Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
K. Vary – Pardubice 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 7:4 (kon.) | Liberec – Třinec 2:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:0 (2:0, 3:0, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 19.11.2021, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Martin Pláněk – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
     
    58:56
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Mário Lunter – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:20
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Tomáš Fořt – 2 min., hákování).
     
    54:27
    Denis Godla nyní zakročil proti kličce Jana Stránského, který posílal puk k pravé tyči domácího gólmana, ale ten se na brankovišti roztáhl a kotouč opět za sebe nepouští.
     
    52:13
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Pawel Zygmunt – 2 min., sekání).
     
    40:06
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Aaron Irving – 2 min., krosček).
     
    40:01
    Střídání v týmu BK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Gašper Krošelj, přichází Jan Růžička.
    39:21 Viktor HÜBL - 5:0
     
    39:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovským zimním stadionem nyní zní písnička Pátá, právě teď odbila. Domácí využívají další přesilovou hru a vedou 5:0! Patrik Zdráhal si dvakrát vyměnil touš s VIKTOREM HÜBLEM, jenž poté jeho přihrávky využil a propálil Krošelje nechytatelnou ranou. Asistence: Patrik Zdráhal.
     
    38:08
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Martin Ševc – 2 min., držení).
     
    35:12
    Domácí ochozy se už radovaly z pátého gólu, ale po dělovce jednoho z domácích skončil puk na levé tyčce z pohledu hostujícího brankáře!
     
    32:39
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Miloš Kelemen – 2 min., hákování).
     
    31:56
    Matúš Sukeľ byl dalším hráčem, který se dostal do nebezpečného zakončení, na levé straně vystřelil, ale Gašper Krošelj utěsnil prostor u své pravé tyče.
    30:46 Aaron IRVING - 4:0
     
    30:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je to už 4:0. Přemysl Svoboda poslal puk k modré čáře, kde ho poté z nápřahu poslal k protější tyči AARON IRVING a vymetl tam všechny pavučiny. Asistence: Přemysl Svoboda a Pawel Zygmunt.
     
    26:57
    Alex Lintuniemi vyzval přihrávkou do mezikruží Valentina Claireauxe, který z první vystřelil. Ale proti němu fantasticky zakročil Denis Godla, který drží tříbrankový náskok Vervy!
     
    26:28
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Denis Zeman – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
    22:27 Giorgio ESTEPHAN - 3:0
     
    22:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilová hra domácích a ti jdou do tříbrankového trháku. Balinskis viděl dobře postaveného GIORGIA ESTEPHANA na pravém kruhu a druhý jmenovaný pak propálil Krošelje, když kotouč umístil do protějšího horního rohu jeho svatyně – 3:0. Asistence: Uvis Janis Balinskis.
     
    21:59
    V oslabení se dostal před Godlu Mário Lunter, jenž vystřelil nepřesně. Poté i podklouzl a spadl na domácího brankáře, se kterým pak vychýlil branku a ta musí být usazena zase zpět.
     
    21:13
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Tomáš Pospíšil.
     
    20:30
    Hned na úvod druhé třetiny se hosté dostali před Denise Godlu, ale před ním nic nevymysleli. A na druhé straně se před Krošelje přiřítil Patrik Zdráhal, jenž zblízka napřáhl, ale hostující brankář holí vytěsnil puk nad sebe!
     
    19:22
    František Lukeš pálil a už překonal Gašpera Krošelje, ale kotouč se nakonec zastavil na brankovišti po tom, co ho zrzdil právě hostující gólman. Další velká šance Vervy, hosté to ustáli.
    16:24 Marek HRBAS - 2:0
     
    16:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A také klasická početní výhoda je využita, Verva tak vede rozdílem dvou branek. Matěj Stříteský načasoval přihrávku pro MARKA HRBASE, který nad levým kruhem dokázal dostat puk za záda Gašpera Krošelje – 2:0. Asistence: Matěj Stříteský a Matěj Chalupa.
    15:08 Uvis Janis Balinskis - 1:0
     
    15:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Okamžitě využitá dvojnásobná přesilová hra a domácí jdou do vedení. Estephan poslal puk na levý kruh, odkud se pořádně ke střele napřáhl UVIS JANIS BALINSKIS a hostujícího brankáře propálil – 1:0. Nyní mají domácí k dispozici ještě klasickou přesilovku. Asistence: Giorgio Estephan a Patrik Zdráhal.
     
    14:49
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Martin Ševc – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    14:46
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Maris Bičevskis – 2 min., hákování).
     
    13:31
    Marek Hrbas získal odražený kotouč a uvnitř levého kruhu se pořádně opřel do rány, po které to pořádně zacinkalo. Další tyč zachránila gólmana, tentokráte toho hostujícího!
     
    11:20
    Od modré čáry vystřelil Martin Ševc, jeho letící pokus pak orazítkoval spojnici litvínovské branky! Další velká šance, která gólem nekončí.
     
    07:11
    Obrovská šance domácích. Viktor Hübl se řítil sám na hostujícího brankáře, toho ale bleskurychle vychytal Gašper Krošelj. Slovinský gólman ve službách bruslařů tak hodně podržel své spoluhráče!
     
    00:27
    Estephan chyboval na modré čáře a k puku se dostal Tomáš Fořt, ale zblízka ho pohotově vychytal Denis Godla, který na začátku zápasu notně svůj tým podržel.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Balinskis (Estephan, P. Zdráhal), 17. Hrbas (Stříteský, M. Chalupa), 23. Estephan (Balinskis), 31. Irving (P. Svoboda, Zygmunt), 40. V. Hübl (P. Zdráhal)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Hrbas, Stříteský, Balinskis, D. Zeman, Demel, O. Baláž – P. Zdráhal, Estephan, P. Straka (A) – F. Lukeš (A), V. Hübl (C), M. Chalupa – Jarůšek, Sukeľ, Kudrna – Zygmunt, Gerhát, P. Svoboda.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (41. J. Růžička) – Pavel Pýcha, Ševc (C), Jánošík, Lintuniemi, D. Moravec, Pláněk, Šidlík – Lunter, Fořt, Kelemen – Kotala, Claireaux, J. Dufek – P. Kousal, O. Najman, Pospíšil – Jan Eberle, Bičevskis (A), J. Stránský (A).

    Rozhodčí: Hradil, Sýkora – Kis, Lučan

    Diváci: 4038
    bahis siteleri