě dala vědět dnes skvěle hrající třetí pardubická formace. Camara našel z levé strany MARKA HECLA, který z mezikruží krásně umístěnou střelou pod břevno nedal Kváčovi šanci. Asistence: Anthony Camara.
    48:35 Jaroslav VLACH - 3:2
     
    48:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka a Tygři jdou do vedení! Hned po buly pálil od modré čáry Ladislav Šmíd, jehož ránu Klouček vyrazil pouze na hůl JAROSLAVA VLACHA, který dotlačil kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Ladislav Šmíd.
    43:23 Michal IVAN - 2:2
     
    43:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se prosazují v oslabení a máme vyrovnáno! Jaroslav Vlach vybojoval kotouč v rohu a poslal ho před branku, kde zůstali úplně volní dva domácí hráči. Nakonec to na sebe vzal obránce MICHAL IVAN a tváří v tvář Kloučkovi se nemýlil. Asistence: Jaroslav Vlach.
    30:37 Anthony CAMARA - 1:2
     
    30:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vyrovnaný stav ale nevydržel vůbec dlouho, Dynamo jde opět do vedení! Pardubičtí při ponechané výhodě předvedli krásnou kombinaci, Juraj Mikuš z levé strany krásně našel ANTHONYHO CAMARU, jenž z první trefil poloodkrytou branku. Asistence: Juraj Mikuš, Marek Hecl.
    29:57 Tomáš FILIPPI - 1:1
     
    29:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři bleskově využívají přesilovku a je vyrovnáno! Hned po buly putoval kotouč přes Rosandiče až k TOMÁŠI FILIPPI, který střelou z první propálil Kloučka. Asistence: Mislav Rosandič, Jan Ordoš.
    26:16 Robert ŘÍČKA - 0:1
     
    26:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice jdou do vedení! Hosté se dostali do přečíslení 3 na 2, které vyřešili skvěle. David Cienciala potáhl kotouč a předložil ho ROBERTU ŘÍČKOVI, jenž střelou z první poslal puk do odkryté sítě. Asistence: David Cienciala.
    Marken.cz

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 30. Filippi (M. Rosandić, Ordoš), 44. M. Ivan (J. Vlach), 49. J. Vlach (Šmíd) – 27. Říčka (Cienciala), 31. Camara (J. Mikuš, Hecl), 55. Hecl (Camara), 60. R. Kousal


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd (A), Melancon, M. Rosandić, M. Ivan, Derner, Štibingr – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Záborský, Gríger, Ordoš – A. Najman, Klepiš, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Rychlovský – J. Šír.
    HC Dynamo Pardubice: Frodl (16. Klouček) – D. Robertson, Košťálek, J. Mikuš, Nakládal (C), J. Kolář (A), Hrádek, Vála – Říčka, A. Musil, Cienciala – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – Hecl, R. Kousal, Camara – Koffer, Anděl, O. Rohlík.

    Rozhodčí: Hodek, Svoboda – Zíka, Šimánek

    Diváci: 4 761
    bahis siteleri