Kobra – Písek 4:3 (po pr.) | HK MD Šumperk – Technika Brno 2:1 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 2:1 (2:1 po s.n.)
Kralupy n. Vltavou – Chrudim 4:2 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 0:3 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 4:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 03.10.2021, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 7. kolo
Partner:
     
    59:50
    Bekhendem mohl Hanáčka ještě překonat Mikula, domácí brankář ale zasáhl vyrážečkou a zamezil tak dalšímu gólu ve své síti.
     
    58:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté s nulou v kolonce vstřelených branek z Přerova neodcestují. Pokusem po ledě z pravé strany se prosadil MATĚJ HALATA, jenž našel volné místo pod betonem přesouvajícího se Hanáčka. Asistence: Isin Dinmukhammed a Jakub Plevka.
     
    58:06
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:58
    Obrovskou šanci měl nyní Buršík, zblízka ale kotouč mimo dosah Pawlase neposlal. Následně se píská Buršíkovo postavení v brankovišti.
     
    56:17
    Přízemní pokus vyslal zblízka Štíbr, Pawlas ale zasahuje betonem. Následná dorážka Fencla prostor mezi třemi tyčemi minula.
     
    54:55
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Barčák – 2 min., krosček).
     
    53:12
    Velká šance hostů. Ti jeli dva na nikoho, přesouvající se Hanáček ale zakončení Plevky k pravé tyči dokázal betonem zneškodnit!
     
    50:59
    Pawlas si připisuje další dobré zákroky. Nejprve u levé tyče zastavil Hradilem tečovaný pokus Gréče. Následně zasáhl proti tvrdému projektilu Gréče a střele Fencla z prostoru nad kruhy.
     
    50:22
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (hráčská lavice – 2 min., nesportovní chování). Trest odpyká Siekierka.
     
    50:22
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Dinmukhammed – 2 min., krosček).
     
    49:21
    Velkou šanci měl nyní, tuším, Mašek. Ten se dostal sám před Pawlase a pokusem po ledě chtěl dostat kotouč do brány. Zakončení do protipohybu hostujícího brankáře mu nicméně nevyšlo, přesouvající se Pawlas betonem stačil srazit kotouč vedle brány.
     
    46:08
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kolařík – 2 min., krosček).
     
    44:05
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Billa – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    37:40
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Macias – 2 min., podrážení).
     
    35:56
    Dobrá možnost i na druhé straně kluziště. Sám před Pawlasem se zjevil Štíbr, ale ani nadvakrát jej neprostřelil. Hostující brankář si proti střele bekhendem a následné dorážce připsal dva kvalitní zákroky.
     
    35:37
    U pravé tyče se ke střele „vymotal" Plevka, klečícího Hanáčka ale zakončením po ledě nepřekonal. Domácí gólman zakročil pravým betonem.
     
    32:23
    Před branku Poruby projel Kleniar a roztáhl si Pawlase, puk za jeho záda nicméně nedostal. Skórovat se vzápětí nepodařilo ani dojíždějícímu obránci Němcovi. Pawlas s rozštěpem na brankové čáře náporu Zubrů odolal.
     
    28:08
    Poruba nyní byla blízko snížení, i za přispění faulu domácích se jí však Hanáčka zblízka překonat nepovedlo. Navzdory tomu, že kotouč se pohyboval nebezpečně blízko brankové čáry. Hosté si alespoň zahrají přesilovku – první v zápase.
     
    28:08
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Buršík – 2 min., krosček).
     
    27:18
    Poruba reaguje střídáním brankářů, místo Slíže nastupuje Pawlas.
     
    27:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo. Buršík napodruhé prostrčil kotouč u modré čáry na Hyžu. Ten pronikl před Slíže a nejprve jej nepřekonal. Porubský gólman ale puk v lapačce neudržel a pohotový PATRIK HYŽA ho zblízka dopravil za brankovou čáru. Zřejmě i za přisnění Štíbra. Asistence: Miroslav Štíbr a David Buršík.
     
    26:20
    Slížovi se nyní příliš nepovedlo odehrát kotouč hokejkou, čehož chtěl využít dojíždějící Šilhavý. Zblízka nicméně zakončil mimo levou tyč hostující brány. V podstatě za stejné pozice poté nadvakrát zakončoval Fencl, ani on ale nebyl úspěšný.
     
    22:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři si podruhé v krátkém časově sledu vytvořili přesilovkový „zámek" a ten tentokrát znamená třetí gól v síti Slíže. Po pokusu Gréče od pravého mantinelu se přesnou tečí z předbrankového prostoru prosazuje PATRIK KLENIAR. Asistence: Matyáš Gréč a Michal Šilhavý.
     
    20:50
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Fišara – 2 min., podrážení).
     
    19:59
    Se sirénou ještě přichází nebezpečná střela Štíbra, po které se Slíž natahoval betonem. Zasahovat ovšem nakonec nemusel, kotouč byl obráncem Poruby ztečován mimo branku.
     
    19:02
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    17:39
    Další slibná šance Poruby. Elze mohl na hranici levého kruhu dorážet do volné části branky, Hanáček se ovšem natáhl betonem a puk vyrazil. Opět výborný zákrok brankáře Zubrů.
     
    16:28
    Zatím největší možnost Poruby v utkání. Halata unikl Koblížkovi a ocitl se sám před Hanáčkem. Toho ale nepřekonal, domácí brankář proti střele do horní části klece vytáhl zákrok lapačkou. Hosté ještě reklamovali, že Halata byl při zakončení nedovoleně atakován, rozhodčí ovšem trestné střílení pískat nebude.
     
    14:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci využívají přesilovku. ADAM HOLÍK obdržel přihrávku od kolegy z obrany Gréče a na pravém kruhu si počkal na pohyb Slíže na opačnou stranu. Pokusem směřujícím mimo beton porubského brankáře poté rozvlnil síť a zapříčinil, že se Koudelný vrátí z trestné lavice o 45 sekund dříve. Asistence: Matyáš Gréč a Radim Hradil.
     
    13:30
    Zubři si vytvořili tlak v útočném pásmu. Slíž nejprve kryl ránu Hanáka, poté si poradil s dvěma pokusy Němce. Buly v útočném pásmu domácího týmu.
     
    12:57
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Koudelný – 2 min., podrážení).
     
    11:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se ujímají vedení. Hanák našel z pravé strany volného Kleniara, který si najel hlouběji mezi kruhy a vystřelil. Slíž sice pravou rukou vyrazil puk před sebe, na dorážku dojíždějícího MICHALA ŠILHAVÉHO ale stačit nemohl. Přerovský útočník dorážel do odkryté brány. Asistence: Patrik Kleniar a Tomáš Hanák.
     
    10:08
    Velká šance domácích. Před branku pronikl Němec, Slíže ale nepřekonal. Hostující brankář kotouč ramenem vytěsnil mimo a dál drží čistý štít.
     
    03:41
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Žák – 2 min., hákování).

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 12. Šilhavý (Kleniar, Hanák), 15. Holík (Gréč, Hradil), 23. Kleniar (Gréč, Šilhavý), 28. Hyža (Štíbr, Buršík) – 59. Halata (Dinmukhammed, Plevka)


    HC ZUBR Přerov: Hanáček (Žurek) – Gréč, Holík, Hanák (C), Koblížek, Němec, Pekr, Billa – Fencl, Kolařík (A), Mašek, Šilhavý, Hyža, Štíbr (A), Švejda, Hradil, Buršík, Kleniar
    HC RT TORAX Poruba 2011: Slíž (28. Pawlas) – Fišara, Macias, Kelnar, Topolanský (C), Dinmukhammed, Ludvík – Barčák, Mikula, Halata (A), Prokeš, Plevka, Koudelný, Siekierka, Žák, Elze

    Rozhodčí: Blaha – Bezděk, Přecechtěl

    Diváci: 218
    bahis siteleri