Rayo Vallecano – Celta Vigo 0:0 (kon.) | Levante – Granada 0:3 (kon.)
konec
Rayo Vallecano
0:0 (0:0)
Celta de Vigo
Pondělí 01.11.2021, 18:30 • Estadio de Vallecas, Madrid • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany všechno. Já se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek pondělního večera a u dalšího přenosu zase někdy na počtenou. (20:27:25)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:14.
     
    Je dobojováno! V tomto utkání jsme tedy branku neviděli, oba týmy si z tohoto vzájemného utkání odnesou cenný bod za bezbrankovou remízu 0:0. Rayo sice bylo nebezpečnější, ale nedokázalo využít své šance. Na druhé straně Celta pokračuje ve svých nevýrazných výkonech v letošní sezóně. Navíc dnešním zápasem prodloužila nepříjemnou bilanci na tomto hřiště, kde už v šestém zápase nedokázala plně bodovat.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Andoni Iraola (trenér, mimo hřiště) (Rayo Vallecano).
     
    90+4
    Hostující tým v závěru utkání měl ještě k dispozici standardní situaci, ale exekutor Iago Aspas trefil pouze dobře postavenou zeď domácího týmu. Zápas za malou chvíli skončí.
     
    90+3
    Óscar Trejo může být rád, že za svůj prohřešek neuvidí žlutou kartu. Rozhodčí opět v tomto případě volí pouze domluvu, která je ale podle záběru velmi přísná.
     
    90+2
    Pathé Ciss se objevil ve velmi zajímavé příležitosti, ale ve finální fázi ho zklamala přesnost jeho střely. Projektil z jeho kopačky skončil mimo branku.
     
    90+1
    Rozhodčí tohoto utkání prodlouží tento zápas o čtyři minuty navíc. Nastavený čas začíná postupnou kombinací Raya na útočnou polovinu soupeře.
     
    90
    Rozběhnula se nám poslední minuta základní hrací doby tohoto zápasu. Za malou chvíli se dozvíme počet nastavených minut, které by mohly dát ještě nějakou šanci ke skórování.
     
    89
    Randy Nteka to myslel dobře, ale hostující obrana jeho úmysl dokázala přečíst a skvěle zastavila začínající útočnou akci svého soupeře. Celta může sama se vydat do útoku.
     
    88
    Brais Méndez si na polovině hrací plochy pomohl nedovoleným zákrokem, což se nelíbí jak kapitánovi Celty, tak i jejich trenérovi, který opět dává najevo své zklamání.
     
    87
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Óscar Valentín, přichází Pathé Ciss.
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Álvaro García, přichází Sergi Guardiola.
     
    86
    Néstor Araujo si splnil své obranné povinnosti, když se skvěle vrátil s pronikajícím útočníkem. Navíc tento obránce nezmatkoval a dokonce si i pomohl přihrávkou na svého brankáře.
     
    85
    Iago Aspas se ocitnul v zajímavé střelecké pozici, ale jeho volej nebyla z kategorie těch dobrých. Domácí obrana si i v tomto případě dokázala poradit a míč odvrátila do bezpečí.
     
    84
    Rohové kopy nejsou silnou stránkou ani jednoho týmu. Jejich dnešní vzájemné utkání je tím důkazem. Celta si dokázala poradit a míč odkopla do bezpečí.
     
    83
    K exekuci přímého kopu se postavil Bébé, který svou střelou pouze trefil dobře postavenou zeď. Rayo ovšem zůstává na dostřel branky, jelikož má k dispozici rohový kop.
     
    82
    Randy Nteka je velmi pohyblivý záložník, který si skvěle převzal míč na útočné polovině a následně získal pro svůj tým výhodu přímého kopu, který by potencionálně mohl ohrozit branku soupeře.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Renato Tapia (Real Club Celta de Vigo).

    Radim Polák

    Branky:

    Karty:   65. Valentín (VLL), 69. Palazón (VLL), 90+5. Iraola (trenér, mimo hřiště) (VLL) – 45. Galán (CVG), 52. Solari (CVG), 69. Méndez (CVG), 70. Fontán (CVG), 81. Tapia (CVG)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:14.
    Rayo Vallecano: Dimitrievski – Balliu, Maraš, Catena, F. García – Valentín (87. Ciss), Comesaña (C) – Palazón (73. Nteka), Unai López (63. Trejo), Á. García (87. Guardiola) – Falcao (73. Bébé).
    Náhradníci: L. Zidane – Ciss, Bébé, Hernández, Guardiola, Martín, Nteka, Pozo, Qasmi, Kévin Rodrígues, Mario Suárez, Trejo.

    Celta de Vigo: Dituro – K. Vázquez, N. Araujo, Murillo, Galán (61. Fontán) – Tapia – Méndez (C), Beltrán (61. Nolito), Denis Suárez (80. Aspas) – Galhardo (80. Yokuşlu), S. Mina (23. Solari).
    Náhradníci: R. Blanco, Balea Carrillo, Campos – Aidoo, Aspas, M. Baeza, Domínguez, Cervi, Fontán, Nolito, Solari, Yokuşlu.

    Rozhodčí: Cuadra Fernández – Jiménez, Cebrián Devis
    bahis siteleri