Roudnice – Chomutov 5:10 (kon.)
konec
HC Roudnice nad Labem
5:10 (2:2, 2:4, 1:4)
Piráti Chomutov
Sobota 16.10.2021, 17:00 • Zimní stadion, Roudnice nad Labem • Krajská liga: Ústecký kraj • 5. kolo
Partner:
     
    56:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec se fanoušci Chomutova dočkali té desítce, kterou již několik minut požadují. Huňady krásně našel hokejku FRANTIŠKA MÁLY, který jen střílel do prázdné branky. Asistence: Patrik Huňady.
     
    52:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Naprosto luxusní akce od chomutovského celku, který dává v této třetině již třetí branku! JAROSLAV KŮS si s Chloubou několikrát vyměnil kotouč a poté střílel do odkryté branky. Asistence: Roman Chlouba.
     
    49:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Osmá branka hostujícího Chomutova stála opravdu za to. JAKUB CHRPA přejel modrou čárou a tvrdou ránou do levé šibenice vystřelil pití domácího brankáře do vzduchu jako při hře od EA Sports NHL. Bez asistence.
     
    42:44
    Roudnice právě vstřelila branku!
    Ale je tu další domácí snížen a dvanáctá branka utkání! JAN POKORNÝ dostal přihrávku mezi kruhy a se štěstím prostřelil Miroslava Hanuljaka v pirátské kleci. Asistence: David Kolenatý a Zdeněk Kubica.
     
    41:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se na závěr přesilovky se prosazují a navyšují již na rozdíl tří branek! RADIM ŘEZNÍČEK se mezi kruhy dostal k volnému kotouči a poslal jej do poloodkryté branky. Asistence: Milan Kostourek a František Mála.
     
    36:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se ale bleskově dostávají opět na rozdíl dvou branek! PATRIK HUŇADY byl v brankovišti důrazný a dostal puk za domácího Kolaříka. Asistence: Jakub Šarlinger.
     
    36:04
    Roudnice právě vstřelila branku!
    Je tu další snižující branka od hráčů Roudnice! V přesilovce se opět prosadil ZDENĚK KUBICA, který střílel z mezikruží. Asistence: Martin Štosek a Miloslav Hlavička.
     
    34:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Podél levého mantinelu nyní ujel hostující ROMAN CHLOUBA, který ukázal své zkušenosti a naprosto přesnou ránou vymetl vzdálenější šibenici domácí branky. Asistence: Michal Žižka a Jakub Chrpa.
     
    32:45
    Roudnice právě vstřelila branku!
    Roudnice velice bleskově využívá přesilovku a snižuje na rozdíl jediné branky! ZDENĚK KUBICA dostal perfektní přihrávku k levé tyčce a zakončením do bližší šibenice nedal Hanuljakovi jedinou šanci. Asistence: Martin Kuchař a Jan Pokorný.
     
    30:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti přidávají ve hře čtyři na čtyři čtvrtou branku. Hosté byli aktivnější a Milan Kostourek natáhl brankáře na sebe a JAKUB CHRPA po jeho přihrávce zakončoval do prázdné branky. Asistence: Milan Kostourek.
     
    21:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se hosté již prosadili a potřetí v utkání vedou! Přihrávku k pravé tyčce zužitkoval přesným zakončením PATRIK HUŇADY! Asistence: František Mála.
     
    11:58
    Roudnice právě vstřelila branku!
    Miroslav Hanuljak vyjel proti domácímu hráči a podrazil jej. Z dorážky trefil MARTIN KUCHAŘ prázdnou branku bekhendem. Asistence: Štěpán Tintěra, Zdeněk Kubica.
     
    10:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Poté se ale Piráti dostali do přečíslení a RADIM ŘEZNÍČEK dostal přihrávku k pravé tyčce, kde ležícího brankáře naprosto jasně prostřelil! Asistence: Jakub Chrpa.
     
    07:48
    Roudnice právě vstřelila branku!
    Následně se ale domácí celek již prosadil a vyrovnává na 1:1! ZDENĚK KUBICA dostal přihrávku před branku a k levé tyčce nedal Hanuljakovi šanci. Asistence: Štěpán Tintěra.
     
    00:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se hned v první útočné akci dostali do brzkého vedení! ROMAN CHLOUBA přihrával do brankoviště a domácí si srazili kotouč do branky. Bez asistence.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Kubica (Tintěra), 12. Kuchař (Tintěra, Kubica), 33. Kubica (Kuchař, Pokorný), 37. Kubica (Štosek, Hlavička), 43. Pokorný (Kolenatý, Kubica) – 1. Chlouba, 11. Řezníček (Chrpa), 22. Huňady (Mála), 31. Chrpa (Kostourek), 35. Chlouba (Žižka, Chrpa), 37. Huňady (Šarlinger), 42. Řezníček (Kostourek, Mála), 49. Chrpa, 53. Kůs (Chlouba), 57. Mála (Huňady)


    HC Roudnice nad Labem: Kolařík (Fridrych) – Hlavička, Kolenatý, Brandejský, Kopecký, Kasal, Štosek, Marcin – Pokorný, Minařík, Vaněk, Čichovský, Vojtěch, Tintěra, Kuchař, Lauko, Kubica, Horák, Matuška, Purma.
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Svoboda) – Bártek, Žižka, Novák, Kuncl, Ferbas, Hartman, Klapka – Rindoš, Kůs, Chlouba – Šilar, Mála, Huňady – Chrpa, Řezníček, Kostourek – Šarlinger.

    Rozhodčí: Folk – Povová, Malík
    bahis siteleri