Chomutov – Klášterec nO 14:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
14:2 (4:1, 4:1, 6:0)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Neděle 03.10.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Krajská liga: Ústecký kraj • 3. kolo
Partner:
     
    57:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti hráli přesilovou hru a velice rychle ji využili. MICHAL ŽIŽKA dostal přihrávku zpoza branky mezi kruhy, kde hned plácl do kotouče a přidal již čtrnáctý domácí gól v utkání. Asistence: Radim Řezníček a Milan Kostourek.
     
    54:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Také MILAN KOSTOUREK se dnes ještě neprosadil, a tak to nyní napravil a ke třem asistencím přidal gól. Domácí osmaosmdesátka zakončovala na pravém kruhu do prázdné branky poté, co Hrdina vyrazil puk jen před sebe. Asistence: Martin Hartman.
     
    53:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec se dnes za Piráty prosazuje také dvorní nahrávač a hráč, co většinou tvoří hru. JAROSLAV KŮS dostal nabito na pravý kruh, odkud se z voleje trefil přímo do bližší šibenice. Asistence: Robert Bártek a Josef Rindoš.
     
    47:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dnešní utkání má první hattrick! František Mála pěkně našel PATRIKA HUŇADYHO u modré čáry, který hned zakončoval a nyní Petr Hrdina úplně čisté svědomí mít nebude. Chytat se to určitě dalo. Asistence: František Mála a Jakub Chrpa.
     
    46:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ale nyní to RADIM ŘEZNÍČEK udělal vskutku parádně. Chomutovský útočník dostal přihrávku k pravé tyčce a šel do kličky na tu vzdálenější. Pohyb se mu povedl a v kabině dnes zaplatí o něco více. Asistence: Petr Freiberg a Milan Kostourek.
     
    40:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    ROMAN CHLOUBA zlomil smůlu ze druhé třetiny a stává se již čtvrtým dvougólovým střelcem v utkání. Kamil Charousek jej povedenou žabičkou našel na Chlouba svižným zakončením skóroval! Asistence: Kamil Charousek a Robert Bártek.
     
    30:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na úplném startu druhé poloviny utkání dostal přihrávku před branku JAKUB CHRPA, který chtěl udělat kličku, ale kotouč se mu od hokejky odlepil a skončil v brance. Josef Tichý nemá čisté svědomí. Asistence: František Mála a Miroslav Kuncl.
     
    27:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesto domácí celek využívá svou první přesilovku v utkání a vede již 7:2. Přihrávku zpoza branky přímo na hokejku dostal PATRIK HUŇADY, jenž z první nedal jedinou šanci Tichému. Asistence: Milan Kostourek a František Mála.
     
    25:31
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Hodně nečekaně se vzápětí prosazuje také Klášterec. Nahození od levého mantinelu Hanuljak hokejkou vyrazil, ale jen do útočníka před sebou, který dal jeden z nejlepších gólů své kariéry. Střelec nakonec je JAROSLAV KULICH. Asistence: Lukáš Tenkáč a Josef Toman.
     
    24:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov dává další branku a už vede o pět fíků. František Mála nyní připravil gól pro JAKUBA CHRPU, jakoby jeho skryté jméno bylo Connor McDavid. Střelec jen zakončoval do prázdné klece. Asistence: František Mála.
     
    23:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    V Chomutově odbila pátá a Novák leze po jabloni. ROMAN CHLOUBA dostal přihrávku do útoku, na levém kruhu obešel obránce a střelou na první tyčku tak trochu nachytal Tichého na hruškách. Asistence: Josef Rindoš.
     
    15:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dělovka Martina Hartmana od modré čáry se odrazila od brankové konstrukce. PATRIK HUŇADY přispěchal s dorážkou a navýšil vedení domácího celku na 4:1! Asistence: Martin Hartman.
     
    09:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovský odchovanec JOSEF RINDOŠ, který minulý rok hrál Chance ligu, prošel skrz bránící hráče jako nůž máslem a se štěstím prostřelil hostujícího brankáře Tichého. Bez asistence.
     
    08:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Bleskový obrat Pirátů. Hned po vhazování se domácí dostali do útoku a zasypali Tichého salvou puků. Nakonec se ujala dorážka JOSEFA RINDOŠE, který se trefil bekhendově po ledě. Asistence: Roman Chlouba a Jaroslav Kůs.
     
    07:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní se ale domácí celek již prosazuje a srovnává velice rychle na 1:1! PETR FREIBERG obdržel přihrávku zpoza branky a svižně zakončil nad ledem. Brankář Tichý se nestihl ani otočit. Asistence: Milan Kostourek a Michal Žižka.
     
    05:45
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Nyní se hosté již prosazují, využívají přesilovku a vedou 1:0! LADISLAV DEJMEK dostal parádní přihrávku mezi kruhy, odkud se z první trefil přímo do pravé šibenice. Asistence: Daniel Týr.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Freiberg (Kostourek, Žižka), 9. Rindoš (Chlouba, Kůs), 10. Rindoš, 16. Huňady (Hartman), 24. Chlouba (Rindoš), 25. Chrpa (Mála), 28. Huňady (Kostourek, Mála), 31. Chrpa (Mála, Kuncl), 41. Chlouba (Charousek, Bártek), 47. Řezníček (Freiberg, Kostourek), 48. Huňady (Mála, Chrpa), 54. Kůs (Bártek, Rindoš), 55. Kostourek (Hartman), 58. Žižka (Řezníček, Kostourek) – 6. Dejmek (Týr), 26. Kulich (Tenkáč, Toman)


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Svoboda) – Bártek, Charousek, Klapka, Kuncl, M. Hartman, Žižka, Cestr, Ferbas – Rindoš, Kůs, Chlouba – Chrpa, Mála, Huňady – Freiberg, Řezníček, Kostourek – D. Šilar.
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Tichý (41. Hrdina) – Kosina, Blažek, Týr, O. Koblitz, M. Koblitz, Boháč, J. Hartman – Tenkáč, Kanický, Bárta – Strunz, Kulich, Dejmek – Danyo, Vlastník, Procházka – Videv, Prokeš, Toman.

    Rozhodčí: Goltsch – Janíček, Zítka

    Diváci: 1 505
    bahis siteleri