Bologna – AS Řím 1:0 (kon.) | Inter – Spezia 2:0 (kon.) | Janov – AC Milán 0:3 (kon.)
Sassuolo – Neapol 2:2 (kon.)
konec
Inter Milán
2:0 (1:0)
Spezia Calcio
Středa 01.12.2021, 18:30 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán • Italská Serie A • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany všechno. Já se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek středečního dne a u fotbalu zase někdy na počtenou. (20:29:13)
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 13:0. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 17:10.
     
    Je dobojováno! Domácí Inter splnil roli favorita a dnešní utkání ovládnul v poměru 2:0. O první branku zápasu se postaral Roberto Gagliardini, který se trefil devět minut před koncem prvního poločasu. Na druhou a zároveň poslední branku jsme si museli počkat do osmnácté minuty druhého poločasu, kdy se z penalty trefil Lautaro Martínez. Inter si tedy připsal tři body a aspoň do dnešního pozdního večera se posunul na průběžné druhé místo italské ligy.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí tým rozehrával v samotném závěru poslední rohový kop v zápase, ale ten nikde nevedl. Obrana Spezie si s ním dokázala poradit.
     
    90+2
    Federico Dimarco se na hranici pokutového území dostal ke střeleckému pokusu, který byl ihned vzápětí zablokovat pozornou hostující obranou.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavil ve druhém poločase tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Dalším hráčem, který se provinil proti pravidlům byl Edin Džeko. Spezia se díky standardním situacím dostává na domácí polovinu hřiště.
     
    89
    Pokusí se přece jenom Spezia dostat na dostřel domácí branky a možná i o kontaktní gól v samotném závěru? Nejprve musí zdolat domácí obranný val.
     
    88
    Matías Vecino se hned po příchodu na hrací plochu provinil proti fotbalovým pravidlům. Rozhodčí neváhal odpískat proti domácí brance.
     
    87
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Marcelo Brozović, přichází Matías Vecino.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Roberto Gagliardini, přichází Arturo Vidal.
     
    86
    Domácí trenér chystá poslední dvě střídání a vypadá to tak, že nováčci se na hrací plochu nedostanou. U postranní čáry je připravené duo Vecino/Vidal.
     
    85
    Dnešní utkání se už zřejmě bude pouze dohrávat. Inter pomalu míří za ziskem dalších tří bodů, tentokrát za výhru proti Spezii.
     
    84
    Emmanuel Gyasi se dostal do střeleckého zakončení, ale to bylo nepřesné. Samir Handanovič si snad poprvé v tomto poločase sáhne na míč. Zrovna když bude odkopávat.
     
    83
    Je zřejmě, že se chce Alexis Sánchez ukázat v tom nejlepším světle. Jenže většinou se tento Chilan pouští do takových situacích, které pro něj nekončí dobře. Obrana Spezie si s ním ví rady.
     
    82
    Netrvalo to dlouho a Inter rozehrával další rohový kop. Jenže ani po této příležitosti jsme se nedočkali třetí branky v tomto utkání. Jejich rozehrávku rohu byla nepřesná.
     
    81
    Nevím, zda to byl centr nebo střela, ale i tak dokázal Federico Dimarco vystrašit hostujícího brankáře. Míč skončil těsně vedle jeho branky. Brankář Spezie bude odkopávat od branky.
     
    80
    Denzel Dumfries rozkmital své rychlé nohy a vybojoval další rohový kop pro svůj tým. Alexis Sánchez si sice skvěle nabíhal do pokutového vápna, ale míč se k němu nedostal.
     
    79
    Hosté dokáží vysunout své napadání až k domácí brance. Před malou chvíli dokázali dokonce čtyři hráči na jednou domácí rozehrávku napadat. Bohužel pro jejich tým bylo napadání bez úspěchu.

    Radim Polák

    Branky: 36. Gagliardini (Lautaro Martínez), 58. Lautaro Martínez (pen.)

    Karty:   44. Lautaro Martínez (INM) – 31. Manaj (SPZ), 57. Kiwior (SPZ)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 13:0. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 17:10.
    Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, Škriniar, Dimarco – Dumfries, Gagliardini (87. Arturo Vidal), Brozović (87. Vecino), Çalhanoğlu (69. Sensi), Perišić – Lautaro Martínez (73. Džeko), Correa (74. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: I. Radu, Cordaz – Barella, Carboni, Cortinovis, Džeko, Alexis Sánchez, Sangalli, Satriano, Sensi, Vecino, Arturo Vidal.

    Trenér: Simone Inzaghi

    Spezia Calcio: Provedel – Amian (46. Ferrer), Erlić, P. Hristov, Kiwior – Kovalenko (65. Maggiore), Sala (64. Bourabia), Reca (46. Bastoni) – Salcedo (69. D. Verde), Manaj, E. Gyasi (C).
    Náhradníci: Zovko, Zoet – Antiste, Bastoni, Bourabia, Colley, Ferrer, Maggiore, Nikolaou, Nzola, Strelec, D. Verde.

    Trenér: Thiago Motta

    Rozhodčí: Davide Ghersini (Itálie)
    bahis siteleri