Jekatěrinburg – Soči 4:5 (0:1 po s.n.) | Jaroslavl – Čerepovec 2:1 (po pr.) | Omsk – Barys 4:1 (kon.)
CSKA Moskva – Chabarovsk 1:5 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 5:3 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 1:3 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 13.10.2021, 18:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:51 Ivan ČECHOVIČ - 1:3
     
    51:51
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nižnij Novgorod přidává v krátkém sledu další trefu a je blízko vítězství! IVAN ČECHOVIČ přebruslil na levé straně Borodkina a křižnou ranou zamířil nad Ježovovo rameno do vzdálenějšího horního růžku branky. Asistence: Georgij Mišarin a Theodor Lennström.
    50:50 Ilja FEDOTOV - 1:2
     
    50:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí skóre! Mark Marin se zbavil protihráče na levé straně a našel krátkou zpětnou přihrávkou před brankou ILJU FEDOTOVA, který v pádu překonal Ježova! Asistence: Mark Marin.
    39:16 Kenny AGOSTINO - 1:1
     
    39:16
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Damir Musin nezachytil kotouč na modré čáře a hosté se dostali do úniku dvou na jednoho. Žafjarov předložil z pravé strany puk před branku KENNYMU AGOSTINOVI a ten zacílil k odkryté levé tyči. Ježov se přemístit nestačil. Asistence: Damir Žafjarov a Andy Miele.
    35:15 Valtteri KEMILÄINEN - 1:0
     
    35:15
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru a jde do vedení! VALTTERI KEMILÄINEN si povyjel od modré čáry blíže k mezikruží a zápěstím vystřelil. Kotouč skončil až za překvapeným Tichomirovem. Tomu clonil ve výhledu vlastní spoluhráč, konkrétně Mark Marin. Asistence: Miro Aaltonen.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 36. Kemiläinen (M. Aaltonen) – 40. Agostino (Žafjarov, Miele), 51. Ilja Fedotov (Marin), 52. Čechovič (Mišarin, Lennström)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Kloberdanec) – Jegor Voronkov, Kemiläinen, K. Ljamin (A), Viktor Antipin, Borodkin, D. Musin, Rydčenko – Indrašis, M. Aaltonen (A), Ojamäki – Jaremčuk, Audette, V. Leščenko – Malychin (C), V. Popov, Smolin – Šiksatdarov, I. Zinčenko, Arkalov – Nesterov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Murygin) – J. Martynov, Pajgin (A), M. Fedotov, Lennström, Mišarin, M. Orlov, Marin – Žafjarov (A), Miele, Agostino – Čechovič, Hrivík, Šenfeld (C) – Ilja Fedotov, A. Michejev, Gončaruk – Varnakov, Belevič, Verjajev.

    Rozhodčí: Bělov, Romasko – Zacharenkov, Parikov

    Diváci: 500
    bahis siteleri