Čeljabinsk – Vladivostok 6:1 (kon.) | Barys – Jokerit 1:4 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 3:2 (kon.)
Nižněkamsk – Omsk 2:1 (po pr.) | Soči – Kunlun 1:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Admiral Vladivostok
Středa 03.11.2021, 12:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Traktor Čeljabinsk potvrdil papírové předpoklady a zvítězil, se loučím a přeji vám příjemný zbytek středečního dne. (14:27:44)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    Lukáš Sedlák (CLJ) 1+1, 5 střel, čas na ledě 17:03

    Vojtěch Mozík (VLD) 0+1, 4 střely, čas na ledě 17:49
    Libor Šulák (VLD) 0+1, 1 střela, čas na ledě 18:08
     
    Od úvodních minut kráčel Čeljabinsk za vítězstvím a postupně své vedení navyšoval. Hodně vidět byl také Lukáš Sedlák, jenž vsítil gól a přidal k němu asistenci. Traktor zapisuje do tabulky "povinné" vítězství. Vladivostok bude chtít na tento duel rychle zapomenou.

    Střely na branku: 30:23.
     
    Konec zápasu.
    59:32 Nikita TĚRTYŠNYJ - 6:1
     
    59:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Po pěkné kombinaci tu máme ještě jeden gól! Od mantinelu přihrával Vjačeslav Osnovin, který viděl vedle branky Sergeje Kalinina, který z jedné našel mezi kruhy spoluhráče. NIKITA TĚRTYŠNYJ se z nadějné pozice nemýlil a uzavřel stav duelu – 6:1. Asistence: Sergej Kalinin a Vjačeslav Osnovin.
     
    59:23
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Lukáš Sedlák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Jevgenij Gračov – 2 min., hrubost).
     
    58:46
    Vitalij Abramov přihrával na levou stranu, odkud Teemu Pulkkinen poslal kotouč na zadní tyčku. V nebezpečném prostoru se nacházel Lukáš Sedlák, který před odkrytou bránou černou gumu netrefil.
     
    58:40
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Josh Kestner – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:58
    Z pravé strany mířil pod horní tyčku Dinar Chamidullin, ovšem domácí maskovaný muž znovu zasáhl.
     
    56:43
    Od vlastní modrý čáry jel sám na brankáře Vladimir A. Tkačov, který mezeru mezi brankářovými betony nenašel. Následně z pravého vrcholu kruhu vystřelil Ilja Karpuchin, jenž orazítkoval vzdálenější tyčku.
     
    56:27
    Na vrcholu pravého kruhu se nacházel Dmitrij Lugin, který mířil na první tyčku. Avšak Emil Garipov znovu zasáhl lapačkou, dnes podává velmi jistý výkon.
     
    55:52
    Libor Šulák vyslal ránu 153,8 kilometrů za hodinu!
     
    55:30
    Zakončením od pravého mantinelu se prezentoval Jevgenij Arťuchin, který měl před sebou soupeře, jenž puk srazil do ochranné sítě.
     
    54:27
    Režie nám nabízí nejtvrdší střely zápasu. O nejtvrdší střelu se postaral zatím Libor Šulák a hned za ním je Vojtěch Mozík. Česká stopa v duelu je velmi cítit.
     
    54:15
    Vjačeslav Ušenin přihrával před branku, kde se nacházel Daniil Kolokolcev, jenž kotouč nezpracoval, a tak nadějná akce nebyla zakončena.
     
    53:42
    Vladivostok se hnal za další útočnou akcí, ovšem byl zastaven ofsajdem, v němž se nacházel Vjačeslav Ušenin.
     
    53:06
    Za rozhodnutého stavu jdeme do koncovky zápasu. Do útočného pásma se hnal hostující Andrej Obidin, který byl ale ještě před modrou čárou zastaven.
     
    52:33
    V osobním souboji za brankou se nacházel Sergej Kalinin, který zadovkou našel před brankou spoluhráče. Zakončením se prezentoval Alexej Byvalcev, který zblízka zamířil do brankáře.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Těrtyšnyj (V. Abramov, L. Sedlák), 7. Pulkkinen (Bailen), 34. Pulkkinen (Bailen), 40. L. Sedlák (Těrtyšnyj, Bailen), 46. Kapustin (I. Isajev, V. A. Tkačov), 60. Těrtyšnyj (S. Kalinin, Osnovin) – 51. Lugin (Mozík, Šulák)


    Traktor Čeljabinsk: Garipov (Will) – Manuchov, Jarullin (A), Bailen, S. Tělegin, I. Isajev, Karpuchin, Dmitrij Alexejev, Kirpičnikov – Pulkkinen, Byvalcev, S. Kalinin (C) – L. Sedlák (A), V. Abramov, Těrtyšnyj – Osnovin, V. A. Tkačov, Kapustin – Fatějev, Gorjunov-Rolgizer, Šolochov.
    Admiral Vladivostok: Sinjagin (Serebrjakov) – Šulák, F. Beljakov, Mozík, Chamidullin, Kolokolcev, Jermakov, Palivko – Obidin, Lugin (C), Gračov (A) – Makarenko, Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin – A. Manukjan, Kestner, Sajustov – Arťuchin (A), D. Iljin, Syčuškin – A. Ševčenko.

    Rozhodčí: Kočetov, Spirin – Galimov, Koljasnikov

    Diváci: 1 725
    thejrc.org